Ömrümüzün 1/3'ü uyumakla geçiyor. Uyku ihtiyacınız ortadan kalksa nasıl değerlendirirdiniz? Yine Tiktok'ta israf ederdiniz değil mi? 😑 Ek gelir kaynağı sağlardım herhalde. Film ya da spor da olurdu.

Ömrümüzün 1/3'ü uyumakla geçiyor. Uyku ihtiyacınız ortadan kalksa nasıl değerlendirirdiniz? Yine Tiktok'ta israf ederdiniz değil mi? 😑 Ek gelir kaynağı sağlardım herhalde. Film ya da spor da olurdu.

Kitap okurdum film izlerdim ders çalışırdım. Oohoo ben uyumayı çok sevmem sadece çok düşünceli çok kafam karışık olduğunda derim iyi ki uyku diye bir şey var diye...
Öylee
Spor, bitirmem gereken konular, ekstra bilgi, yatağa yatarken de yapsam mı diye düşünüyorum ama fazlaca uykuya ihtiyacı olan bir ruha sahibim🫠
Kafanı yastığa koyar koymaz uyumak +1 puan
Alarm çalmadan 2 dakika önce uyanıp alarmı kapatmak +1
Alarm çalsa bile zorsunmadan uykunu almış şekilde uyanmak +1
Uyku esnasında gece 3 gibi uyanmamak, tek seferde uyumak +1
Kabus görmemek +1
Güzel rüyalar görmek +1 ancak her uykuda rüyalara dizi izler gibi kaldığın yerden devam etmek +5
:D
Cevap
7Cevap
Sigara icmeseydin o parayla neler yapardin sorusu gibi oldu. Sigara içmiyorum ama paramı yine savurgan kullanıyorum.
Bazen Derslerimi calisirdim bazen spor bazense takilirdim öylesine sosyallesirdim
En mutlu sakin kendimle basbasa kaldığım anlar hep böyle oldu uyumayip birseylerle degerlwndiriyordum birara
Uyuyon yani
Anladım böyle şarj olman harika birsey
Oyy teşekkür🙏🏻
Merak ettim ne burcusun
Benim biraz var ya sanat açısından özellikle burclarq bakarim
hic birsey yapmadan dururdum :) o kadar surede neyi yapamiyorsan daha fazla zmaan olunca yine yapamayacaksin. onemli olan cok calismak degil faydali calismak
Uykuyunun bazen vakit kaybı olduğunu düşünüyorum, ortadan kalksa güzel olurdu kısmen. Kalan sürede ekstra aktiviteler yapardım.
Benim için fazlalık 8 saat değil ki 10-12 saat 🤭
Bu kadar kafeine bu kadar uyku fazla bile
Olabilir bak aslında bana eşlik eden olsa daha çok kahve içerim bazen günde 600ml türk kahvesi içiyorum bana küçük fincan yetmiyor
Suç ortağı demiyelim ona alınır şimdi
Koyu sohbet dostu diyeyim
Sanırım kitap okurdum, film izlerdim ya da kendimi oyalayacak şeyler bulurdum 😄
Uyku harika bir şey günün her vakti ayakta olsam ben kafayı yerdim. Her şey yerinde güzel
Ders ders ders 😄
Ben normalde uyumayı çok seven bir insanım ama vize haftaları uyumak zaman israfı gibi geliyor he bunu dediğime de bakma gündüzler torbaya mı girdi de çalışmıyosun diye soracaksın gündüz dikkatimi dağıtan tonlarca şey var misal veriyorum KEĞSE 😄
Gel beraber olsun 😂
Baş harfi İzmir 😄
Benim coğrafyam kötü de şimdi baktım aradan aydınla muğayı çıkarırsak ışınlanıyomuşsun 🐥
Uyumanın yollarını arardım. Uykusuz yapamam. 😃
Telefonda takılırım büyük ihtimalle 🎵
Daha fazla ek iş yapardım sanırım :D
Gün içinde napıyorsam onu
Daha çok çalışırdım.
Herkes daha çok çalıştırılırdı.
Boş islere devam
YouTube izlsrim
Film ya da dizi izleyerek
Sizin sevdiğiniz diziler nelerdir
Dizi kültürüm pek yok da oncin soruyorum
Fantastik olarak