İnternet & Teknoloji Biri seni aradığında telefonu ne diyerek açıyorsun? Lothbrockk Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Me: dinliyorum Güncellemeler1 yıl Ello diye açanlar buradami Biri seni aradığında telefonu ne diyerek açıyorsun? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. alo diyerek. bazen de efendim. 0 1 Yorumla Lothbrockk 1 yıl Bana hep uzak gelir o kelimeler buyrun ya da dinliyorum derim sevmiyorsan. acar beklerim🤣
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 370 cevap paylaştı. Arayana göre.. İşteyken sahadaki personel arıyorsa yep diye açıyorum.. Sorunlu bir günse ne oldu diye.. Patron ararsa genelde ilk aradiginda açmıyorum.. Açtığımda Efendim diyorum..Arkadaşlar ararsa argo birşeyle açıyorum :) 0 1 Yorumla Lothbrockk 1 yıl Hahsshsh ilk aradiginda açmıyorum. guzel Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Alloooo bol L’li 😀 1 1 Yorumla Lothbrockk 1 yıl Kulağımda canlandirdim neşeli Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyur erkeğin telefonu 0 3 Yorumla Lothbrockk 1 yıl Bay erkeklik hormonu Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Espirisinee Yorumla Lothbrockk 1 yıl Bizde espiri yaptık. boyle. bir hormon olamaz Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alo veya efendim 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Bazen alo Bazen efendim bazende direk isimle 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Me ne kuzu musun sen meliyorsun 0 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl efendim, ne var, ne oldu, kankiiişş ne yapiyon 0 0 Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Eeeefendimm 0 1 Yorumla bendehiçbilmiyorum 1 yıl Eeri uzatmiyosun yalancı😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
alo diyerek. bazen de efendim.
Bana hep uzak gelir o kelimeler buyrun ya da dinliyorum derim sevmiyorsan. acar beklerim🤣
Arayana göre.. İşteyken sahadaki personel arıyorsa yep diye açıyorum.. Sorunlu bir günse ne oldu diye.. Patron ararsa genelde ilk aradiginda açmıyorum.. Açtığımda Efendim diyorum..
Arkadaşlar ararsa argo birşeyle açıyorum :)
Hahsshsh ilk aradiginda açmıyorum. guzel
Alloooo bol L’li 😀
Kulağımda canlandirdim neşeli
Buyur erkeğin telefonu
Bay erkeklik hormonu
Espirisinee
Bizde espiri yaptık. boyle. bir hormon olamaz
Alo kac para istiyon
Alo veya efendim
karsidakinin konusmasini beklerim
Bazen alo Bazen efendim bazende direk isimle
Me ne kuzu musun sen meliyorsun