Ben görüyorum maço erkeğin tanımını çok yanlış yapanlar var
maço erkek seven kızlar şiddet istemiyor ki birazcık sert ve söz dinleten olsun istiyorlaaar
Ben görüyorum maço erkeğin tanımını çok yanlış yapanlar var
maço erkek seven kızlar şiddet istemiyor ki birazcık sert ve söz dinleten olsun istiyorlaaar
Çünkü maço erkeğin ne olduğunu bilmiyorlar maalesef. “Softie” olmasından iyidir. Maço kelimesi aslen İspanyolcadan gelir ve “erkek” anlamına gelir. Kendini beğenmiş ve baskın bir adamı ifade etmek için kullanılır maço kelimesi. O güçlü, cesur ama aynı zamanda bencil erkek cinsiyet rollerinin geleneksel imajına güçlü bir şekilde yönelmiş bir adamdır. İlişkide dominant olan taraf odur. Bu demek değil ki kadını ezen, döven, hırpalayandır. Aslında sert bir mizaca, erkeksi duruşa sahiptir. Morrone gibi bir şey jsjs
Çünkü genellikle kadınları anlamazlar veya kötü davranırlar.. bazıları şiddet bile uygularlar.. romantik değiller. ve şiddete eğilimlerdir. ama en çok da türk kızının sevdiği tiplerdir zaten.. maço adı altında her türlü şeyi yapabilirler.
Cevap
19Cevap
Belli kimin anlamadığ, yalnız kaldığı! Maço erkek neslimiz tükeniyor. Erkek yumuşak olmaz! Kadınında nefesinden anlarız.
Çünkü çoğu şiddete eğilimli tipler. Psikolojik olarak üstünlük kurmak isterler ve üstünlüğü kaybetmemek için her şeyi yaparlar
Çünkü Türkiye'de kavramların içi boşaltıldı. Macoluk ile mafyavarilik birbirine girdi.
maalesef şiddete yönelimliyiz biraz … bu şiddet kadına karşı değil ama bu yanlış anlaşılmasın
Tanımlar her zaman yanlış yapılır / algılanır bu ülke'de.
Maço ya da kılıbık önemli olan karşılıklı sevgi saygı ve güvendir.
Maço demek katil demek değil. Sözümü geçirmesini bilirim.
Sert yapilari oldugu icin olabilir insan neyi cok beslerse icinde insanlarda onu gòrùr
Hangi akşam haberine çıkacaktın ya takip ediyim
Çeh kardeşim çehhh
Show tv
Dizilerdeki gibi degil gercek hayat adamin kisiligi sertse gun gelir sert tokadi yapistirir
Potansiyel var çünkü
Eril enerji azaldı kızların köpeği oluyor nonoşlar sözünüzü dinletin itaat ettirin
Haklısın biraz sert konuşan erkek iyidir, ama şiddet uygulayan adam bile değildir.
soz dinleten mi sen ne yapacagini bilmiyor musun
Yok bilmiyorum emzik veren lazım bana
Kurban olmak istiyorlar anlaşılan
Ya ne alakaaa
Bizimle ilgili ön yargı çok bu da onlardan biri
Yargısız infaz yapıyorlar
Macoyla hanzoyu karistiriyorlar işte 🤣
Ben hiç seri katile benziyo muyum mesela
Yaşamayan bilemez , korkak kız grubu onlar
Öyleler çünkü
Yatakta seviyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?