Kişilik & Karakter Zihniniz en çok hangi konuda sizinle tartışıyor? Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zihninizin kabul edemediği bir gerçek var mı sizin hakkınızda? Zihniniz en çok hangi konuda sizinle tartışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Benim zihnim benimle tartışmaz 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl dönem dönem ufak atışmalar yaşıyor olsak bile şu sıralar çok sakin bir dönemdeyim geçmişte seçimlerim konusunda biraz gerildiğimiz olmuştu 0 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Zoruma giden şeyler var ve başka bir şey düşündürmüyor 0 0 Yorumla
KennethDT Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Boşuna uğraşıyorsun. Hiçbir zaman gün yüzü göremeyeceksin diyor zihnim. 0 0 Yorumla
afrodit-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Geçmişte yaptığım bazı hatalarım konusunda...😢 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an sadece hastalarımı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlen bul birini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sigara konusunda kavga içindeyim
Benim zihnim benimle tartışmaz
dönem dönem ufak atışmalar yaşıyor olsak bile şu sıralar çok sakin bir dönemdeyim geçmişte seçimlerim konusunda biraz gerildiğimiz olmuştu
Zoruma giden şeyler var ve başka bir şey düşündürmüyor
Boşuna uğraşıyorsun. Hiçbir zaman gün yüzü göremeyeceksin diyor zihnim.
Geçmişte yaptığım bazı hatalarım konusunda...😢
Sağ ile sol lop devamlı savaş halinde
şu an sadece hastalarımı düşünüyorum
Evlen bul birini