Kişilik & Karakter Bir kadının masumiyeti nasıl anlaşılır? Tarotist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 👼 Bir kadının masumiyeti nasıl anlaşılır? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ytfeyakamk Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bunla kendinizi bir tutmayin bu benim azimada sicsa ses etmem yavrum benim ya nasilda tatli 1 2 Yorumla Tarotist +1 yıl Bebeklik fotoğrafıma çok benziyor diye koydum 😇 Yorumla ytfeyakamk +1 yıl Estagfrullah sen hala bebeksin :) Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ruhundan, hayalinden, umudundan ve hayata bakışından 🌱 0 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Arkadaşları, ailesi ve yaşam tarzından 0 0 Yorumla
kamuçalışanı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl parayı sevmiyorsa 1 2 Yorumla Tarotist +1 yıl Parayı sevmek kötü bir şey değildir. Yorumla kamuçalışanı +1 yıl parayı sevmek kelimesini sadece parayı sevmek olarak düşünme insanların yüzdedoksandokuzu parayı sever ama kadınlar taparcasına büyük bir çoğunluğu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunla kendinizi bir tutmayin bu benim azimada sicsa ses etmem yavrum benim ya nasilda tatli
Bebeklik fotoğrafıma çok benziyor diye koydum 😇
Estagfrullah sen hala bebeksin :)
Ruhundan, hayalinden, umudundan ve hayata bakışından 🌱
Arkadaşları, ailesi ve yaşam tarzından
parayı sevmiyorsa
Parayı sevmek kötü bir şey değildir.
parayı sevmek kelimesini sadece parayı sevmek olarak düşünme insanların yüzdedoksandokuzu parayı sever ama kadınlar taparcasına büyük bir çoğunluğu
Gözlerinden
anlasilmaz