Aile & Toplum Gün içinde kaç kişiyle mesajlaşıyorsunuz? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Mesaj trafiğiniz yoğun mu?Üç kişi fix gerisi değişiyor bende. Gün içinde kaç kişiyle mesajlaşıyorsunuz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yakışıklıvefarkli Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 3 kişiyle neler konusuyorsun cok merak etmişimdir birden fazla konuştuğu olan kişilerin ne konuştuğunu 0 4 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Yakın arkadaşlarım günlük rutinlerimizden Ne konuşabiliriz kizlar da konu çok Yorumla yakışıklıvefarkli +1 yıl Haa ben karşı cins sandim Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Anladim o yüzden altını çizdim 😊 Yorumla yakışıklıvefarkli +1 yıl İyi yaptın Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Değişiyor. O gün hangi arkadaşlarım veya ben müsaitsek. 2 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Mesaj trafiğim bazen çok yoğun oluyor bazen yoğunluk düşebiliyor... 0 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sitede iki kişi var whap vb uygulamalar ise iş harici mesajlaşmıyorum 0 1 Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl Benide al listene Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Akrabalar ve arkadaşlar grubumuz var, ordan mesaj gelir. 0 0 Yorumla
uye656332 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Yani wp grupları dahilse 100 leri aşıyor.. ama 1e1 norm mesajda maksimum 3 kişi olur bende hep 0 0 Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sık olarak mesajlaştığım annem, babam ve iki arkadaşım. 0 0 Yorumla
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl uzun zamandır 1 kişi :) değerli insan bilir kendini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Çok değil anca 3 5 kişiyle yazışırım, sürekli telefona bakmayı sevmiyorum. 0 0 Yorumla
nonick343434 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Bir çok kişiyle mesajlaşıyorum çok sık görüştüğüm bir kaç kişi var tabiki ama msjdan çok aramayı daha çok tercih ederim yazmak yoruyor beni şimdi yorulduğum gibi :D 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Abaza erkekler çoğaldıkça biz iyi niyetli, temiz kalpli insanların sayısı azalıyor. 0 0 Yorumla
gülkoklayanAdam Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Valla kız arkadaşima yaziyorum baskada yok simdide ona bisiler almak istiyorum kafam karisik ne alsam bilmiyorum 0 0 Yorumla
Pamtiloki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pamti kimseyle mesajlaşmıyor. ༼ つ ◕‿◕ ༽つ 2 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gün içerisinde mesajlaştığım kimse yok 😕 1 0 Yorumla
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gruptan arkadaşlarla 10 15 civari değişiyor. 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Değişiyor ama ortalama 2-3 diyebilirim ⚡ 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. sıffır kimseyle mesajlaşmıyorum 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Belli olmuyor; bazen çok, bazen hiç... 0 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Esasen bir ;Arada iki 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Mesajlaşmiyorum 0 0 Yorumla
dugusal5555 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dört ya da beş kişiyle konuşmuşum bu gün 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç mesajlasmiyorum çünkü kimse yok 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir iki kişi 2 1 Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl Banada yaz Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Watsaap 0 KS 1 0 5 Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Sahtekarlar 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Sahtekarlar neden dedin Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Niye olacak herkes mesajlaştığım kimse yok diyor ya gün içinde ona bianen Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂hee haklisin. Bende sasirdim bu kadar yok diyene Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Yaban çakalı bunlar 😂 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. 7363727 kişiyle. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mesajlaşmıyorum. 0 0 Yorumla
egosuzbyn Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı. Bir ya da iki 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. 50 kişiyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
3 kişiyle neler konusuyorsun cok merak etmişimdir birden fazla konuştuğu olan kişilerin ne konuştuğunu
Yakın arkadaşlarım günlük rutinlerimizden
Ne konuşabiliriz kizlar da konu çok
Haa ben karşı cins sandim
Anladim o yüzden altını çizdim 😊
İyi yaptın
Değişiyor. O gün hangi arkadaşlarım veya ben müsaitsek.
Mesaj trafiğim bazen çok yoğun oluyor bazen yoğunluk düşebiliyor...
Sitede iki kişi var whap vb uygulamalar ise iş harici mesajlaşmıyorum
Benide al listene
Akrabalar ve arkadaşlar grubumuz var, ordan mesaj gelir.
Yani wp grupları dahilse 100 leri aşıyor.. ama 1e1 norm mesajda maksimum 3 kişi olur bende hep
Sık olarak mesajlaştığım annem, babam ve iki arkadaşım.
uzun zamandır 1 kişi :) değerli insan bilir kendini
Çok değil anca 3 5 kişiyle yazışırım, sürekli telefona bakmayı sevmiyorum.
Bir çok kişiyle mesajlaşıyorum çok sık görüştüğüm bir kaç kişi var tabiki ama msjdan çok aramayı daha çok tercih ederim yazmak yoruyor beni şimdi yorulduğum gibi :D
Abaza erkekler çoğaldıkça biz iyi niyetli, temiz kalpli insanların sayısı azalıyor.
Valla kız arkadaşima yaziyorum baskada yok simdide ona bisiler almak istiyorum kafam karisik ne alsam bilmiyorum
Pamti kimseyle mesajlaşmıyor. ༼ つ ◕‿◕ ༽つ
Gün içerisinde mesajlaştığım kimse yok 😕
Gruptan arkadaşlarla 10 15 civari değişiyor.
En fazla 3 kişiyle mesajlaşıyorum.
mesaj atan kimse yok :(
En yakın arkadaşlarımla sadece
Pek telefon kullanmam
Kimseyle mesajlaşmıyorum
Değişiyor ama ortalama 2-3 diyebilirim ⚡
Sadece bir kaç kişi ile.
sıffır kimseyle mesajlaşmıyorum
Uzun süre konuştuğum birisi yok.
Ders grupları dışında kimse yok
Belli olmuyor; bazen çok, bazen hiç...
Kimseyle arkadaşlarım mesaj atarsa 2 3