Sevgilim beni bırakmıyor yardım edin

şu anda içinde hiç olmak istemediğim bi durumdayım. 5 senedir biriyle birlikteyim. benim başımda bi baba yoktu o zamanlar 4 yaşımdayken ayrıldılar annemle. başımda beni koruyan kollayan biri yoktu. o çıktı karşıma. daha 8.sınıfa gidiyodum. sevgi ne aşk ne nerden bileyim ben aşık oldum sevdim zannettim. ama ihtiyacım vardı sadece. annemle tanıştırdım ailemle tanıştırdım. destek oldu bana hep yanımda oldu. ben kendim olamadım ama onun istediği kişi oldum. onun istediği her şeyi yaptım. hiç hayır demedim. annemle bile kavga ettim onun için. annem de ilgisiz biri olduğu için koruyamadı beni erken yaşadım bazı şeyleri. neyse bi kaç sene önce babamla görüşmeye başladık. o günden sonra değişti bazı şeyler. lise son sınıfa geldiğimizde artık ona aşık olmadığımı farkettim. sadece seviyorum dedim. sıkılmaya başladığımı ondan kaçmaya çalıştığımı farkettim. yine de saçmalama dedim kendi kendime kendine gel dedim. lise bittikten sonra yazın bi yerde işe girdik. bana oraya gelen stajyer bi kızdan hoşlandığını söyledi özür dilerim nolur bırakma beni dedi. ben de orda çalışan başka birinden hoşlanmıştım. o anda bırakıp gitmek istedim ama yalan söyleyemedim ona. bana da aynı şeyler oldu dedim. biz bunu atlatırız korkma dedi. çıktık ordaki işten. 1 ay her şey yolunda gitti üniversite tercihlerimizi felan yapmıştık. ben artık babamla yaşamak istediğimi söyledim ve başka şehire gittim. o da benim şehrime yakın bi üniversite yazdı. ne olduysa ondan sonra oldu. üniversiteyi tercih ettim ama gitmedim. tekrar dersaneye yazıldım babamın yanında kalarak. o gitti ama üniversiteye. ilk zamanlar özlediğimi zannediyodum çok özledim çok özledim deyip duruyodum ama aslında hiç özlememişim. önceden yanımda olsa bile kıskanıyodum şimdi başka bi ilde ama umrumda değil. beni çok sıkıyo çok bunaltıyo. hayatımı onunla yaşamak istediğimi zannediyodum ama yanılmışım. o beni sıkıyo bunaltıyo. sürekli engeller koyuyo önüme. neyse 1 sene boyunca bana değiştin değiştin deyip durdu. hayır değişmedim dedim aynı benim hala dedim. ama 1 hafta önce anladım ki değişmişim. çünkü bu sefer başkasına aşık oldum. hemde çok fena aşık oldum. bunu ona da söyledim ama bana dedi ki sen çok safsın dedi ben seni bırakırsam kötü yola düşersin o yüzden bırakmam seni dedi. istemiyorum seni sevmiyorum artık dedim. o zaman dedi ki bu kapıdan çıkıp gidersen bi daha yüzümü göremezsin dedi. gidecekmisin dedi. evet dedim. fenalaştı çok kötü oldu olduğu yere yığıldı konuşamadı, dili tutuldu. ne istiyorsun yaz konuşamıyorsan dedim. seni istiyorum bırakma beni dedi. sensiz yaşayamam ben dedi. doktoru aradım dili tutuldu böyle böyle dedim. strese bağlıdır geçer korkmayın dedi. bekledik sonra ben tuhaflaştım o kendine geldi bu sefer. eğer beni bırakırsan okulu bırakırım dedi senin için okuyodum ne yapayım şimdi okulu ben dedi . hemen askere gidecem dedi inşallah şehit olurum da senin şefaatçin olurum dedi. o öyle deyince çok kötü oldum. bırakıp gidemedim. nolur bana bi akıl verin derdimi kimseye anlatamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ama sevmiyorum onu artık, bırakmak istiyorum, korkuyorum bi yandan bunun vebaliyle nasıl yaşarım. senin için şehit olacam dedi bana ya. o an pişmanlık hissetmedim. çok üzüldüm sadece. bana dedi ki inşallah bana yaşattıklarını bi başkası da sana yaşatır dedi. ama bana bu ihaneti yaptığını bütün herkese söyleyecem dedi. benim seni istemememin nedeni başka birine aşık olmam değil sana karşı sevgimin kalmaması dedim. sen kafanda kalbinde bitirmişsin zaten ne yapabilirim dedi. ama bırakmadı beni
Güncellemeler
+1 yıl
ya nolur bana yardım edin dertleşecek hiç kimsem yok
Güncellemeler
+1 yıl
uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim o zaman.. sevgilimden ayrılmak istiyorum bunu ona daha önce söyledim ama beni bırakmak istemediğini ve beni çok sevdiğini söyledi. ne yaparsam yapayım bana her defasında daha bağlı bi şekilde geri dönüyo. bundan kurtulmak istiyorum artık onu sevmiyorum. yine de buna rağmen atlatırım belki dedim kötü bi dönemden geçiyorum diye düşündüm ama yok. bu şekilde yaşamaya devam edemem. onu incitmeden ondan ayrılmak istiyorum
Sevgilim beni bırakmıyor yardım edin