Saliha bir kadın nasıl olunur?

Arkadaşlar, nefsime çok yenik düşüyorum tesettürlü bir bayanım layıkıyla yerine getiriyor muyum emin değilim namaz kılmıyorum namaz kılmak istiyorum çok büyük cehennem azabı var ve düşündükçe içim nefesim daralıyor, sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum burada kaybettiğim zamanı telafi etmek istiyorum eşime karşı daha yumuşak anlayışlı olmak istiyorum sürekli saçma sebeplerden dolayı tartışma çıkıyor tabiki sürekli ben haklı olmuyorum , bunlar bitsin istiyorum ruhumun açlığını hissediyorum , Rabbime hamd olsun maddi bir sıkıntımız yok sevdiğim insanla evliyim huzurum yerinde ama bişeyler eksik gibi kendimi eksik hissediyorum ilmi yönde kendimi geliştirmek istiyorum nasıl yapabilirim bunu arapça bilmiyorum öğrenmek istiyorum önceden biliyordum ama beyin tümörü ameliyatı geçirdim sonrası unuttum , kendimi değiştirmek istiyorum nefsime yenik düşmek istemiyorum her şey çok cazip geliyor etrafımda çok uyaran var şükretmek için çok sebebim var ama layıkıyla yapamıyorum buna bir engelim yok ama ben kendimi geliştirmeyi ruhumun iman açlığını gidermek istiyorum Saliha bir kadın bir eş nasıl olabilirim bana yardımcı olur musunuz?
Saliha bir kadın nasıl olunur?