Evet dönüştüm ama memnunum
Hayır her zaman aynıydım
Zaman içinde değiştim iyi veya kötü.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır her zaman olmak istedim kişilikteyim
Dönmüştüm ve farkına varır varmaz kendime çeki düzün verdim.
En güzeli kanks
Cevap
22Cevap
Bir dönem kendimi tanıyamıyacak kadar olmak istemediğim karaktere dönüşmüştüm. Baktım kendimi git gide dibe battığımı gördükçe "artık yeter" dedim. Çok şükür o ruh halimden çıkıp gerçek kendim olmayı başardım.
Dönüştüm ve orada da kaldım.. Dibin dibindeyim ve daha da çıkamıyorum
Şartlar gereği bazen orjinalim dışında davrandığım oluyor..
Kalp kırmak gibi..
Bazen
Öyle değilde kınadığım, bana yapılmasından deli gibi korktuğum, hatta başıma gelse asla affetmem vs diye canım senaryolar kurduğum bir şeyi yaptım ve o beni affetti... Çok pişmanım, bu benim için çok ağır oldu. Sana yapılan değil de senin yaptığın daha çok insanı mahvediyor.
Bu değişimi uzun uzadıya anlatmak isterdim ama artık anlatmaya dermanım bile yok. Zaman içinde hatta bir anda kendim olmaktan geçip ailemin kızı oldum. Şimdi ise bunu değiştirmek istiyorum. Bunu değiştirmek için de ailemden izin almam gerekiyor. Yani anlayacağın değiştim. Hiç memnun değilim. Bu durumun içinde de sıkışıp kaldım.
Şu sıra eleştirdiğim, kınadığım, kaçtığım, sevmediğim insanlara dönüşüyorum gibi. Ama bunu durdurmak temennim. Çünkü istemediğim birine dönüşmek istemiyorum ‽
Eskiden asla aşık olup kendimi kaybetmem diyordum ama aşktan gözü dönmüş birine dönüşmüştüm. Zamanla yanlış olduğunu fark edip toplarladım ama 8 yılım gitti.
Zaman içinde değiştim; değiştirenlere "eyvallah" der susarım.
Tam olarak olmak istediğim yerde olmak istediğim karaktere sahibim, elbette zaman içinde değiştim ancak hep kendi arzularımın peşinden gittim.
Zaman içinde kendimi tanımadığım kişiliğe donustum elhamdülillah deprem sayesinde kafam aklım başıma geldi 🌷
Bir saat kadar dönüştüm.
Birini dövdüm.
Hem de sokağın ortasında.
En son hatırladığım uçan tekme gibi bir şey attığım...
İyi olmaya çalışıyorum ama aksi için çok zorluyolar
Kötü değil harika bir kişiliğe dönüştüm gurur duyuyorum kendimle.
Evet dönüştüm ve gayet memnunum bundan eskisine göre daha mutluyum.
Ben hiçbir zaman olmam gereken bir varlık olmadım ki. Kişiliğim sahte.
Özellikle sinirlendiğimde olmak istemediğim bir insana dönüşüyorjm
Ara ara dönüyorum bazen ben bile kendimi taniyamiyorum.
Evet bazı yöneriyle mutluyum bazıları ile ise mutlu değilim
Eğer yine dostlarımdan ihanet yersem?
Bu sefer geçmişimin sessizliğiyle patlayacağım !
En İyi Cevap