Gün içerisinde en çok kimlerle mesajlaşıyorsun?

Selammss
pazarın ertesinden.
Yazmaktan ziyade görüntülü konuşuyoruz. Ailemle tabii yeğenlerim filan arıyor yazıyor.
Sevdiğim bir kaç arkadaşım var onlarla yazıyoruz birde komik videolar atiyrar filan sonra goygoyun dibi geliyor tabii
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz djsj
Aynen öyle 🤣
Günaydın abla
Gün içerisinde arkadaşım ile mesajlaşıyorum sadece oda denk geldiği zaman yani müsait olduğu zaman yazıyor veya reels videoları yolluyor o zaman da denk gelirsek konuşuyoruz. bunun dışında bir de bu sitede görüş yazdıkça görüşüme yorum gelirse konuşuyorum soru soran kişi ile. yani burada ki arkadaşlarım dışında pek mesajlaştığım konuştuğum kişi yok şu an için.
Günoo kardom 🧘♀️
Cevap
56Cevap
Sürekli farklı hesaplarla gelen eski ve sevdiğim bir arkadaşımla.
Dedikodu tayfamla. Reelde ama, lütfen yanlış anlaşılmasın 😬
Ortaya karışık bu listede olan herkesle garanti konuşuyorum. :D
Her gün mesajlastığım biri yok
Arasıra arkadaşlarım oluyor tabiisi
Yakın arkadaşımla.
KS ile 😎
Bir ilkokul grubumuz var. Onlarla sabahtan gunaydinlasip, herkes kendi hayatında olan çeşitli şeyleri günlük hayat, çiçekler, mevsimsel, ev hayvanlari, iş vb. paylasiyor.
Onun haricinde bir kişi daha var mesajlaştiğim. Ben görüntülü yerine mesajlasmayi daha çok seviyorum.
Kimseyle mesajlaşmıyorum, uzun soluklu mesajlaşmaları sevmiyorum, ailemle dahi uzun uzadıya mesajlaşamam, kimse zamanımı uzun uzun ayırmak istemem, asosyalim ben, sosyal olmak istemeyen asosyal lakin aynı zamanda da bireysel gezmeyi seven b
Yarım kalmış :D
ir insanım, telafon konuşmalarım dahi kısa olurdu, hemen anında kapatmak isterim, fedakar değilim, en fazla annem ve kızkardeşimle mesajlaşırım, onlarla dahi kısa olur, kısacık.
Bir arkadaş vardı, kız arkadaş. Saatlerce konuşurdu benimle telefonda, inanılmaz sıkılmıştım, bana bunu yapan nişanlısına, sevgilisine kimbilir neler yapar, sevemiyorum mesajlaşmayı uzun uzun, sıkılıyorum , maymun iştahlı olabilirim belki
Evet, şimdi tamamladım 😊
İlginçmiş :)
Bağlı olduğum 9 watshap şirket gurubu var içinde yüzlerce şube binlerce insan ömrümü yediler.
djjd vah vah :D
Sitede en son haftalar önce mesaj aldim.. oda yok sevgilim bilmem engelledi bana nasıl ulaşır vs diye bisiler yazmış birisi. SMS de ise. Sayın abonemiz faturanız otomatik ödenmiştir..
Wp ise. Amca akşam bana jelibon cips al orucluyum
Çıkarcı menfaatler bittiğinde arayan da eden de olmuyor abla
Aynen öyle
%100 olan şarjımı gün ortasında %50 ye düşüren beyfendiye selamlar.
Bak bu güzeldi
Selam, salıya doğru. 😮💨
Bu aralar bizim motorcu grubu aktif. Oraya fazla yazar oldum.
Bu emoji yeni mi ya, çok sevdim :D 😮💨
Çööksel kullanırım bunu ben like it 😮💨
Hayır kullanıcığğğım 😮💨
Arkadaşlarla KS den arkadaşlarda var. Keşke sende olsan.
Hergun deniyorum ama yok hep kapalı hep kapalı:)
Umudunu kaybetme hsjsjs
Etmiyorum sanki olacak gibi hissediyorum
Yazana cevap veriyorum.
Elim işte gözüm oynaşta.
Kolay gelsin
Bilmukabele küçük hanım
Ben sadece çalışıyorum 😅
Kimse bana iş vermiyor, haliyle buraya kalıyorum.
Patron olduğunu gözümüze mi sokuyorsun? 😅
Yok be estg. Hiç öyle patron havalarım yok. Korktuklarından değil, sevdiklerinden :)
Hıhım patronlar hep öyle düşünür kdkd
Sövüyorlar mıdır?
Bazen 🙄
Yapma be, küfür yiyerek para kazanıyor olmak kötüymüş.
Hahaha :D para kazanıyor ve kazandırıyor olmak
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ahahaha yaşaşın proleter kardeşlik
Genellikle gün içinde fakat ne zaman bebişlerden vaktimiz olursa o zaman birbirimizin mesajlarına cevap verebiliyoruz.😂 @AyzTmr 🌸💙
Gün içinde fırsat buldukça mesajlaştığım kuzenlerim ve @kahvelikalp var. Canım sıkıldıkça da yan odada uyuyan kardeşime sarıyorum aynı evin içinde msjlaşıyoruz işte..
@NevHa ile oğullarımız hakkında her gün konuşuruz mutlaka🥺💙.
Annem ve kayınvalidem ile bir de çok mesajlaşıp konuşuruz her gün♥️.
Süreklilik halinde mesajlaştığım kimse yok çalışıyorum zaten.
Yioo :D
7/20 :D
Hııı mazaret kabul edilebilemez
Al işte :D biliyorduk
Ramazan geldi ya. Sahur iftar arasında kapalıyım. İftardan sonra mesajlaşıyorum.
En İyi Cevap