Kişilik & Karakter Dostlarınız için nelerden vazgeçebilirsiniz? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dost'a fedakârlık yapmaya değer mi? Belki dost değil, post'tur. Dostlarınız için nelerden vazgeçebilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Gerçek dostum ise elimden geleni yapardım ne gerekiyorsa yani. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Dost olduğuna eminsem elimden geleni ardına koymam, koymadım da..Ayıdan post, bazılarından dost olmaz.. Bunu hissedince kılımı kıpırdatmamm.. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gerçekten değer verdiğim bir dost için yapamayacağım şey yok, kardeşten ötedir benim için. 0 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dostsa fedakarlık yapılır her anlamda ama çok yok öyle belki hiç yok. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Yok ya fazla abartmamak gerekiyor sonra dediğin gibi post çıkıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçek dostum ise elimden geleni yapardım ne gerekiyorsa yani.
Dost olduğuna eminsem elimden geleni ardına koymam, koymadım da..
Ayıdan post, bazılarından dost olmaz.. Bunu hissedince kılımı kıpırdatmamm..
Gerçekten değer verdiğim bir dost için yapamayacağım şey yok, kardeşten ötedir benim için.
Dostsa fedakarlık yapılır her anlamda ama çok yok öyle belki hiç yok.
Yok ya fazla abartmamak gerekiyor sonra dediğin gibi post çıkıyor