İnternet & Teknoloji Günde kaç kişi ile mesajlaşıyorsunuz? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arda turan günde 1500 kişi ile mesajlaştığını dile getirdi sizde öyle misiniz? 🤣Tc kızları için 1500 kişi gerçekçi bir tahmin Günde kaç kişi ile mesajlaşıyorsunuz? Cevapla Mesaj Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 1 Bazen hiç 0 0 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Hiç kimseyle. Yalnızım. Çevremi azalttım. Arkadaş dediğim insancıklar arayıp sormadı ben de engelledim hepsini. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bir gün 1440 dakika eder. Yani hiç uyumasa da dakikada bir birisiyle mesajlaşıyor, pek inandırıcı gelmedi. 0 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl vay be sen arda abime bak behttps://www.youtube.com/embed/OuP02jf5IOc 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bazen kimseyle bazen de sadece buradan hocamla wp'den. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir tane bal var o yetiyor bana 😍🤩 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Sen arı mısın :D Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bikmadiniz şu tc kızlarını kötüleme huyunuzdan 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kuzenimle bazen dışarıda olunca annemle falan 0 0 Yorumla
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı. Ortalama 1 0 0 Yorumla
dolunayy114 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Max 4 ama flort anlaminda degil arkadas olarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 Bazen hiç
Hiç kimseyle. Yalnızım. Çevremi azalttım. Arkadaş dediğim insancıklar arayıp sormadı ben de engelledim hepsini.
Bir gün 1440 dakika eder. Yani hiç uyumasa da dakikada bir birisiyle mesajlaşıyor, pek inandırıcı gelmedi.
vay be sen arda abime bak be
https://www.youtube.com/embed/OuP02jf5IOcBazen kimseyle bazen de sadece buradan hocamla wp'den.
Tc kızı sana ne yaptı aslan
Bir tane bal var o yetiyor bana 😍🤩
Sen arı mısın :D
Bikmadiniz şu tc kızlarını kötüleme huyunuzdan
Kuzenimle bazen dışarıda olunca annemle falan
20'yi geçiyor
Ortalama 1
0-1-2 değişiyor.
7-8 kişi ile
Max 4 ama flort anlaminda degil arkadas olarak
1500 derken