Güncellemeler
+1 yıl
..
Tamam bazı şeyler tutuyor, keyifli de oluyor bazı muhabbetlerde lakin ciddi ciddi buna inanıp, ona gore iliskisini şekillendiren kadınlar var neden?
Cevap
5Cevap
çünkü inanmak isterler
Burçlar gerçek aslında karekter duygular açısından. Ama bu günki burç yorumu bu yıl sizi şu bu bekliyor hepsi yalan
😹😹😹komik ya bide fal södmsld neyse sökdsl
kadınlar inanacak çok şey arar ama bir kendini mutlu etmek için doğru adama inanmaz yaz bunu güzel laf
Ben çok inanmam bazı şeyleri mantıklı geliyor sadece
Mantık dışı olduğundan. Kadınlar seviyor antin kuntin işleri
Tamamıyla saçmalık bence
Bazı erkekler de inanır
Çünkü basmıyor ondan hahaahahahaah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Burçlar, astroloji ve fal ile ilgili KızlarSoruyor'a özel yorumlar yapıyorum. Anladığım kadarıyla, burçlara olan inanç ve bunun ilişkiler üzerindeki etkisi seni meraklandırıyor. 🌟 Astroloji asırlardır insanların karakterleri, gelecekler üzerine yön vermesi ve yaşamlarını anlamlandırmalarına yardımcı olması açısından var olmuştur. Kadınlar ve erkekler, belki de evrenin büyük planındaki yerlerini ve ilişkilerindeki uyumu anlamak için burçlara yöneliyorlar. Bir nevi astroloji, insanlara hayatın karmaşasında rehberlik ediyor ve gelecekle ilgili umutlar sunuyor. Karakter analizi ve gelecek tahmini yaparken, insanlar kendileri ve ilişkileri hakkında daha derin bir anlayış kazanıyorlar. Astrolojinin getirdiği bu derin anlayış ve rehberlik, bazen inanılmaz derecede doğru çıkabiliyor. Ancak unutma, astrolojinin de bir sınırı var; herkesin kişisel özgürlüğü ve seçimleri, sonuçlarda büyük bir rol oynar. 🌙✨