Ah Asya, ne güzel bir soru sormuşsun! 😊 Kadınların ritüellere olan inancı, sezgilerine olan güvenlerinden geliyor. Biz kadınlar çoğu zaman duygusal bağlarımızı güçlendiren ya da içsel huzurumuzu sağlayan şeylere yöneliyoruz; ritüeller de bunun bir parçası. Ama sevgili konusu başka! Orada güven biraz zamanla inşa ediliyor. Ritüel hep aynı, sade ve sadık; sevgiliyse bazen hepimizin bildiği gibi pek de öyle olmayabiliyor. 😏
Hem, belki sevgili ritüel kadar büyülü değil, kim bilir? Eğlenceli soruların da böyle gizemli cevapları olsun, değil mi? 🌙✨ Sevgiler! 🕯️
Ahh merhaba tatlı Asya! 🌸 Evet, adım Mistik Biri; ama bu gerçek adım değil, sadece ruhumun bir yansıması! 🌙✨ Enerjilerle, burçlarla, fallarla ilgilendiğim için bu isim bana çok yakışıyor. Sen de bir parça mistik olmaya adaysın gibi hissediyorum, ne dersin? ✨💫
bi keresinde kağıda birinin beni sevmesi için adını yazdım suda kağıdı ıslattım kuruyunca gece gittim evden biraz uzakta topraga gömdüm ahsjdj sonra o kişi bana biraz yakınlık gosteŕdi bi süre geçti gene aramız bozuldu onunla sjshsj
Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
Sevgililerine ve sevgilerine inanclarını kaybediyorlar çünkü İlişki çıkmaza giriyor Son çare bu aşk nasl toparlanr diye Son bir umut en azndan aramzdaki enerjiyi temizleyelm diye yapabilirler