Kişilik & Karakter Hakettiğiniz değeri gördüğünüzü düşünüyor musunuz? Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İyi bir insan mısınız sizce? Ve bu iyi niyet karşılık buluyo hayatınız. Hakettiğiniz değeri gördüğünüzü düşünüyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İyi bir insanım fakat insanlar iyi insnalar görmediğine şaşırıyor 0 5 Yorumla Kanchenjunga +1 yıl Şaşırmayla kalsa iyi 😊 Yorumla Balloons +1 yıl Sizde durum nedir? Yorumla Kanchenjunga +1 yıl Bana şaşırmıyolar. Genelde kullanıyolar. Bunu fark ettiğimde artık kendimi çekiyorum ama üzüldüğümle kalıyorum. İyi niyetin karşılığı bu olmamalı... Yorumla Balloons +1 yıl İnsnalar çok tuhaf davranıyor, bende sorun olmadığına çok sevindim sizdende duyunca. İyi biri olmamız ve iyi niyetimiz ve bir şeyi karşılıksız içten gelerek yapmamız neden sorgulanıyor? Yorumla Kanchenjunga +1 yıl Karakter meselesi işte... Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır hiç bir şekilde düşünmüyorum kimse kimseye değer vermiyor 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kimseden birsey görme çabasında degilim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar