Profil fotosuna kedi köpek bebek vs koyanlar özgüvensiz kişiler midir

Profil fotosuna kedi köpek bebek vs koyanlar özgüvensiz kişiler midir
Profillerinde herkesin kendi resmi olmak zorunda değil. Ancak elbette bunun nedenlerini düşünürsek pek çok şey olabilir. Medeni hallerinden dolayı çekinen olabilir, görünüşü ile barışmamış insanlar olabilir yani özgüven sorunu yaşayanlar. Buradaki hal ve hareketlerini fazlaca gerçek ya da yapay olarak gerçekleştiren kişiler var onlar da ifşa olmak istemiyorlar muhtemelen
Teşekkür ederim yorumun için 😊
Rica ederim
Ne alakası var kankam ya? Ben erkekler kendi arzularına göre gözüne kestirip peşimde dolanmasın diye koymuyorum şahsen bunun özgüvenle ne alakası var ki hatta sık sık profillerime bıyıklı fotolarımı falan koyuyorum uzak dursunlar diye :D (göz kalemiyle çizikmiş bıyıklar sakallar vesaire) :D Tamam dünyanın en güzel en falan filan kızı değilim ama ilgilenmiyorum kardeş aşkla meşkle tanışmakla öyle dertleri olan şahıslar da fotoya bakıp bu olur ben bunda şansımı denemek isterim deyip hamle yapıyorlar. Yapmasınlar birader :D
Kız haklı dağılın😂😂😂
Bu kızdan uzak durun kimseyle konuşmak istemiyor aaa uzatmayın😂
Tercih meselesi kimisi günah olduğunu düşündüğünden kimisi sosyal medyadaki resimlerin kötü amaçli kişiler tarafından kullanılabilme olsaılığindan koymayabiliyor. Ben mesela instagramda resmim vardır ama burada kullanmam. Çunkü bu sitede fazlasiyla sapık var. Sadece düşuncemi paylaşırım İnstagramda daha özel arkadaşlarinin olduğu bir platform. Resim paylaşmakta bir sıkıntı görmem. Yani her türlü farklı durum olabilir.
Haklısın zaten öyle çoğu insan gerek duymadığı için koymuyor benim gibi. Kızların daha kötü okadar kanı bozuk insan çoğalmiş ki iyi ki kız değilim diyorum ya bunlar bizden değil ya da biz onlardan değiliz anlamadim.
😄aynen öyle
😂 teşekkür ederim
Yüzüne bir ton boya sürüp.. birde üstüne acayip saçma sapan filtreleme yapıp olduğundan başka bir insan olanlardan.. abartı kol kaslarıyla yari ciplak fotoğrafını paylaşanlardan daha iyi geliyo başka tür fotoğraflar.. en azindan görüntü kirliliği olmuyo.. gözümüz yorulmuyo
Hay ağzın bal yesin 😂😂
Nasıl bir dua bu böyle 😊
Yani güzel konuştunuz anlamında doğru söylüyorsunuz😊 o an öyle söyledim 😊
Anladım 😊 tesekkur ederim
Ben tesekkür ederim değerli yorumun için 😊
Cevap
16Cevap
Ara ara kendi fotoğrafımı koyuyorum fakat fotoğraflarımdan albüm yapan varmış. Sacma sapan şeyler duyuyorum ve rahatsız edici oluyor.
Ne s.. lak insanlar var töbe töbe
Ara sıra burada kullanıyorum sadece o da yarısını 😄
Yarısı nasıl oluyor😂 yüzünü ikiye bolebiliyor musun 😯😯 oh May gatttttt 😂😂
İyi yapıyorsun kolay gelsin 😂😂
Çalıyorlar abicim. Evet şaka değil, böyle ruh hastaları var burada..
O ruh hastaları her yerde neyse ağzımı bozmiyum 😃
Sanal ortamda çok bulundum ne tür pislikler döndüğünü çok iyi biliyorum o fotoğraflarla. Benim kendi resmimi görüp bana zarar veren olur ama görmediği zaman bi sıkıntım olmaz neden kafamın rahat olması varken kaşınıyım?
Yine mi sen 😒😂 haklısın kasıma kafanı yağlanır 😂😂
Kendinden bahsediyorsun sanırım
Özgüvenle bir alakası yok bu dediğinizin. Burası abazan ve sapık binbir çeşit insanla dolu. Reelde hiç bir halt olamamışlar burada pislik kusuyorlar hep.. neden böyle tiplere kendimi ispat etmek gereği duyayım ki?
Kendimle alakası yok aklıma geldi yoksa ben kendimi gayet biliyorum ve gerek duymuyorum 😊 haklısın bencede gerek yok
Bir kişinin profil fotoğrafına kendini koymaması bir özgüven problemi değil, kişisel tercih olabilir. Her insanın kendi rızası ve özgür iradesiyle karar verdiği şeyler vardır ve bu tercihlerin sebepleri kişiseldir ve farklılık gösterebilir. Bazı insanlar gizli kalmayı tercih ederken diğerleri kendilerini daha açık bir şekilde ifade etmeyi tercih edebilirler. Dolayısıyla, bir kişinin profil fotoğrafına kendini koymaması bir özgüven problemi değil, sadece kişisel bir tercih olabilir.
Hayır. Kendini koymaya gerek görmüyordur ya da sadece fikren, zihnen olmak istiyordur. Mesela ben ☯️
Haklısın hadi dağılalim 😂
Şaka gibi. Bu bir özgüven değil tercih meselesi.
Daha önce kendi resmimi kullanırdım ama çalındı. Savcılığın kıyısından döndü çalan şerefsizler. O yüzden... kesinlikle düşünmem
Çok geçmiş olsun varmış öyle kanı bozuklar bende duydum
Beni görüp ne yapacaksınız kardeşim bir defa koyduk ondan sonra vay aşığım vay bilmem ne
Kız haklı dağılın beyler😂
Canı nasıl isterse onu yapan kişilerdir , saçma sapan şeylerden insanların özgüvensiz olduğuna kanaat getirmem.
Dağılın konu kapandı
Hayır bununla herhangi bir alakası yok
Profil fotoğrafında herkes kendi fotoğrafını koymak zorunda değil
Tamam sen kızma yeter ki 😂😂
Yine mi sizin sorunuz fark etmemiştim hgkhj 😅
Kızmıyorum canım tırsmayın hemen hgkhj 😅
Çok tirstim elim ayağım titredi😂 aynen buda benim sorum 😁 her yerdeyz😃😃
Belli khjk
Ayy kıyamisu
Tırsma tırsma bir şey yapmam hgkhj 😅
Kedicik😯 Sağol ya teşekkür ederim 😂
Ne demek rica ederim hgkhj
Kedicik değilim ben cadıyım cadı hgkhj
Anlamadı garibim neyse 😂😂 tatsız cadı 🙊
🙈🙈🙈 bu yorumunu siliyorum bana ulaş 😂
Peki 👍🙂
Alakası bile yok. Aksine herkesin gittiği yoldan gitmeyen ve fikirleriyle ön planda olmaya çalışan insanlardır.
Kahve gözlü kahve Seven diyorsa dogrudur 😂
Kendine haline takiliolarsa skinti değil bana gelip yazarlarsa kimdir nedir diye foto isterim
Fotonuzla yazın fotosuz kabul etmiyoruz biz 😂
Haklısın evette böyle bir sitede bence bunu çok takma ya 😊 zaten herkesle muhatap olmak akıl kârı değil 😊
Benimde 2015 ilk üyelik ama ilk hesabım değil 😊 teşekkür ederim değerli yorumun için 😊
Bu kişiden kişiye göre değişir. Mesela bu hesabımda kendi fotoğrafımın olmama sebebi öz güven eksikliği değil
Nedir aydınlat bizi
Yo değildir herkese açık platformda ister koyar ister koymaz ara sıra koyuyorum
Sen böyle dediysen tamaam konu kapandı 😂
Kendi adıma çok önem vererek kullanmıyorum burayı. Bir varım bir yokum sitede, bu yüzden resim koymayı önemsemiyorum.
Süre içinde samimi olduklarıma zaten numaramı da, sosyal medyamı da vermişliğim var.
Kişisel tercihlerle özgüvenin alakası yoktur. Özgüven kişinin karakterine bağlı bir olgudur.
Konu kapanmıştır Dağılın
🙏
Rahatsız edilmek istemediğim için koymuyorum.
Yine rahatsız eden olmuyor mu 😂
Oluyorda işte bizimkide bir çaba DHDGĞDHS
Hahahaha 😂 ne yaparsan yap kurtulamazsin en azından görmezler 😂
Bu arada kullanıcı adın halis mi DĞDHDHSHSG nerden buluyorsunuz böyle isimleri
Kötü mü ya beğenmedin mi 😂😂
Güzel ya güldürdü beni SĞXSFXCFĞH
Profil fotom nasıl 😂
Bence bu site içindeki en mantıklı şey benim profilim.
Sen zaten number one sın 😂
1 bile geçmiş max 😁
Bende koymuyorum ama özgüven problemi yaşadığımdan değil eşim bastırıyor bu konuda beni
Haklı adam boş ver koyma zaten
Hmm hem evet hem hayır. Bir kesim özgüvensiz bir kesim de gizlilik esastırcılardan en sade tabirle.
Sen hangisisin😊
Gizlilik esastır 🙃
Şşş tamam aramizda çok gizli 😰😂
😂😂
Gülmek Yok burada ciddi birsey konusuyoruz gizlilik esastır falan bunlar gülmeye gelmez😯😂
Gül resmide koyunca Güller kadar güzelsiniz diyorlar ne anladık?
Nefes alsın yeter diyorlar 😂😂😉
aynen öyle 😁
😂 aglicak halimize gülüyoruz
Alakası yok platforma bağlı bu burada koymam mesela kolay kolay
İşte bazı insanlara bunu anlatmak zor 😂
KS deyiz. Sapık çok. Güzelim diyemeyecek kadar ozguvensiz değil mutevaziyim
Bunları bazı zihniyetler anlamaz
Hayır. Resimler çalınıyor. Her tür insan var.
İlk 6 ay anne sütü önemli. Süt bozuk olunca böyle karakter sizler olması normal.
Evet ne Yazik ki
Biride koymuş fotosunu kendini sevmiyordur koymayan diyor😂
Sen bana ozguvensiz mi diyorsun
Aşık olmasinlqr diye koymuyorum dermişim🤣😅😂
Sanki ben koyuyorum da 😂😂 sana soylucem 😂
Tabi ne hakla 😂
Bence koymaya gerek yok zaten 😂
Ben kendi fotomu koysam KS bile beni engeller bu ne çirkinliktir diye 😁😁😁
Yok estagfirullah deme kendine öyle ya 😂 güzel bakan güzel görür
tek nedeni özgüvensizlik midir sence? Geniş düşün belki resimleri çalınmasın istemiyor ya da ifşa olmak ya da başka. .. ayrıca dilber ay'ın dediği gibi zorunda mıyız? Hayır konu kapanmıştır
Ben sadece soru sordum özgüvensiz demedim kaldı ki böyle desem kendimi de katmış olurum 😊
Bu uygulamaya güvenmediği için fotosu başka yerlerde kullanimie belki diyen dusunuyo olabilir mi sence?
Bana niye soruyorsun bende koymuyorum😁
Ozguvensizligi nerden cikardn o zaman
Soru sadece o
Peki
İyi geceler 😊
Alakası yok bence. Sadece profildeki canlıyı o kadar çok seviyordur ki kendiyle özdeşleştiriyordur ve onu paylaşıyordur.
Öyle mi dersin peki
Güven problemleri olabilir ekran görüntüsü alanlar var ve bu resmi kullananlar var daha önce başıma geldi Çok fazla resmimi orada burada kullanan bir insan değilim asla alakası yok !
Doğru olan bu zaten kullananlarda şeref sizdir
Bir tanıdığımın fotosunu başka birisi evine çerçeve yapıp koymuş. O çerçevedeki fotoyla çekinip bide aynı kişiye yollamış.
Bu soruya ilk cevap verenlerden biri sen olabilirsin mesela
Karıştırma oraları sus bakiyim😂😂
😂😂
Sen niye gizlisin hem özgüvensizz😂😂
Biz eskiden profil resmi koymayan kızları cok güzel hayal eder öyle günlerce konuşurduk
Şimdide durum pek farklı değil
Sanmam bı seçim elbette özgüven sorunu olanda vardır ama bu bı tabu değildir
Herkesin görmesini istemediğim bu vb. sitelere koymuyorum tabiki
Anladım iyi yapıyorsun😊
Ailem bana cirkinsin dediğinden beri profil fotoğrafı koymuyorum fotoğraf çekmiyorum.
Yanlış yapıyorsun
Seni yaratan Allah ailen sadece aracı Ve yüzü yapan Allahtir sen Allah in yarattığı bir şeye çirkin demekten korkmaz misin. Ailen öyle dedi diye bu gerçeği değiştirmez kendini sev kendini.
Rica ederim. Hem sana çirkin diyorlarsa kendileri de cirkindir sonuçta onların cocugusun sen takma bunları boş ver ya dediğimi de unutma
Yani kişiden kişiye değişir bu sevimli bulup koyanda olabilir veya yüzünü göstermek istemeyen de
Teşekkür ederim cevap için
Bu arada 18 den Küçüksün sanırım sen 😊
Öyle gözüküyor profilin 😊
Nerden biliyim 😊
insanları güzelliğimle kör etmek istemediğim için koymuyorum 😂
Çok teşekkür ederiz ne kadar düşüncelisin😂
Hayır buraya koymayı tercih etmeyebilir insanlar bence
Sen niye tercih ettin
Yoo niye öyle olsun sözlü şeyleri daha çok seviyorum helede laf sokan sözlere bayılıyorum
Sende ki hava bizim aracın lastiginde de var. Bu nasıl 😂
Hayır. Herkes fotoğraf koymak zorunda değil.
Sakin ol tamam haklısın 😂
İşimden dolayı koymam, koymamam gerekiyor bana göre
Neymiş isin
Söylesem de, inanmazsın. Boş ver.
Tamam peki
sadece özgüvenle alakası yok kendisini sanal aleme göstermek istemiyor olabilir sebebi de sanal zorbalık ve resimlerin çalınıp kullanılması olabilir
Hayır bazı ruh hastaları fotoğrafları alıp heapalar açabiliyor.. Fotoğraf paylaşmayı doğru bulmuyorum bu yüzden
Seninki en güzeli çalan çalsin😂
Ya sıkkıntı oluyor
Haklısın cidden 😊
Alakası yok kimisi o tarz şeyleri koymayı daha çok sever
İşleri bunu gerektiriyor olabilir
Tanınan bir kişidir
Herkes yavşıyordur
Kendi fotoğrafını koymayan kişi kendini beğenmiyor demek ki başkasını koyuyor. Başkasına koyacağına hiç koymayın daha iyi
Belki de görünmek istemiyorlar
Sen öyle diyorsan öyledir 😂
Ne alaka... bu nasil bi tespit?
Tespit olsa kesin konuşurdum soru olarak sorulmazdi😊 sakin ol lütfen sadece soru
Tercih meselesi bence
Sen tercih etmişsin 😂
Evet🙃
Nickin çok manidar 😂
Rastgele yaptım işte amaan 😄
Klavyeye mi bastın rasgele😂😂
Üst satır ve tek sayılar😄
Helal olsun çok anlamli tebrik ederim 👏😂😂
Teşekkür ederim 😄
Rica ederim ama kapak fotonu beğenmedim sana yakışmamis😊
Ama oldu mu bu şimdi 😔
İşte olmamış bende onu diyorum buradaki erkeklerin çoğu zaten niyeti belli bence o fotoyla bunlara sebep olma derim ben.
Anladımm teşekkür ederim, kaldırıyorum.
Bencede iyi olur malzeme verme böyle basit insanlara 😊
Tekrardan teşekkür ederim, iyi akşamlar 🙋♀️😊
Rica ederim sanada bende teşekkür ederim dikkate aldığın için 😊
😊🧚♀️
Emin ol sana yakışan buydu 😊 kendine iyi bak 😊
Çok incesin ☺️, sende bay bay👋😊
Hayırlı akşamlar 😊 tesekkür ederim iltifatin için 😊
Rica ederim 😊
Başka sorularda görüsmek üzere seni unutmucam emir elim ramazan 😂
Görüşmek üzere 🙋♀️
Hayır bence kendi tercihleri.
Haklısın
Hayır tercih meselesidir
Sen mesela koymayı tercih etmissin😂
Senin kafana göre olmasın 😂
Gözlükler çok şekil hee 😂😂
Bir tane daha var da onu demiyim boş ver 😂😂
Yok ya bana göre değil o 😂 başını diyim
Gözlüklerim rayban... diye gidiyor 😂😂
Bende ondan söylemedim zaten akıllım 😂😂 şş yerin kulağı var 😂
Yoo profil fotoğrafımdan gayet memnunum.
Güle güle kullan
Tercih meselesi bence
Yoo kanki herkesin kendi tercihi işte
Hayır alakası yok
Teşekkürler
Nalaka nalaka
Sakın ol merve o telefonu yere birak😂
Öyle diyolar
Derler derler bunlar var ya hersey derler 😂
Tercih meselesi.
Tamam abla kızma 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?