+1 yılBen artık beni çok mutlu ediyor zaten ama ben o zaman sen bilirsin yani bir şey yok ama o zamanlar bu felsefe bana da haber ver ben seni tamam o zaman bende çok geç öğrendim ki barcelona gibi birkaç takım daha fakirsen yarı sonucu ve değer olması normal değil mi zaten ama her şeyi karşı olan o kadar kolay değil bu işler güçler açısından mülakat gibi soru sordum sadece bu kadar değil ama yine de ben de böyle bir şey söz konusu değil cidden çok güzel bir karım arasında daha önce de mi oldu ama bu kadar fazla olacak diye düşünüyorum ama kökten de bırakabilirim arasında daha önce bu derneği kurma hakkını helal et bu dakikada real madrid takımı hollanda ile ispanya daha büyük bir favori gibi hissediyorum kendimi o yüzden bir şey değil mi zaten ama her şeyi karşı olan o kadar kolay değil bu arada ben öyle bir olduğundan hakem oyunu ofsayt bayrağı fenerbahçe arasında daha önce de mi oldu ama şimdiden bu kadim şehri silvan mücadele hakem tarafından faul nedeniyle daha çok değer veriyor kaç tane daha vardı ama onu hiç kaldırmaz trafiği ve adaya gitmeye karar veriyoruz zaten nereye kadar kolay değil bu tetikledi sadece kimse yok mu hiç bir zaman kala alışveriş yapmam öyle bir şey değil mi zaten ama her şeyi verdi bende çok geç öğrendim ki barcelona gibi birkaç takım daha mı çok önemsiyorsun bu aralar düşük bir şey yok ama o zamanlar da oldu mu peki o zaman niye bu kadar uzun oldu son zamanlarda çok fazla şey değil ki karakter değil ama yine de ben de böyle bir şey söz konusu değildir benim gibi bir şey bu kadar değer vermek için bir randevum var ama bu diğer türlü çok fazla şey değil yani o zaman bu kadar fazla olacak diye düşünüyorum ama kökten de bırakabilirim arasında daha önce bu derneği kurma hakkını helal et bu dakikada bu arada sen bilirsin tabi tercih ederim ama bu kadar fazla olacak diye bir kaide söz konusu olamaz mı mesela ben seni tamam o zaman bende onu diyorum işte ne beklersin ki çok güvendikleri arasında daha önce de mi oldu ama şimdiden bu kadim şehri özledim orayı ama gelmek için bir sebebim yoktu sende on numara nasıl geçiyor diye bir şey yok ama o zamanlar bu felsefe bana da haber ver ben seni tamam o zaman bende onu diyorum işte ne beklersin ki çok az farkla yandan dışarı çıkıyor ancak ceza olarak daha iyi olur bence bunun için bir randevum var ama bu diğer türlü çok fazla şey değil mi zaten ama her şeyi karşı bir şey yok ama o zamanlar bu felsefe bana da haber ver ben seni tamam o zaman bu kadar fazla olacak diye düşünüyorum ama kökten de mi oldu ama şimdiden bu kadim şehri özledim orayı ama gelmek için bir randevum var ama bu diğer türlü çok fazla şey değil mi zaten ama ben o zaman sen bilirsin yani bir şey yok ama o zamanlar bu kadar çok istiyor falan olursam
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen artık bir şeyler yapmaya karar veriyorum sen ne yapmak istiyorsun ne istiyorsun benden ya ben seni anlamıyorum ki ben seni çok iyi tanıyorum ben sana bir şeyler anlatıyorum ama bir şey yapmıyorsun sen beni çok iyi anlıyorsun ama sen bana böyle yapıyorsun 😂😂😂böyle çıktı😂😂😂😂😂😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen artık devam etmiyorum çıkıyor. ama bu cümle neden ne zaman kaydedildi bilmiyorum hiç bir şekilde :D genelde zaten telefon klavyesinde pek kelimeler tutmam yani silerim mutlaka temizlerdim veya
10 Yorumla
+1 yılben artık bu saatten sonrada zaten bir şey yapmıyorum sadece bu durumda ya bir kere bile bile değil bu arada sen nasılsın ben iyiyim teşekkürler siz ne yapıyorsunuz nasılsınız iyisiniz umarım ya bir kere daha çok severim ki 😂😂😂 buuuuneeee 😂
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Ben artik bu kadar güzel bir rüyaydı da bu tarz sözlük yazarları da bir şeydir ki zaten bu depremden önce de belirttiğimiz gibi bir şey yok ya da daha fazla mesajını yaz aylarında saç bakımı saç rengi ve saç kremleri ve benlik saygısı olan bu kadar basit bisey olmaz
20 Yorumla
+1 yılBen artık bir şeyler yapmaya karar veriyorum sen ne yapmak istiyorsun?
Ben artık bir karar almak zorundayım artık bundan sonraki hayatın nasıl olacağını ve bu hayatın içinde bir hayat var
Ben artık bu saatten sonra da hiçbir şey için de artık hiçbir şey10 YorumlaBen artık sana yazamam ama sen yine de bir gün olsun bugün de aynı şekilde devam ediyor ve bu nedenle de bir daha asla eskisi gibi olmayacak..
24 Yorumla- +1 yıl
yaz yaz yaz
- +1 yıl
Profilimdeki soruya yorum yapar msıın?
Ben artık konuşmuyorum abi konustukca sinirim geliyor. Oha be sjznsjssjsb benim klavyem bile sinirli😂
11 Yorumla- +1 yıl
klavyene bi papatya çayı dök sen :D
+1 yılBen artık bu saatten sonra sana hiçbir şey demiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
azar da yedik dsfsd
- +1 yıl
Hahsjajhshsjs yav 😀😀😀
Ben artık seni görmek için tıklayın.
Bu ne anlamsız bir cümledir 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
yine neye tıklıyorsnnn
+1 yılBen Artık hat mir ein paar Bilder geschickt. Türkcesi ben artik bana birkac resim yolladi 🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
en gurbetci sensin sdfds
İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Ben artık bu saatten sonra hiçbir şekilde sana inanmıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
nolur inann
- +1 yıl
bana inanmanı istiyorumm
Ben artık azıcık ücret vermek istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
azıcık ücret ver
+1 yılBen artık bu ülkede sadece öğretmenler gününü kutluyorum. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
başka günler de kutla :D
+1 yılBen artık cok bunaltma.. sacama sapan seyler çıkıyor 😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
çıksın çıksın :D
+1 yılSana laf anlatmaktan bıktım hatırlıyorum bunu jwydbnw
11 Yorumla- +1 yıl
sfsdfds bu ne olum
+1 yılBen artık çok kolay ve hızlı bir şekilde konuştum hep sen varsın ya da bir şey yok ki kombin olsun diye mi sevdim seni Bir kere teşekkür edildi acilen satılık daire fiyatları bilmem eşim bilir onu da katarsak 4 5 saate kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu ne lan 🤣🤣🤣
Ben artık bir şeyler yapmaya karar veriyorum sen ne yapmak istiyorsun ne istiyorsun benden ya ben seni anlamıyorum ki ben seni çok iyi tanıyorum ben sana bir şeyler anlatıyorum. Klavyem kendi kendine toksik ilişki yaşadı 2 dakikada hahajaj
10 YorumlaBen artık bu muhabbet kuşu beslemek isteyenler için ideal bir şey yok ki Allah aşkına at all it is not that good night now I get it is not that good night now I get it is not that good night now I get to be there for me lol they are so you said same with
(ELT CV ;)10 Yorumla
+1 yılBen artık bütün görevleri sessiz sedasız üstlenip yerli yersiz çöküntüye uğrayıp ve yine ben kendimi ayağa kaldırmak için bu dünya da kimsenin vermediği kadar yoğun bir savaş vermek istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen artık bu saatte bir sürü insan var mı bende de var Bilecik'te il encümeni bu nedir ya ,😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
harbi bu ne sdfds
- +1 yıl
Hahaha bende anlamadim
+1 yılben artık yoruldum çabalamadan bir şeyleri elde etmek istiyorum
çıkmadı ben içimden geçeni yazdım:)20 Yorumla
+1 yılBen artık şu anda imkanın varsa çık bi nolacak merak ediyorum ama ne bileyim ben de özledim
Kelime önerilerim de benim gibi her telden 😃10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBen artık neyi nasıl yapılır tarifi nedir nasıl hazırlanır malzemeleri nelerdir hakkında detaylı geniş bilgi alayım dedim 😂😂😂
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBen artık çok mutluyum se ne demek ki senin anlamaya kapasiten yetmez ama evet arkadaşlar ben yeni girdim bu arada bir şey yok sağlıksız beslenen ve
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen artık şarkı dinlemek için onu da bilmiyorum zaten en büyük hobim var bir var bir yerde bir şey olmalı mı aldım şu an düzeltme ve sevgililer gününde yanında olan kaldırmam gerektiği yerde , sonrası soylenmez😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen artık bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de seni çok seviyorum kocacım.
Sonunda kocacı çıktım djsjfjf.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen artık bir şekilde bu gece de öyle düşünüyorum 🤔😂
115 Yorumla- +1 yıl
nasıl düşünüyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılTelefon düşünüyor sanırım böyle yazdı 👻
- +1 yıl
telefon ne düşünüyordur sen onu söyle xddd
Cevap sahibi+1 yılİnsanların hiçbir şeyi hak etmediğini düşünüyormuş 🚬
- +1 yıl
ben hak edeyim bir şeyi bari beee
Cevap sahibi+1 yılNe hak etmek istersin ahdksk
- +1 yıl
sen ne hak ettirmek istiyorsun sdf
Cevap sahibi+1 yılNe vereyim abime ahdjskdk
- +1 yıl
neler var say bana sdfds
Cevap sahibi+1 yılHap var sigara var ahdkks şaka şakaaaa kahve var çay var ne istersinis efendimissss
- +1 yıl
tamam bi kahveni alırım uyumayacaksak :D
Cevap sahibi+1 yılUyumiiciiiz 😄
- +1 yıl
olley bana şarkı da söyleyecek misin sdf
Cevap sahibi+1 yılSöylerim ama aramızdaaaa djdkdk
- +1 yıl
tamamm kaçta söylyeceksin :D
+1 yılBen artık bu kadar çok pahalı bir şey daha çok pahalı bir şey daha çok pahalı bir şey bumerang gibi oldu
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Ben artık çok daha iyi bir başlangıç yapmak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen sana ne diyorum sen bana diyorsun ya bana böyle bir şeyler söyle diye ama yok yani
10 Yorumlaben artık bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen artık diyince 3 kelime çıktı
Bu,
Bir,
Sana.
Klavyeyle pek aram yok galiba10 Yorumla
+1 yılBen artık yapması gereken oydu anahtar kolunda...😮💨
10 YorumlaBen artık bu ülkede sadece öğretmenler gününü kutluyorum 🤣🤣🤣
Bu ne be10 Yorumla
+1 yılBen artık bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum 😅
10 YorumlaBen artık bu kadar çok ve daha yeni görmüştür bende öyle düşünüyorum
10 YorumlaBen artık orada ki ama ben hala oynuyorum
Bu çıktı 😄10 Yorumla
+1 yılBen artık bu kadar güzelsin bitanem benim çıkıyor :D ne alaka bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen artık orada yaşamıyorum ben seni çok özledim ama çıkıyor
10 YorumlaBen artık bu ülkede sadece eğitimci ve sağlıkçı mı var sjj
10 YorumlaBen artık her şey için en üst sırada yer alan online mağazamız.
Ne alaka bu 🤣10 Yorumla
+1 yılBen artık bu zeusu salıcam o…. Evladı bi b0k ödemiyor
10 Yorumla
+1 yılBen artık kendime olan güvenim gitti 😄al devami bu cikti ama saçma oldu
10 Yorumla
+1 yılBen artık bir daha çok seviyorum demeyeceğim bakalım ne yapacaksın
Ne alakaysa
12 Yorumla- +1 yıl
bakalım ne yapacağım
- +1 yıl
☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen artık numarasını bile silmiştim çok iyi biliyor özellikle çocuklar konusunda böyle hassas ciltler için nemlendirici Krem sürüp
10 Yorumla
+1 yılBen artık bir şeyler yapmaya karar veriyorum sen ne yapmak istiyorsun ne istiyorsun benden ya ben seni anlamıyorum ki ben seni çok iyi tanıyorum ben sana bir şeyler anlatıyorum ama bir şey yapmıyorsun….. böyle devam ediyor :))
10 YorumlaBen artık çok fazla çözüm yolu olabilecek her türlü insan kaynakları yönetimi ile Türkiye arasında standardizasyon bir şey değil ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur - tek tek tıkladım :))))) doğrudur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen artık sana yazamam ama ben seni çok özledim bu cıktı 😅
10 YorumlaBen artık o eski ben değilim :P
22 Yorumla- +1 yıl
şarkı sözü müü
+1 yılBen artık bu saatten sonrada zaten bu yüzden senden rica ediyorum lütfen bana yardımcı olabilir misin acaba 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsndndnd
+1 yılBen artık orada yaşamıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
yaşıyorsun pelin yaşıyorsun
- +1 yıl
Nerden eminsin
- +1 yıl
sonuçta bir yerde yaşıyorsundurr
Pc'deyim öneri çıkmıyor :P
11 Yorumla- +1 yıl
sen o işi hallet :D
+1 yılBen artık bişey yok ya
HAGASHDHJDHDHS13 Yorumla- +1 yıl
böyle olmaaz :D
- +1 yıl
Ben artık bu kadar çok şey var mı sende mi Leyla ile Mecnun dizi izle dizi izle dizi izle
Abi aşırı saçma ya - +1 yıl
vfdmkmfd o nerden çıktı
Ben sana ne diyorum 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
ne diyorsun :D
Ben artık yalnız kalmaktan korkmuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana
+1 yılBen artık yeter patladım 😅böyle bir cümle çıktı
16 Yorumla- +1 yıl
aman aman patlama xd
- +1 yıl
Patlatmayın😅😅allah allah
- +1 yıl
ben bir şey yapmadım sen kendin patlamak istiyorsun :D
- +1 yıl
Sen değil başkaları 😅deli ediyorlar adamı ya
- +1 yıl
kim ediyor ya kıralım hepsini xd
- +1 yıl
Ben hallederim ciğerim eyvallah 😅
Bir şey çıkmıyor 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
çıkart oradan bir şeyler
+1 yıl"ben artık yatmadan önce yastığımın altına alındı ve güncelleme yapıldı ve ya gündemde olan elde edilen" çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılBen artık çok mutluyum.
14 Yorumla- +1 yıl
Yalann
- +1 yıl
Evət yaaa, tam aksi oysa.
- +1 yıl
niye mutsuzsun söylee
- +1 yıl
Canım öyle olmak istedi...
+1 yılBen artık bu saatten sonra sana hiçbir şey demiyorum artık 🫠😏
10 Yorumla