EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır korkmadım çünkü hayatta dönüşmem olamamam gereken birine.. ama insanlara göre değişir.. her insan bir değildir mesela ben de Değişimin kaçınılmaz olduğuna inanıyorum ve ondan korkmamalıyız. Değişim, büyüme ve öğrenme fırsatı sunar. Kendimden ve başkalarından değişmeye ve gelişmeye açık olmaya kararlıyım. Gelecekte neyin beklediğini bilmiyorum ama değişime açık olduğumu biliyorum. Öğrenmeye ve büyümeye devam etmeye kararlıyım.. zaten birde Zihinsel değişimler var daha karmaşıktır. Yaşadığımız deneyimler, edindiğimiz bilgiler, kurduğumuz ilişkiler ve karşılaştığımız zorluklar zihnimizi ve bakış açımızı şekillendirir. Bu değişimler her insan için farklı olabilir. Değişim her zaman kolay değildir. Bazen değişime direnç gösterebilir veya eski alışkanlıklarımıza geri dönmek isteyebiliriz. Ancak değişim, büyümenin ve gelişmenin bir parçasıdır. Değişime açık olmak ve kendimizi geliştirmeye devam etmek, daha mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürmemize yardımcı olabilir. insanlar zamanla değişir ve bu değişim her zaman bir şey değildir. Değişime açık olmak ve kendimizi geliştirmeye devam etmek, daha mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürmemize yardımcı olabilir.
İnsan doğum ile birlikte sürekli gelişir. Bu bedenen olduğu gibi ruhende böyledir. Hepimizi zaman belli ölçülerde değiştirir. Önemli olan olmak istediğim kişiye dönüşme yolunda harcadığımız efor ve güçtür.
Bazen şartlar öyle değişir ki o kişiyi yeniden yaratmanız gerekebilir. Bu bağlamda değişimi bir korku ve endişe üzerine değil, plan ve öngörü üzerine kurmalıyız. İnsanın kişiliği düşünceleri ve bu düşünceler çerçevesinde aldığı pozisyon ve aksiyon ile şekillenir. Benim sevdiğim cümledir. Bir delilerin birde ölülerin fikri değişmezmiş. O yüzden fikrin değiştiği yerde kişiliklerde değişir.
Bu çerçevede dürüstlük, sadakat, cesaret, hoşgörülü olma, yardımsever olma, merhametli olma, her bireye saygılı olma, tutumlu olma, aç gözlü olmama, güzel söz söyleme, sakin ve edepli olma gibi ideal insan normlarına ulaşmaya çalışmak ve burada kalmaya çalışmak temel hedef olmalıdır.
💯✨
Kötüye dönüşmekten korkarım evet, o kadar çok dönüm noktam oldu ki ama hiç birinde yapamadım içimden gelmiyor, hakediyorlar diyorum ama yapamıyorum..
Rica ederiimm✨✨
Allah'a şükürler olsun bence 32den gün aldım ve sınavlarımın hepsine bakıyorum bir en önemlisi arkadaşıma hiç benzemiyorum bu o kadar güzel bir şey ki beni kurtarıyor sonra ilk olay çaycı kurtardı ikinci de erkek kuzen yaşattıkları sonra yine denemesi yine kurtuluyorum beni kurtardılar turdaki durum kurtuldum kuzenin arkadaşından kurtuldum yani ne demek istiyorum hiç değişmedim
Cevap
12Cevap
Korkmadım. Taşıdım tüm karakterleri seviyorum ben
Olduğum insanı seviyorum ve değişim beni korkutur. Karakterimden memnunum ve değişimler iyi yönde olmaz pek genellikle.
Çok doğru tebrik ederim tatlım seni🌸
Teşekkür ederim. 🌸
Rica ederimm🫶🏻✨
Ben bukalemun gibiyim, insanlara göre şekil alırım ama özgünümdür :d
😅😅
O kadar çok değiştim, farklı birine evrildim ki ilk halimle karşılaşsam kelebeğe dönüşmüş tırtıl gibi hissederim sanırım. Bu yüzden ilk başta korksam da sonunda nasıl olacağım merakı bunu yendi
Görünüş ile ilgiliyse hayır. Kişilik ile ilgiliyse evet. Korkardım ve sonunda dönüştüm de
Çoğu insan zaten çift karakterli izleyip görüyoruz
Zaman zaman oldu ama genelde kendimden başka kimseye zarar verecek hale dönüşmedim
Hayır bundan hiç bir zaman korkmadım çünkü ben iradesini kontrol edebilen birisiyim.
Bazı konularda evet ama Allah'a şükürler olsun kendim oldum
Korktum. Bir süreliğine dönüştümde. Neyse ki kurtuldum.
Evet korktum ve dönüştüğüm zamanlarda oldu bu yüzden çok hatalar yaptım.
hayır ama en sonunda olacak :d
😅😅
Dönüştüğüm kişi beni korkutuyor daha çok...
Netanyahu ile aynı kafadayım savaş ölüm
Ay ben korkarım.😨
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?