Dis gorunusunuze harcayacaginiz zamani ve enerjiyi daha kalici seyler icin kullanin. O zaman daha cok dikkat cekersiniz. Fiziki goruntusunu kafaya taktigi halde zihnini ihmal eden onlarca kadinin arasinda fark edilmemeniz imkansiz hale gelir. O zaman alimli da olursunuz.😁Gercek bilgi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçlarına yağ sür tatli badem yagi hindistan cevizi yagi yuzune kil maskesi yap bol su iç at kılı fırcaşıyla bacaklarını fırçala Yemene dikkat et yeşil çay iç ve limonlu su iç zayıflatıyor Guzel bir parfum al ciceksi hafif bir parfum disari cikarken falan sık Bunları yap olursun fıstık gibi
bana kalırsa o bir gen eğer öncesi yoksa birisine ekleme olasılığı olmuyor
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi soyle ki zaten güzel bir kız olduğumu söylüyorlar ama benim fazla kilolarım var (20 kilo vermeme rağmen) ne saçlarımı şimdiye kadar boyadım ne bir bakım yaptım kendime. Evde pijama cips disarda da esofman arkadaş takılıyorum sadece bu 😂😂😂
Erkeklerden ilgi istiyorsan açık giyine bilirsin. Yüzünü boyaya banmadan hafif tonajlı tatlı bir makyaj yapar sokağa çıkarsan yanından geçen dönüp tekrar bakar
Bak para olsa işini bilirsin zengin kader bu işler bellimi olur bulursun birini ama bakım ve alim dan önce merhamet li olmak en büyük silah kadınlar için oda kıymet bilene şu an bütün kadınlar yaralı kim denk gelse darbe yemiş
Aynen valla uzaktan bakınca sarilasin opesim geliyor o kokuyu algilayinca ilk bakış heves yok oluyor kusura bakmayın biz erkekler onuda bir insan demeyip çok şeyler istediğimiz için idare edemiyoruz bu koku meselesi bende aşırı fazla yediğim yemeği bile kokusu hoşuma gitmez ise yemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dis gorunusunuze harcayacaginiz zamani ve enerjiyi daha kalici seyler icin kullanin. O zaman daha cok dikkat cekersiniz. Fiziki goruntusunu kafaya taktigi halde zihnini ihmal eden onlarca kadinin arasinda fark edilmemeniz imkansiz hale gelir. O zaman alimli da olursunuz.😁Gercek bilgi.
Saçlarına yağ sür tatli badem yagi hindistan cevizi yagi
yuzune kil maskesi yap bol su iç
at kılı fırcaşıyla bacaklarını fırçala
Yemene dikkat et yeşil çay iç ve limonlu su iç zayıflatıyor
Guzel bir parfum al ciceksi hafif bir parfum disari cikarken falan sık
Bunları yap olursun fıstık gibi
bana kalırsa o bir gen eğer öncesi yoksa birisine ekleme olasılığı olmuyor
Şimdi soyle ki zaten güzel bir kız olduğumu söylüyorlar ama benim fazla kilolarım var (20 kilo vermeme rağmen) ne saçlarımı şimdiye kadar boyadım ne bir bakım yaptım kendime. Evde pijama cips disarda da esofman arkadaş takılıyorum sadece bu 😂😂😂
Yenilenme değişme vakti geldi artık 18 yaşındayım
Bu imkansız değil senin şevkini kırmak istemiyorum. diyete spora başla giyimini değiş gerek duyarsan saç rengin filanda birlikte izleyelim değişimini. Unutma başlamak kazanmanın yarısıdır
Olumlu yanlarını bilmem ama olumsuz yanı çevrenizi saran Abaza ağı olsa gerek.
Nasıl yani
temelinde güzel olanın çok fazla bir şey yapmasına gerek yok bence.
Erkeklerden ilgi istiyorsan açık giyine bilirsin. Yüzünü boyaya banmadan hafif tonajlı tatlı bir makyaj yapar sokağa çıkarsan yanından geçen dönüp tekrar bakar
Zengin bir hirbonun parasını yemekle gecer
Zaten zengin olmadığımı nerden biliyorsun
Para varsa sorun yok burada sormana da gerekte yok sen işini bilirsin
Şaka yapıyorum ya param olsaydı şu an güzellik merkezlerindeydim 😅 zengin biri de zaten beni bekliyordu
Bak para olsa işini bilirsin zengin kader bu işler bellimi olur bulursun birini ama bakım ve alim dan önce merhamet li olmak en büyük silah kadınlar için oda kıymet bilene şu an bütün kadınlar yaralı kim denk gelse darbe yemiş
Teşekkür ederim
Ne yaptikki teşekküllü bişey yok canim
Ayda bir güzellik merkezine git. Saçını boyat. Manikür ve pedikür yaptır. Zayıfla.
Oranı buranı aç herkes bakar alır
Spor, cilt bakimi, özenli giyinmek
Se si ol hayatım zarif ve kibar
Cilt bakımı yap mesela, yüz yogası yap
Peki vücut için nasıl bakım yapmam gerekir ayrıca saç falan
En başta temiz olmalı güzel kokmali
Evet
Evet bu en önemlisi kızın biri vardı sık giyinir bakım felan o biçim ama yanında durulmazdi patanac yapmış arama lastiği gibi kokardı
İşte o kuku onu çok itici yapiyo istediği kadar güzel giyinsin
Aynen valla uzaktan bakınca sarilasin opesim geliyor o kokuyu algilayinca ilk bakış heves yok oluyor kusura bakmayın biz erkekler onuda bir insan demeyip çok şeyler istediğimiz için idare edemiyoruz bu koku meselesi bende aşırı fazla yediğim yemeği bile kokusu hoşuma gitmez ise yemem
Aynen bencede öyle
Aslında kadınlar özel insanlar onları eksiksiz görüyoruz veya biz öyle sanıyoruz öyle bir bakış açınız varki bunu anlatmak zor
Güzel giyinmek cilt bakımı bunlar önemli
Bakım yapman lazım
Para
Sonra herkes mikecek gibi bakacak
boy kilo uyumu lazm
Seks
Seks güzelleştiriyor mu
Ebet
Neeet
Spor diyet
çocuk yapma
Bilmem ne