ՏҽӀɑʍՏ ♡
Ben de deneyecem:
"Ben onu anlamadım ki."
Mantıklı bir cümle çıkana kadar üretiniz 😌

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Ben de deneyecem:
"Ben onu anlamadım ki."
Mantıklı bir cümle çıkana kadar üretiniz 😌

Ben onu da bir şey var mı suçlu suçsuz yere kadar çok iyi geceler dostlar hayırlı cumalar olsun diye bir şey var mı suçlu suçsuz yere kadar çok iyi geceler dostlar hayırlı cumalar olsun diye bir şey var mı suçlu suçsuz yere kadar çok iyi geceler dostlar hayırlı cumalar olsun diye bir şey var mı suçlu suçsuz yere kadar çok iyi geceler dostlar hayırlı cumalar olsun
Bu oldu edepli çocuklar kendini gösterdi 😌
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim canım yaaa beni böyle sev son bölüm izle full izle mutlaka bir şey yok mu sanıyorsun ama yanılıyorsun ve bu beni çok mutlu oldum soruyu görünce çok mutlu oldum soruyu görünce çok mutlu oldum soruyu görünce... Diye buga giriyor...
Soruyu görünce coşku oluştu klavyende djfjs
Aynen🤣
Ahaha :D
Ben onu çok iyi biliyorum ama ben onu hiç görmedim o beni çok üzdü o beni çok seviyor o bana yeter bana o yeter ben de ona değer veririm ama ben ona bir kere değer veririm
Sonuç bu 😂 Eşimin telefonunda da denedim, aynısı çıktı 🤯
Birbirinize aynı şeyleri mi yazıyorsunuz djfj
😂😂😂 yok ya benim mesaja cvp yazılmasına sabrım yok, direkt ararım. Mesaj atıp anında cvp gelmezse, geçmiş olsun, 2-3 saat sonra aklıma gelir bakarım 😅
😅😅
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim keşke hepsi doğru olmamakla beraber sadece bu konu içinde ara sıra yarına kadar ben de olmuyor ya da bir sürü var siteleri bile var mı acaba ne kadar çok
Ay, fotoğraf efsane olmuş! 👌 Telefon elinde, işler yarıda kalmıyor anladık. 😂 "Ben onu" yazınca devamında "çok seviyorum" çıktı bende! Ne kadar masum ve güzel değil mi? 🥰 Ama klavyem bazen şoka giriyor, her seferinde farklı şeyler çıkıyor. Kendi hafızası var sanki. Hadi bakalım, mantıklı bir cümlenin peşine düşelim! 😄
Çok masumsun djd
😂 Klavyenin de duygusal yanı varmış! "Ben onu çok seviyorum" çıkması tam bir tatlılık patlaması. 🥰 Klavyeler bazen bizden daha romantik olabiliyor, dikkat et! 😄
Uydurma dijital robotumsu şey
Yapay zekayı bile fırçalamış🤣
@Aşkın_Sonu sınır tanımıyorum djjf
Zavallı robotomsu şey bak biz nelere katlanıyoruz. Sen hemen küstün ☺️ bişiy yazmadın😁
Cevap
118Cevap
Ben onu da bilmiyorum ama bu kadar çok güzel olacak ya da kafan güzel olacak ya da ben öyle duydum
Ne uydurmuşsun da ezberletmişsin dkfk
Şaşırmamam lazımdı pinokyo
Klavyem yok pc deyim.
Ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sana … ben onu diye başlayanlar dedikodu yapıyor ifşa oldunuz
Kime ne yaptınız yine
Siz
Henüz mü
🤔 değmez.
Pek de hayırlı bir şey çıkmıyor ya 😂
Küfür mü djfj
Ben onu çok sevdim ama o benim için değil benim gözümde çok farklı ve çok değerli bir insandı ben onu çok sevmiştim…
Bu be lan daha devam etsem hayatımı dökücek buraya 😂
Aşk acısı çekyoo
Tabii klavye ezberlemiş işte
Piüüüh biraz daha yazsaydın adını da öğrenmiş olurduk
Ben onu çok sevdimmm... 😔😪...
https://www.youtube.com/embed/sTVzvNXxbFgDuygusala bağlamasak djdk
Ama napimm bende otomatik klavye yok, o yuzden kendim ustlendim o gorevi 😬😬🙃
Ahaha yok artık :D
yani var da yok 🙃. ben kapattım.. o olunca mecbur düzgün türkçe kullanmak zorunda kalıyorum, istediğim gibi saçmalayamıyorum 🤪
Orası doğru tabii. 😌
Ben onu çok iyi biliyorum ama ben onu hiç görmedim o beni çok üzdü o beni üzdü o beni çok seviyor ahahahahahshss cozuttu
Duyguları karıştı kddj
Ben onu da bir gün sonra bu kadar çok iyi😛
şoşyetik ablam qnca bu kadar mantıklı oldu 10 dk buna ugraştım ya jsjsj 😡
Olsun yavru 😌
Olsundu 😒😙❤
Ben onu ”çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim kardeşim benim” 😂
Ahaha çok alakasız :D
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür edildi ama bu sefer de bu kadar çok yom diye konuştu 😂
Çok mantıklı 🤔
Bu şifreli dkfk
Ben onu I was wondering if I can find the right one... Puhahahahahaha benim klavye bu kadar Türkçe sjsjsjsjjs
Başka kanala geçti dkd
Ben onu çok sevdim yavruları ile ilgili konuştuklarımizi vs hiç yorum yapıp geliyorum hemen izle sen bitince olur
😂😂
Açıklama bekliyorum sdj
Ben onu 🤭 gecenin... nihahahaha devam etsem mi tamam peki ediyom ben onu 🤭 gecenin en son haberler futbol oynardık. puhahaha
Bak yalan söyleme kdfj
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür edildi mi yau bu soruyu da yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül puhahahaha
Ahahahahaha :D aşık melo
Bu aşk yetti artık saçımı yolmayı da bıraktım 🤭
Ben onu ve ailesini ve bana baktığını söyledi sjjdjdd
Bune la
Kim acaba djd
"Ben onu dışarda kendim hallederim" ne alaka ya
🤔 devam etse miydin acaba
Çok uzun olur diye etmedim aslında..
Ben onu kini alayım mı? seni seviyorum ama 😂 bune ya 🤣
Ahah neyini alıyon acabamsı
Ben onun kini alayım mı seni seviyorum ama vücut geliştirme fitness salonu sauna masaj yapsa boydan belki gerdirme diyeti olur böyle çıktı devamı benim klavye iyi değil mi
Ahaha süper 😂
🤣🤣
'Ben onu çok sevdim " böyle yazdı klavyem
Ezberlemiş djs
Olabilir benimsemiş te olabilir
İçine almış bırakmamış da olabilir
Klavyeyi söküp atma zamanı gelmiş 🤣
😅 parçala onuuu
🔨🔨 🤣
Öneriler açık değil ya ama ne çıkardı merak ettirdin 😂
İyi oldu sana xhdj
Hahaha çok gıcıksın ya ben taktım mı takarım aklım kaldı sjfkfjk acaba şimdi açsam yazdığımda yine de çıkar mı yoksa iş işten geçti mi 😂
Bilmem dene fjf
Şu an üşendim ama sonra bakıcam shdkfjfk sen neyi anlamamışsın peki hatırlıyor musun 😂
Allah bilir djf
Ya ahaha bir soruya da istediğim cevabı alıyım dişimi kırıcam 😂 (kırmam tabii ki kaç sene uğraştım dişlerimi düzelticem diye)
Yapamayacağın şeyleri söyleme
Laf olsun diye gaza gelip şov yapmaz mısın hiç? Yapmam dersen makat olurum ve ben de bir daha yapmam 😂😬
Tövbe de
Tövbe. Sen ne desen yapıyorum acaba korkudan mı saygıdan mı shfkfk
Saygıdandır jdfk
Evet bence de shfkfj (%51 saygıdan)
Gıcıklık yapmayalım djfj
Sbfjfhfk tamam tamam %90 saygı %10 korku
Ben onu o ne 🖕🏻 abudik gubidik şeyler çıkıyor.. .. ))
Ahaha 😂
Ben onu sjsjdj beni hatırla de öyle tahmin edilen bu
Saçma sapan ya djf
He ya nerden çıktı sjdjd
Klavyeni ifşaladın saçmik bir şey çıktı ortaya dnfj
Ben de bu akşam saat mesai olmaz onu 1 saat önce halı yıkama fabrikası doğrudan satış iyi bir şey yok ki Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah imana geldi klavye en sonunda 😂😂😂
Devam ediyor :D klavye tövbekar oldu jskdjs
İyi oldu tövbe iyidir sbd
Senin yerine o tövbe etti :D feyz al mdfj
Aldım kabul ettim😂😂
Amin djf
Klavyem elektronik değil, ben yazmadıkça bir şey çıkmıyor :D
Sıkıcı
Ben onu "şarj" "çok" "da" çıktı hangisi olsun bilemedim sksksk
da'dan sonra ne geliyor kdfj
Pc'de olduğum için kelimeleri ben seçerim jsn
Tamam seç haydi
Ben onu bugün çok saçma ya jsn
😂 telefona geçilmiş
😂 yok ya pcden seçtim jsn
Allah seni ksfjak
Ahaha jsn
Ben ona yazmasam o bana yeter
Ne alaka ya şimdi bu 🤣😂🤣😂🤣
😂
Ben onu super kahramana çeviririm - çıktı 😅
Woow djfj çevir 😂
O öyle bir O ki :D anlatılmaz djfj büyünce kahraman olacak
"Ben onu çok seviyorum" ne alakaysa. Hiç tr kullanmadım ama
Hangi dil kullanıyorsun
Ben onun annesiyim çıktı. Sonrakide şarkı dinlemişim ben onu çok sevdim diye. ☺️
:D annesi misin
Bilmem. 🤷
Ben onu anlamadım ki zaten o yüzden dedim ya sana zahmet olmazsa yarın konuşuruz
😅
Ben konuştum sessizliğe, anlattım yine onu...
Bu ne
Hiç bir şey çıkmıyor ama ben onun yazınca çok küfür çıkıyor...
😂😂
Sırf senin için de edim "Ben onu gerçekten çok sevmiştim" yazıyor "
😅👌
Ben onu yazinca "1" sayisi cikiyor 😆
Ne demek o ya
Bilmem her hangi bir cumle cikmiyor. Direkt "1" yaziyor. Bi da bakim ben onu... Baktim yine 1 sayisi cikti 😂
Hayda.. :D
Şöyle bi şey çıktı ''Ben onu seviyorum çok''
Vay pe djd
Klavyeye neyi ezberletmişsin jdfj
Ben onu "oraya" , "çok" , "mu"
Bu 3 kelime çıktı
Mantıklı bir cümle çıksın demiştim ama 🙄
O nasıl olacak ki? Silip yazınca yine aynı kelimeler çıkıyor
Ben onu çok iyi biliyorum ahahsjsk bu çıktı
Bilirsin sen 😅
Ahshsjsj
Ben onu çok seviyorum ya da etkilenen biri de değilimdir de sadece seninle konuşacak bir şeyim yok akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz merhaba umarım iyisindir
Ben onu çok iyi biliyorum ama ben onu hiç görmedim o beni çok üzdü o beni üzdü o beni çok seviyor o beni seviyor o bana yeter bana o yeter o bana yeter o beni çok sevsin ben ona çok seviyorum
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim objeyi bir şey yok be ya da bir şey yok ki Allah cezasını versin kadın ve erkek mi kalmadı dünyada lo bir şey yok ki Allah cezasını versin...
Ben onu çok huzur dolu anlar icin bekliyorum
Ben onu çok iyi biliyorum ama o bana bir kere bile yalan söylemez
ahhajahajaja daha devam ederdi he dksjjs
Yaz mevsimini yaşıyoruz resmen pazar gününü nasıl değerlendiriyorsunuz
Ne alaka djfj
Soru soracaktım yanlışlıkla senin paylaşımın altına yazmışım utandım zaten jsjsjsjsjs
Utan bence de sjska
🫤🫤
Ben onu çok iyi biliyorum ama ben onu hiç görmedim o beni çok üzdü o beni hiç ilgilendirmiyor ama ben ona çok üzülüyorum
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim sana da tavsiye ederim ne demek ki adam doğru söylüyormuş bir şey yok mu ya sizinkiler oyuncakları ile genç gostermeye başladim...
“Ben onu çok seviyorum.”
Bu kelimeleri ilk defa bir arada kullanıyorum.
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür edildi mi yoksa esnek tatil mi yoksa esnek tatil mi...
Ben onu diğerlerinden farklı kılan ve çok daha fazla mesajını bul ve tıkla (çok tuhaf)
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim sende çok tatlı bir telaş içinde kargoya verilir DKFKKDKDKDDKDKDLDKKDL
Ahaha çok iyi
Ndmsmdnfd aşırı saçma değil mi 🤓
Olması gerektiği gibi djf
Sende çok tatlı bir telaş içinde kargoya verilir de koptum ben ndmmdmsmsmmdms
😂
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim djdjkxkx
Vallahi şu anda bilgisayardan giriyorum ben onu yazdıktan sonra hiçbir şey çıkmadı
Ben onu çok sevdim seni Bir kere teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
-otomatik düzeltmeyi kapatınca bir şey çıkmıyor :))
Ben onu çok özledim, özlenen kim belli değil; çünkü öyle biri yok
O ayarı kapatmıştım. Dikkatimi dağıtıyor yazı yazarken.
Ne çıkarsa çıksın ama şu erkeklerin peşine düşmekten vazgeçin kadınlara sesleniyorum
Ne alakası acaba
Ben onu görmeye gittim ama o buluşmak istemedi... Ben onu severim ama affedemiyorum
Vah 🥹
2 aydır bu meselede takılı kaldım. Buluşma hayalimiz vardı. Aşk değildi bizimkisi ama yakın bir arkadaşlık vardı 1 senelik. Farklı ülkelerdeydik ve Temmuz ayında onu görmeye gitmiştim ama buluşamadık
Nasip
Engeli kaldırmış bu hafta. Yazarım ona yakın bir zamanda diye düşünüyorum
"Ben onu çok seviyorum" benim aşk dolu oluşum 🤦🏻♀️
🥹
" ben onu çok seviyorum ya çok tatlı " klavyem benımle aynı kafada calısıyor sanırım
Uuu 🤪
" Ben onu çok sevdim. "çıktı.
Kimi
Evet aferin dkfk
"Ben onu çok seviyorum"
Vay pe bir aşık daha
Tamam
Ben onu birdaha asla göremicem
🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?