Kişilik & Karakter Yaptığınızda huzur bulduğunuz bir şeyler söyleyebilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaptığınızda huzur bulduğunuz bir şeyler söyleyebilir misiniz? Yaptığınızda huzur bulduğunuz bir şeyler söyleyebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizooooosssssssssss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Duşta suyun altında oturup müzik dinlemek terapim 2 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kar da yağmurda yürüyüş yapmak bana hem hzuur veriyor hemde yeniden şarj ediyor beni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki şey var, gece karanlığında son ses müzik eşliğinde çay kahve demlenmek yanında bir dal da olursa nefis olur diğeri de araç kullanmak 0 0 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Koşuya çıkmak müzik dinlemek. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Duş almak 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bağ, bahçe işleri. 0 0 Yorumla
meryımderler Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl mastürbasyon şu an 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Git başka yerde show yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Duşta suyun altında oturup müzik dinlemek terapim
Kar da yağmurda yürüyüş yapmak bana hem hzuur veriyor hemde yeniden şarj ediyor beni
İki şey var, gece karanlığında son ses müzik eşliğinde çay kahve demlenmek yanında bir dal da olursa nefis olur diğeri de araç kullanmak
Oruç tutmak diyebilirim
Duş aldığımda..
Koşuya çıkmak müzik dinlemek.
Onun fotoğraflarına bakmak
Uyumak
Kufur etmek
Yüzme ve yürüyüş
Duş almak
Alışveriş. Gezmek
Bağ, bahçe işleri.
mastürbasyon şu an
Git başka yerde show yap