- Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok severim ama seni görmediğim için tıklayın başarıya yolculuk yapmak istiyorum bende de aynı şeyleri de var ysknın bir iki hafta sonra gidip bir iki hafta sonra evinde yapmiyon ama seni seviyorum ben sana diyim belki şu an ne yerim seni çok özledim yavrum sen zaten üzerine makaleler yazıp yazıp konu hakkında bilgisi var mı yok yoksa bu gün içinde kargo için tıklayın bağlantısıyla görünümler arası geçiş yapar mı hocam çok güzel olmuş ellerine emeğine saygı ve sevgilerimle ama seni seviyorum ben sana bakarım laf mı diye merak ediyorsanız işte böyle bir şey yok yalnış anlama gelir rüyada görülen davada da bir numara düşür çok iyi geceler hocam bu gün de var ama maalesef uygulamalı girişimcilik eğitimi verildi birde ben direkt olarak etki gösterecektir ama hiç içmem bir şekilde konuş benimle evlenecek olan bir insan değilim ama zerre kadar çok ortak bir saat oldu eve nakliyat firmaları arasında yer alan ve bu abimin bir kere daha çok şey istemiyorum ama yaşın altındaki çocuklarda görülen davada da bir numara düşür çok iyi insanlarız imasında bulunmalarının herhangi bir şekilde gelip kendini ifade edebilme imkanı sunuyor yorumlarınızı bekliyoruz dedi ki sürekli olarak kontrol altına alındı
25 Yorumla- +1 yıl
Bu ne arkadaş yuh
- +1 yıl
@frenchgirl16 yazdıkca değişik şeyler çıktı çıktıkta merak ettim merak ettikçe de devam ettim
- +1 yıl
Harika
- +1 yıl
MaşAllah 😂
- +1 yıl
@morcivcikkkkk tahtaya vur nazar değmesin 😅
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben çok hassasım ne kadar önemli olduğunu söyledi senide aricaklardi numaranız adresiniz gibi kişisel bilgiler kullanıcının onayı dışında diğer türlü desteği vermeye hazırız hocam ben bu tepkiyi vermedim ama bu sefer salçayı ilave edin sokaklardayiz nolur yardım edin lütfen yeni gördüm geçmiş olsun dileklerimizi sunarız bir şekilde değişiklik yapılmasına ilişkin kanun hükmünde kararname ile bazı durumlarda kalamiyorum birdaha yaşatmasın yaptığın doğru değil sana diyeyim ben böyle sevgi görmedim ama bu sefer de çok günah demek değildir
Daha gidiyor 😂
37 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen, beni, benim..
Benim klavye ben merkezli jsjk
11 Yorumla- +1 yıl
Sanki 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok beğendim sana da tavsiye ederim kesinlikle tavsiye ederim 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyeni dikkate alıcam dkdjdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBilgisayardan girdiğim için şu an bir şey çıkmıyor ama telefondan yazdığım zaman. şu kelimeler çıkıyor
Ben çok yalnızım
Ben çok mutluyum
Ben çok gördüm
10 Yorumla
+1 yılBen çok beğendim çok güzel olmuş tebrik ederim canım benim için çok özel bir şey değil ki bu kadar çok seviyorum seni çok seviyorum çok çok seviyorum seni çok seviyorum çok çok seviyorum seni çok özledim seni çok seviyorum çok öpüyorum iyi akşamlar ben bu akşam bir de bu sene önce bir de bu sene bir de üstüne ben sana çok değer veriyorum seni seviyorum çok öpüyorum çok seviyorum seni seviyorum aşkım seni çok özledim çok seviyorum çok öpüyorum
AHAHSHSHDGD gören de tam bir sevgi pıtırcığıyım sanır ya bu ne
ne kadar çok seviyorum seni seviyorum aşkım benim de üstüne ben de seni çok seviyorum 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen çok fazla memnun olan müşterileriniz var ama bana göre fiyatlarınız pahalı geliyor ve buna alabilecek bir maddiyatim yok yaşındayım Ankara da ikametgah ediyorum öğrenciyim cildim lekeli yaraları olan sivilceli bir cildim var ve kullandığım uygun fiyatlı ürünler cildim daha kötü hala getirdi sizden ricam benim cildime uygun ürünlerinizi hediye etmeyin umarım yanlış birsey soylememisimdir okuduğunuz için teşekkür ederim canım benim cildime uygun ürünlerinizi hediye etmeyin umarım yanlış birsey soylememisimdir okuduğunuz için teşekkür ederim canım benim cildime uygun ürünlerinizi hediye etmeyin umarım yanlış birsey soylememisimdir okuduğunuz için teşekkür ederim canım benim cildime uygun ürünlerinizi hediye etmeyin umarım yanlış birsey soylememisimdir okuduğunuz için teşekkür ederim canım benim cildime uygun ürünlerinizi hediye etmeyin umarım yanlış birsey soylememisimdir okuduğunuz için teşekkür ederim canım benim cildime uygun ürünlerinizi
10 YorumlaBen çok iyi bir insan olarak yaşamak istiyorum belkide uyandığımdaki huysuz halimi seversin hiç şikayet etmeden ölebilirim nasılsın sen beni sev yeter artık ya yeter bu kadar mı zor bünyem kaldırmıyor artık bu ülkede sadece eğitimci ve ışıldayan gözlerini izlerken sana muhteşem cümleler kurmayı çok istiyorum belkide uyandığımdaki huysuz halimi seversin hiç şikayet etmeden değişmemi söylemeden öfkelendiğin anlarda bana kızmadan elin saçlarımda gezsin istiyorum dudağındaki o masum gülümsemeolmak istiyorum dizime yatmanı ardından saçlarını okşamak istiyorum yüzünün her bir köşesinden öpmeyi birbirimize hiç katlanmak zorunda olmadan birbirini olduğu gibi kabul eden bir zerrem aşık her bir zerrene bir zerrene birzerrem aşık oldum ben sana mecburum bilemezsin ki sevmişim seni seviyorum demek değil ki benim olmuşsun ama adam olamamışsın adi pislik herif
11 Yorumla- +1 yıl
Üşenmedin mi kız djfjfjf
+1 yılBen çok beğendim ama ben vermeyi bunun videoları anasayfama düşüyor internet ve sosyal güvenlik kurumu sağlık ve sosyal güvenlik kurumu sağlık ve sosyal politikalar il müdürü Fazlı bir de şöyle devam et gitsin beni yönlendirmek ve yakışıklı bir gencim ve yakışıklı bir erkek arkadaşım var jvdssghvddt ne diyorum ben böyle ne erkek arkadaşı! Ben jungkookunkarısı'yım
11 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılBen çok iyi biliyorum da ben çok kötü oldum o kadar çok üzüldüm o yüzden ben çok üzülüyorum ama ben çok üzüldüm çok üzülüyorum gerçekten
Tanrım hayatım hep drammış şimdi fark ettim bu neeee😂😂23 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle sanki 😂
- +1 yıl
Ama çok eğlenceliydi soru teşekkürler 🙏🏻
- +1 yıl
💜💜
Ben çok iyi bir çift olarak görülebilir özellikle ikisini de ilgiden hoşlanması ve flört dönemini çok Sevmesi tanıştıktan sonra aralarındaki uyuma fazlasıyla artıracaktır merhaba Dediğinizi yaptım ama sen bilirsin tabi tabi kim bilir ne kadar sürede unutur gider ve uyumlu bir çift gibi görülebilir özellikle
20 Yorumla
+1 yılBen çok beğendim gerçekten çok güzel bir şey yok sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan önce de belirttiğimiz gibi bir şey yok sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan önce de belirttiğimiz gibi bir şey yok... sonsuza kadar son cümle tekrar ediyor 😂
10 Yorumla
+1 yılBen çok iyi bir şey düşürürsem onu hediye edersin bana da bir şey oldu ama ben seni çok seviyorum ya da içine bir şey kaçmış kola gibi bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da içine bir şey kaçmış kola... Devretmeye başladı bir yerden sonra 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok beğendim ben de iyiyim teşekkür ederim çok incesiniz Teşekkür ederim ki Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz daha önce de yazmıştım ama kitap okuma soruma cevap olarak haklısın nudeciğim yazmış olduğunuz cevap kayıt ediliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Hoşuma gitti. Devam edeyim.
- +1 yıl
Ben çok beğendim ben de iyiyim teşekkür ederim çok incesiniz Teşekkür ederim ki Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz daha önce de yazmıştım ama kitap okuma soruma cevap olarak haklısın nudeciğim yazmış olduğunuz cevap kayıt ediliyor bir şekilde ifade eden bir sohbet ve arkadaşlık teklifi kabul ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler çok güzel bir kadınsın maaşallah sana Bir sır vereceğim yeni bölüm fragmanı izle HD ırmak gerçeği açıklıyor mu yoksa erkek çocuğunuz için ev yapımı diş macunu ve diş sağlığı merkezi açıldı PKK'nın elindeki polis memurunun ailesi de çok güzel bir kadınsın maaşallah sana Bir sır vereceğim yeni bölüm fragmanı izle HD ırmak gerçeği açıklıyor mu yoksa erkek çocuğunuz için ev yapımı diş macunu ve diş sağlığı merkezi...
- +1 yıl
Tekrar oldu.
Ben çok iyi biliyorum da ben çok kötü oldum o kadar çok üzüldüm o yüzden ben çok üzülüyorum ama ben çok üzüldüm çok üzülüyorum gerçekten üzülüyorum ama ben üzülüyorum gerçekten çok üzüldüm.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla 😅11 Yorumla- +1 yıl
Kim üzdü seni bu kadar djdjdjd
Ben çok korkardım hayvanlardan elde edilen bir şey değil gitti mi kolay gelsin 🌺 bir asker oluşunu görecek kadar taktığını düşünmüyorum dedi ki ey iman edenler 😂 tövbe estağfurullah ya klavye iyice saçmaladı..
12 Yorumla- +1 yıl
Klavye sonda vaaz vericekmiş fkfjfj
- Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok iyi bir insan masum ve günahsız hem de çok güzel bir şey var ki o kadar çok seviyorum ama o g. r. zekalı arkadaş grubu ile takıldığı için çok sancılı oldu ama hala bir umut var içimde bir yerlerde biri var ise onu ortaya çıkarır ve sonunda da çok güzel olacak diye düşünüyorum fakat korkuyorum ya işte aynı zamanda biraz da bu yüzden bir türlü karar veremiyorum.
Bitti bu kadar😄
10 Yorumla Ben çok isterim Hiçbir ücret ödemeden indirimli kargo anlaşmaları gibi avantajlardan yararlanabilirsiniz merhaba abla merhaba abla merhaba abla merhaba abla
Geberdim:)
Tekrara düşmese devam ettirirdim
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba abla djddjdı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen çok çirkinim ama güzel olanlar varmış gibi hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum Hahahahha
20 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum ama bazı şeyleri yaşamam gerektiğini düşünüyorum elbette yanlışlarım var ama bu kötülüklerle karşılaşacak yanlışları yapmadığıma inanıyorum...
Ah ahh..12 Yorumla- +1 yıl
Klavye çok mantıklı konuşmuş djdjd
- +1 yıl
Eski sevgilime yazdığım bir cümleydi. Kelimelere bastıkça tamamladı
+1 yılBen çok fesat anlamam ama ben seni çok seviyorum ya da ben de seni özledim ama ben hala yalnızım
Ahahaahaaa bu nee
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBen çok mutluyum aynı duyguları paylaşmayı cok isterimmm 😅😅😅😅😅😅 yalanın bu kadarı yemin ederim😅😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
Klavyen mutlu demekki dkdkfk
+1 yılBen çok seviyorum ya çok seviyorum ya ben seni seviyorum 🙊
Klavyem aşk böcükü olmuş...😂
13 Yorumla- +1 yıl
Kime aşık bu klavye djdjdjd
- +1 yıl
Birisine, birisinee...😂
- +1 yıl
Pekiii djdjdj
+1 yılBen çok korktum ya bu kadar çabuk yoruluyorum ama ben çok güzel olmuş cidden 😂😂😂
Yeter mi
11 Yorumla- +1 yıl
Yeter yeter djdjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok sıkıldım şu an ya moralim bozuk olduğunda bir bakışta anlayan insana bir bakıyorsun her şeyin bir sonu var mı acaba diye düşünüyorum sadece tipten dolayıda değil mi bu ya da daha fazla hücreden meydana gelmiştir.
Klavye destan yazdı 😂 biraz saçma ama okadar olsun.10 Yorumla
+1 yılBen çok sıkıldım ya Haremde inecek var mı böyle yaşayarak tecrübe kazanılır
Ne saçmalıyor benim klavyem yahu15 Yorumla- +1 yıl
Harem de ne işin var knk
- +1 yıl
Ne bilem yahu klavyenin aklı kalmış xjjsjsxhh
- +1 yıl
Klavyenin kafası karışık 😂
- +1 yıl
Bana çektiyse demek cfhgxgfc
- +1 yıl
Olabilerr 😂
+1 yılBen çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Hadi ya are you serious? 😂
10 YorumlaBen çok anlatmayı sevmem planlarımı arasında daha önce hiç Ankara 'da eşzamanlı başlayan geyik de öyle Kendinize iyi bakın 😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
Siz de kendinize iyi bakın 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok şükür ama duygusallık arasında daha önce hiç olmadığı kadar da değil fkfkfkdkrkfubug
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
Ben çok seviyorum seni ya sen beni seviyor musun sevmiyor musun onu söyle bana bir daha beni seviyorsan söyle bana ben de sana bir daha asla seni seviyorum demeyeceğim çünkü seni çok sevdim çok seviyorum seni çok istiyorum çok… çıldırıyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılBen çok fazla işim var mı diye baktım hepsi farklı ip ile bağlansa bile tıklasa fake hit olarak görüyor musun cidden bilmiyorum ama biri bana çanta alsa bu kadar mı nefret ve Asus veya MSI Katana GF66 alıcam
13 Yorumla- +1 yıl
😅
- +1 yıl
@kedimsiii3 😭😭
- +1 yıl
Nee
Ben çok beğendim tabi ki de orası öyle tâbi ve dahil yüze dövme modelleri Küçük resimleri ve fotoğrafları ve videoları görüntüleyin de bu şekilde anlaşılmıyor mu yoksa dünya ikiye ayrılır bu kişilikle tuvalet eğitimi nasıl verilir ve bu da bir şey
10 Yorumla
+1 yılBen çok beğendim sizce hangisi daha güvenilir bir şekilde ölürsün ölümden sonra yaşam merkezi bu kadar güzel mi bakar mısınız lütfen istediğiniz olmadı diye konuştu top mudur nedir
🙄 Bu nasıl bir şeydir Yarabbi 😂10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok güzel kızlar var mı benim gibi olan var mı denemeye değer mi var mı benim gibi olan var mı denemeye değer mi var mı benim gibi olan var mı denemeye değer mi var mı benim gibi olan var mı denemeye değer mi var mı
10 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum ya ben de bu yüzden bu ayakkabıları ile birlikte bu arada bu hafta da bende yok o kadar da olmaz ama bu kadar güzel ki ben sana ne oluyor da insan düşer nasılsın.
Ben çok yazdım gerisi böyle geldi.10 YorumlaBen çok seviyorum
Ama neyi sevdiğimi bilmiyorum 😄12 Yorumla- +1 yıl
Klavye biliyor ona sor dkdjd
+1 yılben çok beğendim ama sen bilirsin canım nasıl istiyorsan onu yap farketmez benim içinde sen de istersen ben sana yaparım ama ben sana her türlü yardımcı olacağım söz verdim bshdkdlldşdşfşfşf
11 Yorumla- +1 yıl
Bu neeeyyy 😂
+1 yılBen çok beğendim sana da tavsiye ederim ki Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz falan diyolar ya da bir başka kız umrumda değil sigaranın zararları nelerdir hakkında detaylı geniş bilgi öğretme ve öğrenme psikolojisi konu anlatımlar test yazılı soruları sorup akli dengesi yerinde olmayan bir yere gidiyoruz
10 YorumlaBen çok beğendim ama ben mi yanlis kisiye saygi sevgiyi ve aşkı memnu dizisi tavsiye olunur. Türkçe icat edilmeden önce böyle boyu devrikti. Ldjdjd
10 YorumlaBen çok iyi bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere kardeşim ben çıkıyorum şimdi de bu kadar anlamsız geliyor her şey merhaba iyi günler dileriz nasılsın merhaba elinizde hangi renkleri mevcut acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de seni çok özledim
10 Yorumla
+1 yılBen çok iyiyimmm bir şekilde durdum ve bu insanlar ince bir tabaka halinde bir yks ye çalışıyorum ve siteyle fazla ilgili olmak üzere başvurmak için formu doldurunuz bir bir ortaya çıktı.
12 Yorumla- +1 yıl
Xjjsjssjshxbs seninki aşırı iyi siteyle fazla ilgili olmak için başvurdum
- +1 yıl
Puhahajsidkjd
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok beğendim ama ben yine diyor ve altın kolye olduğunu söyledi bu kadar güzel bir tespit için tıklayın
😄😄😄 Ne alakaysa?
10 Yorumla Ben çok iyi bir kalbin varsa uzerler seni çok özledim ama ben hala yalnızım..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok kalabalık bir yalnızım.
13 Yorumla- +1 yıl
Klavyeniz mi yazdı bunu cidden 🙄
- +1 yıl
Öyle yazdı 😃
- +1 yıl
Helal olsun o zaman klavyeye 😂
+1 yılBen çok beğendim valla çok güzel olmuş ellerine emeğine yüreğine Sor beni böyle inceliyormuş çok seviyorum seni çok ama sen bilirsin ama bu çok güzel
10 YorumlaBen çok severim ama ramazanda içmem gjdbn
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi canım günah günah fjdjdjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok tatlı bir kız vardı onu hallettim ben sen napıyosun aşkım benim seni çok seviyorum çok öpüyorum çok seviyorum seni çok seviyorum çok öpüyorum çok seviyorum seni seviyorum çok seviyorum bir tanem seni çok özledim bebişim
10 Yorumla
+1 yılBen çok iyi geceler iyi uykular Türkiye için yeterli değil mi ya da bir 1⃣ nasılsın merhaba 👋 merhaba ve samimiyim özür dilerim bana da haber verir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok güzel fiyatlar oluştu yapım süresi teslimat olacaktır yarın toplantı bitti.
Bu ne ya :)
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok hayal gücü yüksek kaliteli mizaha hazırlıklı olması gerekiyor bence çok süper seçiliyor bir şeyler.
10 Yorumla
+1 yılBen çok yüksek bir libido sahibiyim ben çok istiyorum bir kadınla temel ihtiyaçlarımızı bir odaya depolayıp günlerce çıkmamak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok iyi bir şey değil ki bu kadar göze sokuyorsunuz bir yorum yazın merhaba hocam ben (ismim) ve bu benim için hatalı ve bu o çocukla evlenmesinin hoş olduğu anlamına gelmez bilinciyle öbür bölümü seçip seçmemekte gelen özgürlük ve demokrasi için bir şey yok diyorum ama vesvese de edebiliyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. ben çok dedim ama sana aynen beni dinlemedin evet birinci olsaydı neyse hayırlısı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Ben çok beğendim sana da tavsiye ederim ben de begenmedim len ama bu bizi de üzdü 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok fazla yapılacak bir şey bulamıyorum çünkü bazı yabancı bir çok kurum ve ben de tanıklık ediyorum ama başka seriden aldım ama o da stokta yokmuş
Benim klavye mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum seni seviyorum ama çalışmıyorum nasılsın
10 Yorumla
+1 yılBen çok mizahsız bir ülkede yaşıyorum
10 YorumlaBen çok iyi çıktı devamına basmaya gerek yok
10 YorumlaBen çok beğendim.
Ben çok iyi.
Ben çok seviyorum.10 Yorumla
+1 yılBen çok şükür canım sen nasılsın 😂 araya iyi gelmesi gerekiyordu ama gelmedi nedense 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok seviyorum seni be abi bu ne ya bu kadar çok ciddiye almayın.
🤔
10 Yorumla
+1 yılBen çok farklı biriyim. İyi anlamda değişik işler yapamayı severim.
10 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat