Selamsss
yazınca unuttuğumuz bir şey olmuyor ama karşı taraf nasıl algılıyor, bilemedim.

Selamsss
yazınca unuttuğumuz bir şey olmuyor ama karşı taraf nasıl algılıyor, bilemedim.
Konuşarak daha iyi ifade edebilirim. Bakış, ses, tonlama vs gibi şeyler hisleri daha net belli eder. Bende bir söz paylaşayim :D ''Gerek yok her sözü laf ile beyana bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana''
Bu şarkıyı da çok severim. Teşekkürler paylaşım için.
Evet şarkı mükemmel ☺️
İki türlüde iyi ifade ederim fakat ses olayını tercih ediyorum.
Çünkü ses dalgaları o anda hissettiğin duguyu da yansıtıyor böylesi daha sağlıklı iletişim kurmayı sağlıyor.
Ama insan sanki söyleyeceklerini unutuyor 😅
Yok ben motor gibi sıralarım valla söyleyeceklerimi 😂
Lotus “sus, sakın lafını bölme”
Karşı taraf “ama..”
Lotus “sana sus demedim mi, keserim dilini aklım karışıyor.” Kskdjd
🤣🤣🤣 çok doğru sıra ona gelmez ben sazı ele almışsam 🤣
Vur sazının tellerine, başka eller ellerindeee keşkeler düşsün dilineee dırırımmm :D
😂
Geliyorlar bana bazen 😂
Bana da ne zaman gelseler sana gelip goy goy yapıyorum o yüzden seni anlıyorum 😂
Hahaha evet canımsın ♥️
Teşekkürler fıstık ✌️
Ricalar gülüm 🌸
Cevap
58Cevap
İki türlü de ifade ederim. Ancak sinirliyken yazmayı hiç sevmem konuşmak isterim sesli olarak. O sinirle mesajlarda canavar çıkıyor içimden hahah
Farketmiyor, her şekilde ifade edebilirim kendimi.
Önce hissediyorum o an yazıyorum zaman benim için önemli değil hisler her daim oluşmaya bilir..
Konuşarak daha iyi ifade ediyorum kendimi..
Yazarak daha iyi ifade ediyorum
İki şekilde de ifade ederim.
Yazarak ve konuşarak..
Ben kendimi her zaman konuşarak daha iyi ifade ediyorum ama bazen de yazarak ifade ediyorum yani aslında karşımda ki kişinin kim olduğuna göre değişir hiç tanımadığım birisi ise yazmayı daha çok seviyorum çünkü yazdığım zaman daha hızlı sözleri düşünür direk yazarım. ama tanıdığım birisi ise zaten samimi olduğum ve güvendiğim için kendimi konuşarak daha iyi ifade ederim
Söyleyince daha ıyı anlaşılıyorum yazmayı sevmiyorum kımsede beni anlamıyo yazsamda desemde adam olana diyorum onlarda anlamıyo çevrem gıt beyinli dolu o yüzden insan olan insanlarla konuşarak daha iyi ifade ediyorum
Konuşurken heyecanlanıyorum ya. Yazmak en iyisi 🤭
Aynen 😅
Her ikisiyle de fakat yazarak sanki dikkatli okunulmuyor. Karşımda ki dikkat eksikliği ile mesajı doğru bile okumuyor. Kulak dolgusuyla kafaya daha çok giriyor gibime geliyor. iki yoluda deneyerek iletişim kurmaya çalışıyorum.
o anki duruma bağlı bazen bir bakış bazen bir söz bazen bir mesaj ama konuşmak en güzeli mesajın duygusu olmuyor maalesef anlatmak istediğin hissi mesajla veremeyebilirsin, fakat bir şiir yazacaksam hayatta konuşarak yapamam illaki yazmam gerek
Normalde konuşarak daha iyi ifade ediyorum. Klasik bir söz vardır. “Söz uçar, yazı kalır.” İşte bu söze çok inanıyorum. O yüzden bazı şeyleri de yeri geldi mi yazıyla da ifade etmeye çalışıyorum.
Önemli konuları konuşarak dile getirmeyi tercih eden birisi olarak konuşarak diyorum. Yazılı şekilde de rahat biçimde aktarabilirim fakat konuşmak her zaman bir tık önde.
Yazıyı da olmuyor mimikler ses tonu olmadan ifade etmek çok zor.
Mesela ben sana çok ılımlı ve dostça yazıyorum.
Ama sen kesin abaza falan diye yorumluyorsun bunu
Yazarak daha iyi aktarıyorum lakin onlar odun gibi okuduğu için bir de açıklama yapmak zorunda kalıyorum 😂
İkiside olurda konuşmada karşı tarafi daha iyi köşeye sıkıştırabiliyosunuz. Benim tercihim herzaman konuşmadan yana
yazarak hiçbir sorunun çözüleceğine inanan birisi değilim. Konuşarak her şey çözüleceğine inananlardanım. tabi bireyler sınırları zorlamadıkça.
Sinirliyken konuşmamayı tercih ediyorum. Sakinleşince konuşabiliriz. Ama yazarak çok daha iyi iletişim kurduğuma eminim.
İki türlü de ifade edebiliyorum , ama yazarken düşündüğün için daha detaya girme imkanı oluyor , cümleler uzuyor
En İyi Cevap