Profillerinde herkesin kendi resmi olmak zorunda değil. Ancak elbette bunun nedenlerini düşünürsek pek çok şey olabilir. Medeni hallerinden dolayı çekinen olabilir, görünüşü ile barışmamış insanlar olabilir yani özgüven sorunu yaşayanlar. Buradaki hal ve hareketlerini fazlaca gerçek ya da yapay olarak gerçekleştiren kişiler var onlar da ifşa olmak istemiyorlar muhtemelen
Yüzüne bir ton boya sürüp.. birde üstüne acayip saçma sapan filtreleme yapıp olduğundan başka bir insan olanlardan.. abartı kol kaslarıyla yari ciplak fotoğrafını paylaşanlardan daha iyi geliyo başka tür fotoğraflar.. en azindan görüntü kirliliği olmuyo.. gözümüz yorulmuyo
Ne alakası var kankam ya? Ben erkekler kendi arzularına göre gözüne kestirip peşimde dolanmasın diye koymuyorum şahsen bunun özgüvenle ne alakası var ki hatta sık sık profillerime bıyıklı fotolarımı falan koyuyorum uzak dursunlar diye :D (göz kalemiyle çizikmiş bıyıklar sakallar vesaire) :D Tamam dünyanın en güzel en falan filan kızı değilim ama ilgilenmiyorum kardeş aşkla meşkle tanışmakla öyle dertleri olan şahıslar da fotoya bakıp bu olur ben bunda şansımı denemek isterim deyip hamle yapıyorlar. Yapmasınlar birader :D
Tercih meselesi kimisi günah olduğunu düşündüğünden kimisi sosyal medyadaki resimlerin kötü amaçli kişiler tarafından kullanılabilme olsaılığindan koymayabiliyor. Ben mesela instagramda resmim vardır ama burada kullanmam. Çunkü bu sitede fazlasiyla sapık var. Sadece düşuncemi paylaşırım İnstagramda daha özel arkadaşlarinin olduğu bir platform. Resim paylaşmakta bir sıkıntı görmem. Yani her türlü farklı durum olabilir.
Haklısın zaten öyle çoğu insan gerek duymadığı için koymuyor benim gibi. Kızların daha kötü okadar kanı bozuk insan çoğalmiş ki iyi ki kız değilim diyorum ya bunlar bizden değil ya da biz onlardan değiliz anlamadim.
Sanal ortamda çok bulundum ne tür pislikler döndüğünü çok iyi biliyorum o fotoğraflarla. Benim kendi resmimi görüp bana zarar veren olur ama görmediği zaman bi sıkıntım olmaz neden kafamın rahat olması varken kaşınıyım?
Kendinden bahsediyorsun sanırım Özgüvenle bir alakası yok bu dediğinizin. Burası abazan ve sapık binbir çeşit insanla dolu. Reelde hiç bir halt olamamışlar burada pislik kusuyorlar hep.. neden böyle tiplere kendimi ispat etmek gereği duyayım ki?
Bir kişinin profil fotoğrafına kendini koymaması bir özgüven problemi değil, kişisel tercih olabilir. Her insanın kendi rızası ve özgür iradesiyle karar verdiği şeyler vardır ve bu tercihlerin sebepleri kişiseldir ve farklılık gösterebilir. Bazı insanlar gizli kalmayı tercih ederken diğerleri kendilerini daha açık bir şekilde ifade etmeyi tercih edebilirler. Dolayısıyla, bir kişinin profil fotoğrafına kendini koymaması bir özgüven problemi değil, sadece kişisel bir tercih olabilir.
Kiminle muhatap oluorum ki? Sadece tanıdığım kişilerle.. Cokta takiliorum burada 8 yıllık üyeyim xper sayıma bak :)) sadece sorunuzu cvpladim benim için kim olduğu önemli anonim kişileri yanitlamiorum. Ama bunu takan cokki ısrar edip duruolar cvp ver diye...
Kendi adıma çok önem vererek kullanmıyorum burayı. Bir varım bir yokum sitede, bu yüzden resim koymayı önemsemiyorum. Süre içinde samimi olduklarıma zaten numaramı da, sosyal medyamı da vermişliğim var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Profillerinde herkesin kendi resmi olmak zorunda değil. Ancak elbette bunun nedenlerini düşünürsek pek çok şey olabilir. Medeni hallerinden dolayı çekinen olabilir, görünüşü ile barışmamış insanlar olabilir yani özgüven sorunu yaşayanlar. Buradaki hal ve hareketlerini fazlaca gerçek ya da yapay olarak gerçekleştiren kişiler var onlar da ifşa olmak istemiyorlar muhtemelen
Teşekkür ederim yorumun için 😊
Rica ederim
Ara ara kendi fotoğrafımı koyuyorum fakat fotoğraflarımdan albüm yapan varmış. Sacma sapan şeyler duyuyorum ve rahatsız edici oluyor.
Ne s.. lak insanlar var töbe töbe
Çalıyorlar abicim. Evet şaka değil, böyle ruh hastaları var burada..
O ruh hastaları her yerde neyse ağzımı bozmiyum 😃
Ara sıra burada kullanıyorum sadece o da yarısını 😄
Yarısı nasıl oluyor😂 yüzünü ikiye bolebiliyor musun 😯😯 oh May gatttttt 😂😂
Fotoğrafı bölüyorum
İyi yapıyorsun kolay gelsin 😂😂
Yüzüne bir ton boya sürüp.. birde üstüne acayip saçma sapan filtreleme yapıp olduğundan başka bir insan olanlardan.. abartı kol kaslarıyla yari ciplak fotoğrafını paylaşanlardan daha iyi geliyo başka tür fotoğraflar.. en azindan görüntü kirliliği olmuyo.. gözümüz yorulmuyo
Hay ağzın bal yesin 😂😂
Nasıl bir dua bu böyle 😊
Yani güzel konuştunuz anlamında doğru söylüyorsunuz😊 o an öyle söyledim 😊
Anladım 😊 tesekkur ederim
Ben tesekkür ederim değerli yorumun için 😊
Ne alakası var kankam ya? Ben erkekler kendi arzularına göre gözüne kestirip peşimde dolanmasın diye koymuyorum şahsen bunun özgüvenle ne alakası var ki hatta sık sık profillerime bıyıklı fotolarımı falan koyuyorum uzak dursunlar diye :D (göz kalemiyle çizikmiş bıyıklar sakallar vesaire) :D Tamam dünyanın en güzel en falan filan kızı değilim ama ilgilenmiyorum kardeş aşkla meşkle tanışmakla öyle dertleri olan şahıslar da fotoya bakıp bu olur ben bunda şansımı denemek isterim deyip hamle yapıyorlar. Yapmasınlar birader :D
Kız haklı dağılın😂😂😂
:D İsyeeeaaaan :D
Bu kızdan uzak durun kimseyle konuşmak istemiyor aaa uzatmayın😂
:D
Tercih meselesi kimisi günah olduğunu düşündüğünden kimisi sosyal medyadaki resimlerin kötü amaçli kişiler tarafından kullanılabilme olsaılığindan koymayabiliyor. Ben mesela instagramda resmim vardır ama burada kullanmam. Çunkü bu sitede fazlasiyla sapık var. Sadece düşuncemi paylaşırım İnstagramda daha özel arkadaşlarinin olduğu bir platform. Resim paylaşmakta bir sıkıntı görmem. Yani her türlü farklı durum olabilir.
Haklısın zaten öyle çoğu insan gerek duymadığı için koymuyor benim gibi. Kızların daha kötü okadar kanı bozuk insan çoğalmiş ki iyi ki kız değilim diyorum ya bunlar bizden değil ya da biz onlardan değiliz anlamadim.
😄aynen öyle
😂 teşekkür ederim
Hayır. Kendini koymaya gerek görmüyordur ya da sadece fikren, zihnen olmak istiyordur. Mesela ben ☯️
Haklısın hadi dağılalim 😂
Sanal ortamda çok bulundum ne tür pislikler döndüğünü çok iyi biliyorum o fotoğraflarla. Benim kendi resmimi görüp bana zarar veren olur ama görmediği zaman bi sıkıntım olmaz neden kafamın rahat olması varken kaşınıyım?
Yine mi sen 😒😂 haklısın kasıma kafanı yağlanır 😂😂
Kendinden bahsediyorsun sanırım
Özgüvenle bir alakası yok bu dediğinizin. Burası abazan ve sapık binbir çeşit insanla dolu. Reelde hiç bir halt olamamışlar burada pislik kusuyorlar hep.. neden böyle tiplere kendimi ispat etmek gereği duyayım ki?
Kendimle alakası yok aklıma geldi yoksa ben kendimi gayet biliyorum ve gerek duymuyorum 😊 haklısın bencede gerek yok
Bir kişinin profil fotoğrafına kendini koymaması bir özgüven problemi değil, kişisel tercih olabilir. Her insanın kendi rızası ve özgür iradesiyle karar verdiği şeyler vardır ve bu tercihlerin sebepleri kişiseldir ve farklılık gösterebilir. Bazı insanlar gizli kalmayı tercih ederken diğerleri kendilerini daha açık bir şekilde ifade etmeyi tercih edebilirler. Dolayısıyla, bir kişinin profil fotoğrafına kendini koymaması bir özgüven problemi değil, sadece kişisel bir tercih olabilir.
Şaka gibi. Bu bir özgüven değil tercih meselesi.
Daha önce kendi resmimi kullanırdım ama çalındı. Savcılığın kıyısından döndü çalan şerefsizler. O yüzden... kesinlikle düşünmem
Çok geçmiş olsun varmış öyle kanı bozuklar bende duydum
Beni görüp ne yapacaksınız kardeşim bir defa koyduk ondan sonra vay aşığım vay bilmem ne
Kız haklı dağılın beyler😂
Canı nasıl isterse onu yapan kişilerdir , saçma sapan şeylerden insanların özgüvensiz olduğuna kanaat getirmem.
Dağılın konu kapandı
Hayır bununla herhangi bir alakası yok
Profil fotoğrafında herkes kendi fotoğrafını koymak zorunda değil
Tamam sen kızma yeter ki 😂😂
Yine mi sizin sorunuz fark etmemiştim hgkhj 😅
Kızmıyorum canım tırsmayın hemen hgkhj 😅
Çok tirstim elim ayağım titredi😂 aynen buda benim sorum 😁 her yerdeyz😃😃
Belli khjk
Ayy kıyamisu
Tırsma tırsma bir şey yapmam hgkhj 😅
Kedicik😯 Sağol ya teşekkür ederim 😂
Ne demek rica ederim hgkhj
Kedicik değilim ben cadıyım cadı hgkhj
Anlamadı garibim neyse 😂😂 tatsız cadı 🙊
🙈🙈🙈 bu yorumunu siliyorum bana ulaş 😂
Peki 👍🙂
Alakası bile yok. Aksine herkesin gittiği yoldan gitmeyen ve fikirleriyle ön planda olmaya çalışan insanlardır.
Kahve gözlü kahve Seven diyorsa dogrudur 😂
Bu kişiden kişiye göre değişir. Mesela bu hesabımda kendi fotoğrafımın olmama sebebi öz güven eksikliği değil
Nedir aydınlat bizi
Kendine haline takiliolarsa skinti değil bana gelip yazarlarsa kimdir nedir diye foto isterim
Fotonuzla yazın fotosuz kabul etmiyoruz biz 😂
Hersey karşılıklı anonim olup palavraci çok.. Ben ne veriosam karsimdakinin de beklerim
Haklısın evette böyle bir sitede bence bunu çok takma ya 😊 zaten herkesle muhatap olmak akıl kârı değil 😊
Kiminle muhatap oluorum ki? Sadece tanıdığım kişilerle.. Cokta takiliorum burada 8 yıllık üyeyim xper sayıma bak :)) sadece sorunuzu cvpladim benim için kim olduğu önemli anonim kişileri yanitlamiorum. Ama bunu takan cokki ısrar edip duruolar cvp ver diye...
Benimde 2015 ilk üyelik ama ilk hesabım değil 😊 teşekkür ederim değerli yorumun için 😊
Yo değildir herkese açık platformda ister koyar ister koymaz ara sıra koyuyorum
Sen böyle dediysen tamaam konu kapandı 😂
Kendi adıma çok önem vererek kullanmıyorum burayı. Bir varım bir yokum sitede, bu yüzden resim koymayı önemsemiyorum.
Süre içinde samimi olduklarıma zaten numaramı da, sosyal medyamı da vermişliğim var.