Güncellemeler
+1 yıl
Hele bi de şuna bakın hsjzjjs www.instagram.com/.../aGlnaGxpZ2h0OjE4MjIxNTUxNDg5MTIyMjY3
Eskiden açık giyinenlerin içinde eziklik olduğunu bu eziklik yüzünden herkeste olan şeyleri teşhir etmeye çalıştıklarını düşünürdüm ama bazı kadınlar evlendikten sonra bile açık giyinmek için eşiyle kavga ediyor falan açık giyinmeyi seviyorum diyolar or. spuluğu sevmek değil mi bu https://vm.tiktok.com/ZMYVrVqLL/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet dünya güzel olanlara yakışıklı olanlara parası olana güzel çünkü her şey fizik kimse kalbe bakmıyor maalesef. yani bu yüzden şanslılar
İzin veren eşi güzel kardeşim olmayı kabul ediyorsa bu bizi niye ilgilendirsin ki piyasa yapıyorlar belli ki
Aynen de bu da aldatmak eşi de bunu aldatınca ihanet demesinler bu da başka erkekler için açıyor sonuçta
Eşi de bunu aldatmış zaten
Yazık ne diyelim başkalarına bakmadan yaşamamız lazim
Çıplak giyinselet güzel olur aslında, nede olsa özgürüz ben destekliyorum açık giyinene her yer güzeldir
Milletin giyimine karışamam ama cidden aşırı oluyor bu
Bu videoyu izledin mi kanka
İzledim
Açık giyinen kız teşhircilik yapıyor demektir
Evet ve geçen Müslüman bi kız açık açık utanmadan söylüyordu ben açık giyinmeyi seviyorum ben böyleyim diye
Dini beni ilgilendirmez her dinde bu yasak ama yolda giderken bakmak istemediğim halde gözümü alamıyorum bizim zaafımız bu gösteriyorsan mutlu oluyorsun demektir
Bu sizin zaafınız değil öyle olsa erkekler evlenmemeliydi herkese açan ucuz kadına bakmamalısın bence
İstemsiz o bacak gördü mü bakıyoruz
Bu da bacakları baya açmış demi ama memelerine daha çok bakılır aslında
İstemsiz ilk gördüğüm yere bakarım