İyi ama yüzüne bakılmayan adam paralı olunca neden birden kızların gözünde çok yakışıklı olur?
Kadınları özlerinde bu kadar k. sar yapan nedir?
İyi ama yüzüne bakılmayan adam paralı olunca neden birden kızların gözünde çok yakışıklı olur?
Kadınları özlerinde bu kadar k. sar yapan nedir?
Aileleri düzgün bir şekilde para sağlamayadığı için para avcısı oluyorlar her şey aileden geliyor benim ailem bana iyi baktılar para da verdiler destek sağladılar maddi durumuzu çok iyi fakat asla para avcısı olmayı bile aklımın ucunda bile geçmedi tam tersi ben avlanmaya çalışılıyorum erkekler tarafından param olduğunu bildikleri için
Belki de seviyorlar seni şans ver derim.
Ama kadın kendinden maddi olarak düşük erkeği pasif görür istemez
Olabilir. Belki seviyordur ben bir aralar arabaydaydım ve kazayı attım flörtüme sonra bir an sinirlendi minibusde napıyorsun gibisinden çok saçma 🤦♀️😑
Erkeğin parası yoksa hiçbir kadın bakmaz. Sizin için erkekler birer piyon sadece. Erkeğin iyi niyeti sizin kız arkadaşlarınızla yaptığınız dedikodu malzemesinden öte gitmez.
Anladım iyi günler
Cevap
2Cevap
Her kadın öyle değil genelleme yapma isterse kral olsun insanlık olmadığı sürece ahanda bakmam nokta.
Aynı karakterde burgerda çalışan çocuğa mi yazılım mühendisine mi bakarsın? Cevap muhendis olandir muhtemelen. Bu da hiçbir kadının erkeğin kalbini sevmediğini açıkça gösterir
Senin kafana tüküreyim ben. Sırf okudu diye karakterli zannediyorsun. Okuyan cahil biriyle olursun inşallah
Çok paralı değildir arkadasim. Sana fazla güven vermiş de olabilir. Her kadın onu şüpheye düşürecek paralı erkeği seviyor. Duygusal erkeği de sevmezsiniz pcler o yüzden tercih edilie
Ezigim ben aynen, bak dalgana k. sar seni
Tamam peynir diyeyim 😂
Tamam k. sar 😂
Annem mi daha k. sar sen miiii 😂
Karakteri önemsemeyrn parayı ömemser bu zamandada parayı önemseyen çok diceklerm bu kadar
Hepsi k. sar kardeşim. Hani o kadın cinayetleri oluyor ya mustehak cidden. Kendileri seçiyorlar kendileri geberiyorlar. İyi de oluyor temizleniyorlar dünyadan.
Bu sitede de gördüm, yüzde 90 inda şiddet fantazisi var.
Her kadın özünde aşağılık ve kötü
Paranın satın alamayacağı hiç bir şey yoktur da ondan
Fakir olan sadakati veya güveni %100 veriyor mu ki?
Paralı olması avantaj değil mi sizce de?
Paralı ve s. refsiz birini bulursun ve köpeği olursun inşallah kardeşim. Sizler surunmeyi ve ölmeyi iyi bilirsiniz bu topraklarda
Kes lan sesini yaran var galiba gocunma sende sürün
Sıkıldığımdan bütün sorularını cevaplıyorum yanlış anlama. Bence paraya kananlarin seviyesi düşüktur Bu Aşk Değil
Hiçbir kadın sevmez arkadaşım maalesef. Parayı sevmeyen kadın mecburen o erkeğin yanındadır. Zaten ona cinselligi bile *bana şunu getirirsen yatarım* şeklinde verie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?