İçimdeki o küçük minnak kız çocuğuna bir türlü engel olamıyorum. Ya en ufak birşeye bile mi kırılır insan. Biri bana herhangi bir konuda olumsuz bir cevap verdiğinde dahi minnak kediler gibi yüzüm masumlaşıyor falan..

İçimdeki o küçük minnak kız çocuğuna bir türlü engel olamıyorum. Ya en ufak birşeye bile mi kırılır insan. Biri bana herhangi bir konuda olumsuz bir cevap verdiğinde dahi minnak kediler gibi yüzüm masumlaşıyor falan..

aslında ufak şey diye bir şey yoktur
başkasına ufak gelebilir hatta bir şey yapmadım bundan ne olabilir diyebilir
ama her insan aynı değildir
senin bundan ne olur dediğin şey benim gururumu incitebilir beni kırabilir
insanlara aynı gözde bakmamak gereklidir
Yia 😍 siz kızlar zaten çok tatlı masumsunuz sizler sevgiyi ilgiyi en iyi hakedenler 💕 kızlar büyüse bile içinde tatlı bir bebek yatar 🤭 gelelim bana yani ben herşeye kırılmam ama sevdiğim insanların kötü sözü üzer
Ben sanırım taşlaştım hemde antik çağdan kalma bir taş alınmıyorum ama anlamaya çalışıyorum diyorum ki neden böyle oldu. Bu sadece 10 saniye sürüyor sonra unutuyorum.
Hemen hemen hayır diyebilirim. İnsanlara, eylemlerine ve sözlerine ciddiyetim öyle az ki... Ciddiye alıp incinmek, kırılmak pek bana göre değil.
Teşekkürler. 🌺
Cevap
12Cevap
Hiç bu ufak olaylara kırılma mevzusunu açma 3 gündür çok değerli biriyle saçma sapan bir şeyden bozuştuk. Çok mutsuzum🥺
Herkes için ufak, benim için büyük bir şeydir belki de..
Eskiden kolay kırılırdım. Daha sonra, ben kırılırsam karşımdakinin unufak olacağı bir düzen kurdum kendime.
Artık kırılmıyorum.
Çok yaşamam bunu ama karşımda çok değer verdiğim biri varsa olabiliyor evet...
İnsanların dediklerine kırılacak kadar insanlara önem vermiyorum. Beni benden başkası kıramaz.
yok olmaz ama kırıldım mı bır daha eskısı gıbı olmaz
Ben kırılma özelliğini yitireli çok oldu ya 😂 ya tamamen siliyorum ya da hiç kırılmıyorum kdkdkd
Büyük şeyleri değil küçük şeyleri daha çok kafaya takıyorum zaten
Alıngan olduğum söylenir.
Hayır alıngan veya kırılgan biri değilim
Kırılmıyorum artık kimseye.
Çok takmıyorum öyle şeyleri
Dışardan sert görünsemde çok kırılgan biriyim
Herseye takılmam öyle
Bazan oluyor
Alınmam kırılmam
Pek olmaz
bazen oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?