Kimin aradığına bağlı ya 🙃
Kimin aradığına bağlı ya 🙃
Evet ama aslında kimin aradığına göre daha çok değişiyor bu durum. yani değer verdiğim birisi ise tabi ki de hemen açıyorum telefonumu. ama bunun dışında tanımadığım bir numara ise veya gizli numara ise o zaman açmamayı deniyorum yani açmıyorum direk zaten. eğer o an işim varsa da zaten açmam ama kısa mesaj ile haber verirdim şu an açamıyorum sonra konuşalım diye.
Bilerek açmadığım da olur, bazen sessize alırım, bazen uçak moduna.
Değerli vaktimi uzun konuşmalara ayıramam, bir tane kız arkadaşım vardı. Saatlerce konuşurdu, çok şükür şimdi hayatımda yok, dilerim hep mutlu olur.
Saatlerce konuşup niye kendi zamanımdan çalayım, kendime zaman ayırmak istiyorum.
Kişisine göre değiyor, annem ya da öyle çok aramayan ve kısa konuşan kişiler olunca açarım lakin uzun konuşacak birisiyse bilerek açmam, canım istemez açmam
Telefon elimdeyse açarım. Tabi kimin aradığına göre değişiyor durum bazen çok sık boğaz eden arkadaşlarım arıyor. Açmıyorum. Aksine telefonu elimden bırakıp kaçıyorum
%80 açmam. Özellikle yürüyüş, yemek ve sevdiğim insanlarla zaman geçiriyorsam asla açmam. Ya da ilgimi bir şey çekmişse asla bölmem önemli biri aramıyorsa.
Cevap
46Cevap
Yani duyunca gider açarım. Öyle bekleteyim aman dursun falan dertlerim yok.
Sevdiğim insansa evet
Yani eskiden böyleydim de şimdi pek açmıyorum
Evet Açarım
Müsait isem açarım.
Müsaitsem açarım..
Kimin arayıp , mesaj attıgına baglı. Direkt acıyor olsam bu şekilde olmazdı 😂
Hayır
Beni arayan pek olmuyor, en çok birlikte gezdiğim bir arkadaşım arar. Çok yakında açılmayı beklediğim bir kızla görüşmelerimiz bir hayli artacak.
Önemli olmadığını biliyorsam açmam telefonda konuşmayı hiç sevmiyorum genelde de hep sessizdedir telefonum.
Müsiat isem açarım.. bekletmem.. açmak istemediğim birisi ise açmam mesaj atsın bakarım diyorum 😬
Üzerinden yarım saat geçmesi lazım.
2 ya da 3 defa meskule atmam lazım
Bana ulaşmak o kadar kolay değil.
Açarım. Çünkü rehberimde canım dediklerim var.
Ararlarsa dahi ya merak ya da özlem vardır. İyi ki varlar.
Bana kimse ulaşamıyor genelde çünkü tel sessizde hep duymuyorum kimine bilerek açmıyorum akrabalara falan.
Telefonum hep sessizde yani çoğunlukla arandığım esnada bunu görmüyorum. Müsait olunca bazılarına geri arıyorum.
Nişanlım ve kardeşlerim dışında hemen açmam hatta çoğu kez onların telefonlarını bile açamıyorum geri dönüyorum.
Açardım ama insanların acmadigini hatta dönüş yapmadığını gördüm ister istemez insan ayar oluyor kimse ertelenmek istemez bende acmamaya hatta dönmemeye başladım. Onları erteledikce tepkilerini ölçtüm kimisi aramaz oldu kimisi Trip atar oldu komikti
O anki ruh halime bağlı kafama eserse kimseye açmam😂
Ben çoğu zaman açmıyorum duygu durumuma göre geri dönüş sağlıyorum
O kişi benim için önemliyse açarım değilse açmadığımda oluyor
Kişiye göre değişir ya. Çok değer verdiğim birisi ise, anında açarım.
En İyi Cevap