Fernando Pessoa soruyor. Duysa bu şarkıyı seveceğini düşündüğüm için paylaşıyorum. Ferdi Tayfur'un en güzel şarkısı olabilir:
Yaşıyorum.
Sanma ki yaşıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fernando Pessoa soruyor. Duysa bu şarkıyı seveceğini düşündüğüm için paylaşıyorum. Ferdi Tayfur'un en güzel şarkısı olabilir:
Yaşamıyorum maalesef. yaşar gibi yapıyorum o kadar. ne zaman yaşıyorum diye soracak olursanız sadece işte şarkıları dinlediğim zaman hayallere daldığım zaman yaşıyorum. birde oyun oynadığım zaman yaşıyorum bunun dışında çokta canlı olduğum söylenemez..
buna benzerdi bizim tel dolabı birebir olmasa da benzeri
rica ederim ne demek benim nostaljilerim ama diğer sorunuz ile beni ta buralara getirdiniz ben teşekkür ederim
Bu soruya net bir cevabım yok sanırım bilmiyorum. 🤭 Ama yaşıyorum gibi ya o tarafa daha yakınım bence, belirsizlikler belirsizlikler 🫠
Olsunn 😅😌
Yaşıyorum 😂
Cevap
6Cevap
Yaşadığımı sanıyorum diyelim, ardından bakınca tam da bu şarkıdaki gibi hissediyorum. Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin... Genelde birkaç damla gözyaşım beraberinde şarkı bitiyor ama hayat devam ediyor, her şeye rağmen yaşamaya değer sanki ha..
İsteklerim ve keyfim doğrultusunda yaşıyor gibi hissediyorum. Fakat olmak istediğim yerde ve zamanda değilim. Buna her ne deniyorsa.
Yaşamaya çalışıyorum, benim sağ, ruhum arafta.
Bel ağrısı çektiğim doğrudur:)
İçinde bulunduğum ve akıp geçen her zamanın kıymetini bilerek anda kalmaya çalışıyorum
Rica ederim (=
Yaşamak nedir bilmiyorum ama sanırım yaşıyor 'gibi'yim 🐣
Benden dünyaya, dünyaya bana. Yaşıyor musun? (Cevap alınırsa, yaşıyor demektir.)
Çok şükür yaşıyorum, her şeye rağmen ❤️🩹
Ah bir bilsem hangisiyim :D
Senin gözündee :D
Noldu bu bizim Doktorrr ya :D
Vaovoovov
Anladım hojjjjammmm 6 saat önce az daha izliyorduk ama errorr
Koala ahhdnf
Yaşar gibi yapıyorum :/ yaşasam bunu demezdim.
İstediğim bir tatil köyüne istediğim bi adamla gitsem belki😃😂 hissedebilirim
Bu beni istemezz zaten
Polonezköye gielimmm miiii
Ben “bu” muyum?
Günaydın 🤩🌞🌻 hepinize günaydın 😌
@γυναίκα senden bulaştı günaydın da günaydın 😻🐞 (neden gidelim çünkü neden gitmeyelim)
Öldüm de toprak atanım yok
Ölü taklidi yapıyorum,
Yaşar gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?