Görünümüne özen göstermemek özgüven sorunu ile mi alakalıdır?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görünümüne özen göstermemek özgüven sorunu ile mi alakalıdır?
Kendine bakmayan insanın kendini sevmemesiyle alakası yok bence illaki alakalı olduğu kişilerde vardır ama herkes aynı sebepten değil yeri geliyor işinden vakit bulamıyor kendine hiç vakit ayıramıyor da olabilir ama iş dışı boş vakti olduğu halde bakmıyorsa o zaman dediğine katışıyorum.
Evet katılıyorum. kendine bakmayan insan bence kendini sevmiyor ve kendine saygı duymuyor demektir. ama sağlık sorunları ile bakamayanlar o ayrı bir konu ben burada hiç bir sorunu yokken kendine bakmayanları diyorum. ama bu temizlik anlamında yoksa giydiklerine dikkat etmiyorsa belki de öyle seviyordur kendini yani öz güven ile ilgisi olduğu düşünmüyorum herkes çok pahalı kıyafet giyecek diye bir kural yok ya da her yere giderken hazırlanacak diye bir kural yok
Hayır her şeyi özgüvene bağlamamak lazım psijolojik sorunları da olabilir bir insanın yaşadıklarından ötürü bundan dolayı da ozguven eksikliği olabilir korku ama kendini aşsa bir insan değer verse üzerine gitse cesaretli olsa yapabilir çünkü hayatta insanın kendisinden değerli yoktur
Biraz öyle...
Objektif düşünürsek hayatın sana yasattikları kendine bakmamaya iter kendine bakmazsan da çirkinleşirsin ve kendini güzel bulmamaya başlarsın ne yazık ki
Cevap
4Cevap
Alakasi yok. Kendine 5 kilo makyaj suren veya haftada 4 gun kuafore gidip fon ceken insanlar kendilerini mi seviyor saniyorsunuz? Aksine kendini sevmeyen insanlar cok bakim duskunu olur.
Ve ozguven, adi ustunde ozunden gelir. Disindan degil. Gel amerikalilara bak. Kimsenin umrunda degil giyinmek, bakimli olmak ama hepsi ozguvenleri tavan.
Tam olarak öyle olmasa da öyle diyeibiliriz.
Mantıklı bir çıkarım herkes kendine bakar ya hepimiz müthişiz
Kendime iyi bakarım
Yakışıklı olma konusunda değilim sanırım.
Bence evet insna kendine bakmalı ancak o zaman sevebilir
Mesela ben obezim aşağılanmayı seviyom kendimede bakmıyorum
Evet benim düşüncem bu yönde
Kesinlikle
Yiooo
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?