Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben şunu samimi bir şekilde söylüyorum bakın erkekle kadın hiçbir zaman eğer iki taraf eşcinsel değilse arkadaşlık dostluk kanka sırdaşlık adına her ne söylerseniz söyleyin bunu hiçbir şekilde başaramazsın, bunu bizzat tecrübe ettim 15 yıldır tanıdığım değer verdiğim aynı meslek lisesinden mezun olup, aynı fizik tedavi ve rahmetasyon merkezine gittiğim arkadaşıma duygularımı yenik düşerek kaybetmek durumunda kaldım onu kıskandım onu kimseyle paylaşamadım aramızda bir şeyler geçmesini istedim ama olmadı.
En sonunda da yaptığım nice karışıklıklar nedeniyle ve en sonunda hayatımdan çıkmayı tercih etti. Ve ben şunu gördüm ki gerçekten kadın ve erkek birbiriyle dost ve arkadaş olamaz yani bir yerde duyguları patlıyor bu aşk olabilir cinsellik olabilir aranızdaki geçen bir elektriklenme olabilir bir beklenti olabilir yani olur diyenler kendini kandırıyor başka bir şey değil
Erkekler NET
Benim bir erkek arkadaşım (sevgili olan değil arkadaş) var 10 kıza bedel. Her konuda gayet iyi anlaşırız, konuşuruz açıkça. Yargılamaz kafa dengidir yeri gelir gerçekleri acıda olsa söyler yeri gelir moral verir.
Kadınlar diye düşünüyorum ama on yıllık erkek arkadaşım var 12 yıllık da kadın bilemedim cinsiyet ayrımı yapmam doğru değil bence kafa dengi diye düşünüyorum
Cevap
18Cevap
Kasınlarla daha iyi arkadaşlık kuruyorum
Ben kadınlar ile daha iyi anlaşıyorum her zaman. ama karaktere göre değişir. kim güven veriyorsa o iyi arkadaştır
Kadınların bir çoğu arkadaşlığı yaşayamıyor ve bilmiyor. Kadinlarin bildiği arkadaşlık aslında tanıdıklık. Az tanıdık birine arkadaşım diyorlar cok tanıdık birine aşkım herseyim falan diyorlar.
İkisi de. Kadınların bazen kıskançlıkları, egoları ve çok konuşması can sıkıyor onun haricinde iyi birer arkadaşlar.
Açıkçası benim kız arkadaşlarimla ortamım çok sarmiyor erkek arkadaşlarımla olduğum zaman daha eğlenceli ve keyifli geçiyor 🤩🤩
kesinlikle kesinlikle ve kesinlikle erkekler.
Erkekler. kadınlar genelde kıskançlık yapıp birbirlerinin arkasından vuruyor
erkek kadın ister. kadın erkek ister. erkekler kadınları , kadınlar erkekeri daha iyi arkadaş sanar
erkeklerin yüzde 80 i kadınları tanımıyor adlı anket
Erkekler. Kadınlar hepsi değil ama 90 % kıskanır arkadaşını.
Karakter meselesi ama kızlarla daha iyi arkadaş olurum
Kesinlikle erkekler kızlar bile erkeklerin arkadaşlığını kıskanıyor.
Erkekler bence kadınlarla sır tutmayın gider başkasına anlatır ben çektim siz çekmeyin
Karşı cinsele arkadaşlık yapılmasını sağlıklı bulmuyorum
Erkekler bence çünkü kadınlar bazen birbirine sürekli kıskanır
Kadınlar daha iyi, erkeklerle her şey konuşulmaz.
Bence erkekler... Çok sadıklar
Erkekler daha iyi arkadaş oluyor
Değişir ama genel olarak erkekler iyidir.
Erkekler
Bunun cinsiyeti yok bence
Kadin
Erkekler aga
Erkekler
Erkekler
Erkekler
Net erkekler
Cinsellik yoksa kadınlar bir işe yaramaz.
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?