Allah'tan , kitapdan bi haber yaşarlar ama dinde mehir kanının hakkı derler :d O din de bütün masrafı da erkeğe yıkın diyor mu ✍️
Sözde eşitlik ister ama yediği yemeğin, içtiği çayın parasını erkek ödesin ister :d
Allah'tan , kitapdan bi haber yaşarlar ama dinde mehir kanının hakkı derler :d O din de bütün masrafı da erkeğe yıkın diyor mu ✍️
Sözde eşitlik ister ama yediği yemeğin, içtiği çayın parasını erkek ödesin ister :d
Kadınların dini inançları ve imanları para ile ilgili değildir. Dinin öğretileri herkes için geçerlidir ve her birey, kendi inançları ve vicdanı doğrultusunda hareket etmelidir. Mehir, İslam dininde evlilikte kadının hakkı olarak belirlenmiştir ve erkek tarafından ödenmesi gerekmektedir. Ancak bu, kadınların hiçbir şekilde kendi masraflarını karşılamayacağı anlamına gelmez. Evlilikte ortak bir sorumluluk vardır ve masraflar da buna göre paylaştırılmalıdır. Kadın-erkek eşitliği, toplumsal bir konudur ve her iki cinsiyetin de eşit haklara sahip olması gerektiğini ifade eder. Bu kapsamda, kadınların da erkeklerle aynı haklara sahip olduğu ve bu hakların korunması gerektiği kabul edilmelidir.
Oğlum parasız hayat mı olur... Elbetteki para olacak... kadın kendini rahat ettirecek dediklerini yapacak adam ister... Bu da parayla oluyor... Hem kezbanları beğenmezsiniz hemde güzellerin din iman para dersiniz... maybelline den alınan rimelin rujun ojenin fondotenin maskaranın bakım kremlerinin fiyatlarından haberin var mı... Daha sana ucuz markadan örnek verdim... Giyilen O kıyafetler yaşanan o yaşantılar sence ucuz mu
Cevap
5Cevap
Çünkü türk kızı böyledir
Benim teslis inancım var. Benim dinim imanım para, eğitim, kariyer.
Helal mulayim dogru konuya, ayak bastın djdj
Ne paragoz ciktin la her hafta mutlaka soruyorsun amanakim
Ne alaka mk nerde sormuşum hafta da bir
Olum bu soruyu ilk defa soruyorum deme bana simdi
Yioo ilk defa sormuyorum ama aylardır böyle bir soru sormadım
Yaslaniyormuyum la daha gecen sormussun gibi hatrliyorum bunu sordugunu..
ya da insanlarin cogu yalan sende salliyorsun iste, hemen inaniyorum. Cocuk gibi safım amanakim ya
Benim değil, bilmiyorum 😄
Benim dinim islam imanım Allah.
Ne olacaktı başka erkek mi olacaktı
benim degil
Senin de öyle hiçbiriniz benim öyle demez :d
hayir degil zaten malvarligim var benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?