Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Bu salavatın adı salavatı kübradır çok faydalı ve faziletlidir bütün hayırlı muratların yerine gelmesi için günde 100 kere okuyun çok faydası göreceksiniz Allahu Tealanın izniyle içinizden sessiz okursanız yormaz sizi. Bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel mürselin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyiden nebiyyin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyides-sadıkin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyider-ra-ki-in Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyides-sacidin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel kaidin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel kaimin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel musallin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidez-zakirin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyideş-şahidin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel evvelin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel ahirin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya rasulallah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya nebiy-yallah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya habib-Allah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya men ekramehullah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya men az-za-me-hullah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya men şer-ra-fe-hullah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya men ez-he-ra-hullah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya menih terahullah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya men sav-vera-hullah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya men a-bed-ellah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya hayra halkillah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya hateme rusulillah Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya sultan-el enbiya Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya burhan-el esfiya Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya mustafa Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya mualla Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya mücteba Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya müzekki Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya mek-kiy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya medeniy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya arabiy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya kureşiy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya haşimiy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya ebtahıy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya zemzemiy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya tihamiy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya üm-miy Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyide birey adem Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya ahmet Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya muhammed Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya taha Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya yasin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya müd-des-sir Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya sahibel kevser Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya şe-fi-il yev-mil mahşer Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya sa-hi-bet-tac Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya sa-hi-bel mirac Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel evveline vel ahirin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel muh-si-nin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidel kev-ney-ni ves-se-ka-leyn Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya sahiben na-leyn Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya seyyidi ya rasulallah ya ha-tem-el enbiyai vel mürselin Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ve ala alike ya nebiy-yallahi yev-med-din allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike amin bi-ca-hin nebiyyil muhtar indeke ve ali-hil ahyar amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Huzur bulduğum şeyler var ve en güzeli, bunu bir his olarak içimde taşıyabilmek. Bazen hiçbir şey yapmadan, sadece derin bir nefes alıp gözlerimi kapattığımda bile o huzuru hissedebiliyorum. Sanki içimde bir melodi çalıyor, dünya biraz yavaşlıyor ve her şey anlam kazanıyor. Kalbimin ritmini dinlemek, içimdeki sıcaklığı hissetmek, hayallerime sarılmak… İşte o anlarda gerçekten huzuru buluyorum.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum, hava alıyorum ve yalnız kalıyorum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKendimle başbaşa kalınca huzur buluyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u 1 yılfilm dizi izlemek var ve sigara içmek var
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet dini inanlarımın vecibelerini yerine getirerek kazandığım iç huzura ilaveten insanlara her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Eşimin resmi üyesi olduğu yardım kuruluş ve vakfına elimden geldiğince gücümün yettiğince yardım ve katkılar sağlamaya çalışıyorum.
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılÇok var. En zahmetsizinden güzel bir manzarayı seyretmek. O an ona bakmak dışında yapman gereken hiçbir şey olmuyor, hiçbir şey düşünmeden sadece güzel bir şeye bakabilmek. Onun dışında güneşli bir günde sarı ışıklar masaya yansırken çizdiğim resmin son kısmını boyuyor olmak, çok yorulduğum bir günün sonunda kendimi rahat sıcak yatağa atabilmek, ailemle tatile gittiğim zamanlarda akşam yemeği için duş alıp hazırlanmak, yılın ilk karı yağdığı zaman dışarı çıkıp birine o ilk kartopunu atmak ve daha bir sürü şey.
10 Yorumla Ben sağlıkçı bir ailenin çocuğuyum rahmetli annem hemşireydi bu yüzden sahip olduğum sağlık bilgileri ile insanlara yardım etmeyi severim ve bundan huzur bulurum bu yüzden de tıp fakültesini seçtim umarım ki ileride doktor olduğumda insanların hayatlarına dokunabilirim bir nebze olsun onlara yardımcı olabilirim onların duasını alabilirim çocukları çok seviyorum bu yüzden eğer bu branş düşünürsem bu iki ihtimalle pediatri ya da onkoloji bölümü olacak kanserle boğuşan küçük çocuklara yardım etmek istiyorum çünkü evlenmeyi düşünmüyorum asla bir çocuğum olmayacak belki ama onlar benim çocuklarım olacak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılAllah kabul etsin🌹
İbadet etmek ve dua etmek de bahtiyar ediyor beni, dua ediyorum da , pek ibadet ettiğim söylenemez.
Kahve içmek, kitap okumak da bahtiyar eder beni, huzur verir yüreğime.
Piknik yapmak da öyle, kuş sesleri , kanun ve ney sesi de şenlendiriyor yüreğimi, romantik filmler izlemek de öyle , romantik film izleyince de huzur buluyorum.22 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim seninde duaların kabul olsun canım ♥️💋🥰
- 1 yıl
🤍🥰
1 yılAllah okuduğun duaları kabul etsin. Türbe ve camilere gittiğim zaman gerçekten huzur buluyorum ama öyle her türbeye değil tabii ki. Aklımdan çeşitli düşünceler geçiyor ve çok dua ediyorum.
11 Yorumla
1 yılDua etmek, namaz kılmak, banyo yapmak ve şarkı söylerken sesimi kayıta alıp kendi sesimi dinlemek🥳🥳
52 Yorumla- 1 yıl
💕
Huzur bulduğum şeylerin başında ibadetlerim geliyor. Çünkü kalbime ve ruhuma şifa oluyor. Sonrasinda bir çocuğun tebessümü, bir kedinin mırıltısı, bir kitapta bir şiirde derinlere dalmak, keyifle çay kahve içmek, ailemle ve sevdiklerimle sohbet etmek, bir insana yardım elini uzatmak, doğa ile iç içe ve deniz kenarında yürüyüş yapmak.. Hepsi benim için huzur ve mutluluk..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılVar tabi Kur'an-ı kerimim ve Rabbime yönelen dualar o huzur bi başka 🙏🥰🤲
24 Yorumla- 1 yıl
Balımmmmm 🥰🥰🥰🥰
- 1 yıl
❣️😘😘😘😘💋💫❣️
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hız yapmak ata binmek he birde elektronik eşyaları tamir edicem diye oturup bozdugumu anlayınca😅😀
215 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİbadet Allah rızası ile okunacak , yürekten güzel kalple ile okunacak dua, ayetler. Bir insan karşılıksız sevgi , destek, ilgi. Koşulsuz sevgi , beklentisiz yardım.
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAmin ecmain 🤲🌺
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah kabul etsin. Namaz kılmak oruç tutmak hacca gitmek zekat vermek ☺️
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKocamın yemeklerine eser miktarda civa katmak..
12 Yorumla- 1 yıl
Yorum fena :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba esmerim rabbim herşeyi gönlüne göre versin ben abdest alınca mükemmel oluyorum
allah kabul etsin
22 Yorumla- 1 yıl
Amin ecmain
Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Sevgilimin boynuna dalmak. Öyle huzurlu ve güzel kokusu var ki… bir de yazılar yazmak. Tespitlerimi, düşüncelerimi ve hikayelerimi yazmak çok rahatlatıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Namaz kılınca üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum.
Yatağa girince uyumak.
Banyoya girince çıkmamak.
Bir de arabayla uzun yol seviyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSpor yapınca huzur doluyorum ayın moderatörü ablam 😀
13 Yorumla- 1 yıl
😂😂 teşekkür ederim kardeşim
Cevap sahibi1 yılRica ederim ablam😀🌸
- 1 yıl
😊🥰🌺😜
- Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı.
1 yılAmen
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılUzun yolculuga aracımla çıkmak
Hobi bahçeme gitmek
Poligona gitmek
Yemek Yapmak
Kitap Okumak10 Yorumla
1 yılmaalesef. Anne olduğumdan beri hayatımı hiç sevmiyorum 😭
11 YorumlaŞöyle güzel temiz bi sövünce huzur buluyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. sessız bır ortamda sessızlıği dınleyip kndımı duymak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılDua etmek ve ibadet etmek ayaklarımı yerden kesiyor, sanki dualarım kabul oluyor hemen
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kur'an'ı Kerim dinlemek huzur veriyor bana birazdan Sahur programı bitince Başlayacak inşallah
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kitaplar okumak ve kuantum ilgili youtube videoları izlemeyi keyfime çıkarıyorum.
10 Yorumla
1 yılNamaz kılmak, Kuran okumak, dua etmek müzik dinlemek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yıl- + Serin yerde uzanmak. 🙃
10 Yorumla
1 yılŞıkır şıkır giyinip gezmek, uyumak, güzel fotoğraflar çekmek/çekilmek.
10 YorumlaÇiğ köfte yemek, kombin yapmak, tatlı yapmak, kedi sevmek, kitap okumak, film izlemek...
10 Yorumla
1 yılGitar çalmak, şarkı söylemek bilgisayar oyunu oynamakk
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Başlanmış bir durumu tamamlayıp, bitirmek insana gönül rahatlığı içinde huzur verir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılRamazan ayı gelince sokakdaki dedikodu avratlar 😀😀😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. Var abla 😊 Allah kabul etsin 🤲🏻
22 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. namaz ve kuran gerisi bomboş
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılNamaz kılmak dua etmek
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. İbadet ve şarkı. 😂
21 Yorumla
1 yılKesinlikle kuran okumak
22 Yorumla- 1 yıl
💖💖
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMasallah. Evlenilecek kadinsin. Allah kabul etsin.
11 Yorumla
1 yılvar yardım yapınc ibadet yapınca huzur buluyorum
12 Yorumla- 1 yıl
🌹❤️
1 yılKuran huzur verir zaten
11 Yorumla
1 yılUyumak yemek sigara çay kahve müzik yürüyüş
16 Yorumla- 1 yıl
Yardımcı olur musun bana 😇
- 1 yıl
Ne konuda
- 1 yıl
Kur'an Konusunda ✨
- 1 yıl
Olurum da nasıl olacak burada 😂
- 1 yıl
köşedeyim 😁🤭
- 1 yıl
Cevap yok mu ablacım 🤧
Gezmek dolaşmak
Namaz kılmak40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bi başlasam ben de bulucam galibaaa
30 Yorumla
1 yılTeravih namazı kilmak
41 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKur'an'ı Kerim okuma Risale-i Nur Okumak Ve Yazmak
23 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılUyuyunca iyi hissediyorum
20 Yorumla Var tabi 🤎
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Namaz kuranı kerim dua huzur verir
20 Yorumlapara harcamak gezmek tozmak
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı.
1 yılNamaz ve Kur'an okuması, arasıra da ezber.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Okuduğum kitabı bitirmek 🥳
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. horul horul horuldamak
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yıliyilik yapmak yardım ekmek
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılVar elhamdülillah ama devamlılığı sağlayamıyoruz
10 Yorumla
1 yılMillete bulaşıp kızdırmak 😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağlamak, banyo yapmak, kahve içmek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılDua ve müzikle ruhumu dinlendirmek 🥰
10 Yorumla
1 yılMaşAllah Allah ayırmasın, yardımlaşma yaptığımda
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem