#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🫶
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. İşve ve cilve meselesi erkeği kendisine çeken tavırlar bütünüdür bana göre. Aşk, cinsellik, deniz kokusu, eğlence, anlayış, en önemlisi sizi hayattaki istediği tek erkek olduğunuza ikna eden tavırlar bir aradadır. Mesela cinselliğe girmeden cinselliğin çevresinde dans edebilirler. Bu içlerinden gelen inanılmaz bir beceridir. Doğuştan geldiği kanaatindeyim. Bazı tavırları takınmak isteyince olmuyor. 36 numara, kırmızı oje mevzularına girmeyeceğim, bu işve-cilve, kıvraklık vs başka bişey. Bazı hanımefendilerin bir olay karşısında lalettayin bir mimik oynatması bile yetiyor.
13 Yorumla- 5 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
79Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farklı bir auraları oluyor. Erkekleri nasıl etkileyeceğini çok bilirler jsjdk
51 Yorumla- 5 ay
Katılıyorum aşkoşum
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cilve özel kişiye yapılır. Ama asıl kadınsılık nezaket, zarafettir.. baskın olmaya çalışmamak, küfür ve aşırı yüksek sesle konuşmayı söylemiyorum bile
51 Yorumla- 5 ay
Çok biliyonuz
Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bakışında "istemem yan cebime koy" edası vardır masumca ama iç gıdıklayıcı şekilde
53 Yorumla- 5 ay
Eda ablamiz açıklamış 👍
- 3 ay
@GOLDENEAGLE1 kaşarlıkta master yapmış ondan tecrübe konuşuyor🤣
- 5 ay
Kadın istemedikçe anlamak imkansız gadası
10 Yorumla - 5 ay
Cilveli kadın dişil olur. Yüksek sesle, kavgacı, küfürbaz olmaz. Sakin, olgun, anaç olur. Yapıcı olur işini bilir yani.
137 Yorumla- 5 ay
Her eve lazım 🙃
- 5 ay
Bu yorumuma mı?
- 5 ay
Teşekkür ederim 😍
- 5 ay
Yüksek sesliyse nolmuş
- u5 ay
İşveli cilveli kadın sayısı epey azaldı. Özellikle şu son dönemde kadınların büyük bir çoğunluğu höt höt dolanıyor, marifetmiş gibi. Halbuki bir kadının en etkili silahı cilvedir.
Soruya gelecek olursak her yiğidin cilve yiyişi pardon yoğurt yiyişi farklıdır. Benim cilve anlayışım zarafet ve kıvraklıkla hareket eden, jest ve mimikleriyle esprili bir şekilde konuşan bir kadındır. Ancak cilveli olmak ile gevşek olmak arasında çok ince bir çizgi var o çizgiyi aşmamak lazım.
33 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim womancım
- 5 ay
Çok biliyonuz sizsiniz höd höd
- 5 ay
İsteksiz gibi davranırken aynı zamanda karşı tarafı cezbetmeye çalışan kişiler cilvelidir.
Ayarı tutturalamadığında kişi dengesiz görünebilir, sönük kalabilir veya itici gelebilir.
Ayarında yapıldığındaysa o kişiye çekilirsin, içini kıpraştırır, aklında kalır ve onu istersin.
Genel kanının aksine ayarında cilve herkese yakışır çünkü flört sanatının cinsiyeti yoktur.11 Yorumla - s5 ay
Eğer dişiliğinin ve kadınlığın farkında bir şekilde cilve yapabiliyorsa adamı ferhat eder, dağ deldiri, mecnun eder çöle düşürür.
Hayat kalitesini yükseltirler. :)
Ben uzaktan gördüğüm an, o kadının ne kadar cilveli olduğunu bir şekilde anlıyorum.
Beynim bir şekilde uyuşmaya başlıyor görünce. :D
13 Yorumla- 5 ay
Teşekkürler 😄🤝
- 5 ay
Sapık ya
- 5 ay
Çok soğuk biriyim dışarıdan. Özellikle erkeklerle diyaloğumda daha da dikkat ederim. Yıllar evvel eşim bir ofiste çalışıyordu. Patronu içerideymiş ben de ofise onu ziyarete gitmiştim. Eşimle tatlı tatlı konuşurken içeriden patronu duymuş, tanıyamamış kim bu hatun diye çıkıp geldi yanımıza şaşkınlıkla bana baktı. hoş geldin dedi. Hoşbuldum dedim. Daha sonra eşime söylemiş tanıyamadım ne güzel konuşuyor eşin seninde demiş 🤪 hasılı kelam, dışarıdan hiç belli etmeyebilir. Anlaşılmayabilir
20 Yorumla @bez_bhebek nokta atışı yapmış. Daha ötesine gerek yok.
47 Yorumla- 5 ay
😍😍😍
- 5 ay
Aslında ona benzer şeyler yazacaktım.
Cilveli kadın söylediği bir sözle, yaptığı en ufak hamleyle mest eder. Bazen bir bakışıyla, bazen susuşuyla bile becerebilir. Ses tonundan mimiğine dek özenlidir. Net olur, yapıcıdır. Muhabbeti dolu dolu, her cümlesi ahenk içindedir. Sulu hareketi olmaz. Ciddiyetten uzak gibidir ama resmiyetin simgesidir bunu yaparken. Bunu da ancak kime yapıyorsa o anlar, başkasına soğuk gelir. Profesyoneldir zirâ. - 5 ay
@mütesellî teşekkürler güzel bir atış oldu.
- 5 ay
Ek olarak cilve "şımarıklık" değildir. Cilve yapıcam diye çocuksu, şımarık, dengesiz, yapmacık rollere girmez.
Güzellik & Bakım konusunda 336 cevap paylaştı. Dişil enerjisi yüksek, cilve içten yapa bilen, doğal olur doğuştan var bazı kadınlarda her heraketine yansır. Her güzel kadın cilveli olamıyor. Davranışlarında o yok.
32 Yorumla- 5 ay
Cilve saçını savuruşundan tut yürüyüşünden gülümsemenden parfümünden bakışlarından ses tonundan tamamen hepsi birbirine bağlı bir bütün açıkçası ve konuşma tarzın üslubun ses tonundaki ayar vs vs … uzayıp gidiyor bence kişiye özel aura her kadın güzeldir cilvelidir hoştur sadece onların içindeki cevheri keşfedemeyen ya da baskılayan erkek vardır.
70 Yorumla - 5 ay
bakışı sohbeti sesinin tonu samimiyete göre teması hitap şekli belli eder zaten çok şükür uzun zamandır odun gibi kadınlara denk geldiğimden ilçeyi cilveyi unuttuk valla 😵💫
12 Yorumla- 5 ay
hayırlısı beaa gülüm
- 5 ay
Bebişim asıl cilve cilve gizliden olur dışardan anlaşılmazz öküz olmayan da kendine yapılan cilveyi anlasın onu da biz mi öğretelim 😂
21 Yorumla - m5 ay
Cilveyi anlamakta ne var? Kolaysa sinsiyi anlayın😂
36 Yorumla- 5 ay
Sende bi sinsilik seziyorum
- 5 ay
Sezgilerin kuvvetli değil demek ki kanka
- 5 ay
Elimdeki verilerle bu kadar. Ama zaten sinsiliğin olayı bu değil mi. Sinsiliğini saklamak.
- 5 ay
Komik wjsjsj
- 5 ay
İltifat? Çiçeğimi çikolatamı alim mi
Cilve yapıp yapmadığını soruyorsun sanırım. Bunu önceden anlamak bazen çok zor olabiliyor. Çünkü bir kadının doğal olup olmadığını insan her zaman hissedemez. Her zaman anlayabilmek yakın bir samimiyet ve tanışıklık olması lazım.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 416 cevap paylaştı. anlamam ben cilve milve seviyorsa yarın gelinliği giysin gelsin sjsjsjsj
22 YorumlaŞu zamanda zor. Çünkü benim gibi dişil enerjisi yüksek olanlar kendini dizginlemek zorunda kalıyor. Sırf başına bir şey gelmesin diye. En iyi ihtimalle laf söz olmasın diye.
Herkes için hemen anlaşılan bir şey değil. Mesela bana genelde ilk başlarda buzdolabı deyip ateşsin diye devam ediyor herkes.
Çünkü ben sevdiğim insana duvar indirip isve cilve yaparım. Herkes benim tatlı halimi görme hakkına sahip değil.
Yani biraz da kişinin kararına bağlı toplumdaki hareketi.30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Zerafetinden, kibarligindan bağırarak konusmamasindan en itici duran bağırarak. konusan kadınla sohbet hiç sevmem. Bakislari bile naif olur sert olmaz fazla..
30 Yorumla- Gizli Üye(25-29)5 ay
Çoğu türk erkeğine ve insanına göre cilveli kadın or escr sonra Türk kadınları neden soğuk diyorlar kadınlar kadın gibi olunca kaş diyorlar me yapsınlar zaten herkes sıkılmış işleri güçleri kadınların hayatına giyimine laf etmekle geçiyor hayatları
20 Yorumla - 5 ay
Bizim erkegimiz kadın biraz cilve yaptımi başka yakıştırmalarda bulunuyor maalesef
12 Yorumla- 5 ay
Cilveden anlamayan erkek benim için okuzden farkı yoktur bu yüzden kadın ruhunuda anlamasını beklemek deveye bale papucu giydirmeye calismak gibi birsey
- u5 ay
Eğer sürekli yürüyorsa ya da işte fiziki olarak dokunuyor ya da yakınlaşıyorsa. iki de bir iltifat ediyorsa ya da o tür imalar yapıyorsa.. Black widow karakterini izleyenler bilir kısaca o şekilde cilveli olurlar.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Her an kırılıp dökülecekmiş gibi oluyor galiba. Ben güçsüz görünücem diye korkuma zamanla odunlaşmış hissediyorum kendimi.
40 Yorumla- 5 ay
Ilgi isteyen kadin imajidir. Dikkat cekmek ister ve teshirle beraber bu silahi kullanir. Topuklu kullanan kadinlarin yuzde 80 ni, Mini etek giyenlerin tamami diyebiliriz.
16 Yorumla- 5 ay
Topuklu kısmında bıraksaydın çok doğruydu.
- 5 ay
@rekreasyonistt Mini etek neden girmiyor?
- 5 ay
Dar kot giyen erkek cilvelidir demek gibi bir şey bu. Kalça ve bacakların belli oluyor diye bir şey göstermeye çalışıyor olmuyorsun. Bazı şeyler sadece tarzdır, fazlası değil.
- 5 ay
@rekreasyonistt Kadın olduğunu gostermesıyle alakalı. Herkesin bacakları güzel değil. ☺
- 5 ay
İşte yanlış olan algı bu. Kadın ve hatları belli oluyor diye hemen oraya yormayın. Yapmayın yeter 21. yüzyıldayız da.
Ayrıca herkesinki güzel değilse kadın olmasıyla alakalı değil demektir. Çelişiyorsun. Güzele ben de bakarım ama bu o kişi cilveli demek değil. - 5 ay
@rekreasyonistt bu bakis acisi standard bir degerlendirme yok. ustelik ben karsi cinsim. hem cinslerinin ilgisini cekmek istiyorsan daha cok ugrasmalisin. :)
- 5 ay
Cilveli olduğunu anlayamam sözler belli eder galiba. Enerjisini anlarım ama içi gidercesine sohbet ediyorsa. Özellikle canlı şekilde gözleri parlıyorsa heh diyorum aslan parçası şöyle yola gel 😃
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cilveli kadın oturuşundan kalkışına kadar kendini belli eder. Bir bakışı bile yeter. Onların enerjisi çok farklı olur.
20 YorumlaBakışı, davranışı, konuşması, hareketleri , en basiti gözlerinden bile anlaşılır :) Dişiliği hep olur
10 Yorumla- 5 ay
Bu anlamlandirilacak bir şey değildir.
Bunu hissedersin.
En mutsuz, berbat anında bile içini cıvıl cıvıl ettiren bir heyecanla doldurur.10 Yorumla - 5 ay
Anlamamak için sanırım kör olmak gerekir. Her hareketinden belli olur bu ya attığı adımdan bile anlaşılır
10 Yorumla - 5 ay
İnsanın içinde olacak o cilve adam tv izlerken kadın gidecek hazırlanacak gecelik ile gelecek tv yi kapatıp adamı elini tutup yatak odasına götürecek
10 Yorumla Bakışlar, mimikler, hareketler ve konuşması ayrı bir aura o ya zor bir zanaat gerçekten her kadın yapamıyor onu 😅
10 Yorumla- 5 ay
Dik durur ve tebessümü hafif belli olur biraz kıvrak olur dili veta bedeni
20 Yorumla - 5 ay
Her yeri ayrı oynar neşeli yüzü hep güleç kimseden çekinmeyen biri olur
20 Yorumla - 5 ay
Bakışları bile yeterli fazlasıyla Onu anlatmaya
10 Yorumla Küçük tatlı tartışmaları cilveli bir şekilde cevap vermesinden anlaşılır şahsen
10 Yorumla- 5 ay
Gözler yalan söylemez. El kol hareketleri, dick e bakışlar
10 Yorumla - 5 ay
Anlamaya gerek yok öyleyse hissettirir zaten adını koyamazsın ama evet işte bu his dersin
10 Yorumla Bakışlar, kurduğu cumleler, ses tonu, jest ve mimikleri.. giydiği kiyafeti taşıma şekli vs
10 Yorumla- 5 ay
Hareketlerinden direk belli olur ve konusmalarindan
10 Yorumla Bakışlardan anlaşılır o Scarlett’cığıma bakar mısın gözler konuşuyor 😍
10 Yorumla- u5 ay
Konuşurken çok kikirder, orası burası ayrı oynar kxjsjsjs
10 Yorumla - 5 ay
Bakışlarından konuşma tarzı ve gülüşünden belki eder
10 Yorumla - 5 ay
Konuşması hareketleri mimikleri hatta yürüyüşünde bile varrır cilve 😬
10 Yorumla - 5 ay
Cilve herkese gösterilmez
Ağır hareket edip sadece
Onun yanında cilve yapan kadın
Her zaman öndedir diye düşünüyorum40 Yorumla Daha ona yaklaşmadan hatta selam dahi vermeden tespit edilmesi kilometre uzaklıktan bile hissedilir deprem gibi hem yer yerinden oynar o derece belirgindir çünkü farklıdır))
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)5 ay
bakisiyl nefes alisiyla bile belli eder oyle hatun
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Oturup kalkması konuşması hal ve tavırları kibar ve naziktir büyüler karşısındakini 💅
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 746 cevap paylaştı. Bakışlarıyla kalbime ateş ederken saçlarıyla oynar
12 Yorumla- 5 ay
Çoğu kız cilveli zaten bana da bulassin
12 Yorumla- 5 ay
Bende cilveli olmak istiyorm
En kolay bu zaten 🤠
13 YorumlaMimik hareketlerinden
20 YorumlaHer kelimesinde ayrı tonlama ve neşe, her hareketinde ayrı zarafet ve tutku
10 Yorumla- 5 ay
Sürekli gülerek konuşması. Va sana yicekmis gibi bakması..
10 Yorumla - 5 ay
Anlarım ama uzak durmaya çalışırım öyle kadınlardan
10 Yorumla Çevresindekilerin sadece onu izlediğini zannetmesi ile ortaya çıkardığı mimiklerden
10 Yorumla- 5 ay
dişilik kaplar etrafini
30 Yorumla Dişil enerjisi yüksek, çekici vs
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 593 cevap paylaştı. Tavırları bunu net belli ediyor ya
20 Yorumla- 5 ay
Ben anlamam çünkü kadın görmüyorum
20 Yorumla - 5 ay
O istediğine cilve yapar belli olmaz ki
10 Yorumla - Devamını Gör (61)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi