Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ulaşılabilirlik Yanılgısı deniyor bu duruma. Aslında ihtimal olarak çok düşük bir şeyin sürekli tekrarlanması sonucu o ihtimal fazlaymış gibi geliyor. Tıpkı uçak kazalarının araba kazalarına göre çok daha nadir olmasına rağmen daha çok gündem de olması gibi.
çünkü haberler sadece erkeklerin üstüne yoğunlaşmış durumda ülkede o kadar kadın cinayet işliyorki ama kimse bunu görmüyor sadece kadın şiddetine hayir diye başlık altında haberler yapıyorlar keşke şiddete hayır diye başlık yapsalar ama imkansız çünkü ceplerine başka türlü para girmez.
Ata erkil bi toplumda hele de bastakiler erkekken kimse erkekler üzerinden politika ya da yapmaz. Erkekler sinirlerini kontrol edemeyen , kadın delisi yaratıklardır. Erkeklerin bir şehir olsa ne iyi olurdu sahi
Dedi 18 yaşındaki cinsel hormonları son sürat çalışan velet
Genelde öyledir sen de azginin tekisin zaten bilmiyor muyuz
Böyle düşünmenizin sebebi ülkemizin adalet ve hukuk sistemi daha ağır cezalar verilse böyle suçlar işleyemezler biz de katil gibi bi ithama maruz kalmayız
Cevap
4Cevap
Haklısınız. aslında hiç bir insana güven olmaz. yani çok temiz düzgün görünün birisi de katil çıkabilir bu yüzden de kimseye güvenmemek gerekiyor. ayrıca maalesef ülke de ruh hastası olan da çok var. bu yüzden de kimseye ilk başta samimiyet kurmamak da önemlidir ayni siz de sorun yok normal bence.
İstemsizce tek başıma akşam çıkınca dışarıya sürekli etrafıma arkama bakıyorum gelemiyorum korkuyorum
Sen çıldırmışsin
Herkesi aynı kefeye koyman doğru bakış açısı değil.
Ha bu demek değil ki gardini indir
Temkinli olmakta fayda var
Ancak bir kadın bir suç işledi ya da kötülük yaptı diye bu tüm kadınları kötü yapmaz
Sağlıklı bi psikoloji değil seninki
Aferin sana 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?