Sürekli aynı şeyleri düşünmek kadar sıkıcı bir şey yok 😑

Sürekli aynı şeyleri düşünmek kadar sıkıcı bir şey yok 😑
Neden hiç sevilmedigimi düşünüyorum. Ailem dışındaki insanların neden bu kadar paragöz olduklarını düşünüyorum.
Belki biraz sevildigimi hissetsem her şey daha farklı olurdu. Çok kızla görüştüm konuştum ama kızlar ilgi sevmiyor, ilgi veriyorsun bu sefer seni cepte tutuyorlar maalesef.
Olumsuz olmamak için olumlu şeyleri hisleri düşünüyorum, 2 saat sonra yine kaygı hissi gelince her şey başa sarıyor.
Çocukluğumda yaşadığım travmalar insanlara gülünç geliyor. Acı çekiyorum halbuki. Yani ben s. lak degilim ki durduk yere kendime acı çektirmek isteyeyim.
İnsanın hayatında destek olacak biri olsa belki sevildiğini hissederdi. Annemi babamı da sevmiyorum ikisi de toksik insan.
Ne istediğimi bilmemin ama o istediğim kadın figürünü bulamayacağımı bilmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kimseye adım atmıyorum, özgüvensizlik değil de çok yoruldum. Her ilişkide "acaba nerde hata yaptım da gitti" demekten yoruldum. Beni reddeden kızın yollu olduğunu düşünme ihtimalinden yoruldum. Öyle güzel rol yapıyorlar ki diyorsun ki "bu kız başkasıyla yatmaz, görüşmez" maalesef durum tam tersi oluyor.
Şu sıralar iyi gelen şeyler düşünüyorum daha iyi hissettiren şeyler. Örneğin; kemal Sunal'ın filimlerini izlemek. Hababam sınıfı mesela 🙃 "bana tek tek saydırma şimdi ferit burada mısı? "Burdayım hocam" iyi, sen burdaysan bütün sınıf burdadır demektir.😄
Cevap
14Cevap
Genelde aynı şeyleri düşünüyorum. Fakat son zamanlarda düşünmeyi bıraktım, geziyorum veya uyuyorum. Boşverdim umursamıyorum.
Hiç bir şey düşünmüyorum, öyle bir boş vermişlik.
Bir bilsem nereden geldiğini ☹️
Göndermek istiyor muyum acaba 🙄
İyiyiz böyle bence 😬
Üstüne çok düşündüğüm şeyler yok bu sıra..
En çok kendimi düşünüyorum bu sıralar..
Kitap konusunu bazen düşünüyorum gadası
Bu aralar her şey ve herkes hakkında düşünüyorum. Bazen de bomboş bir zihinle devam ediyorum. Dönem dönem değişiyor benim durum.
Bu aralar şu savaşları çok düşünüyorum, sanki her an 3. dünya savaşı kopacakmiş gibi hissediyorum
Gelecek, kariyer, hayat, yalnızlık, kalabalık
Düşünceli olduğum çok şey var. Saymakla bitmez onlar.
Konular bende kalsın… ama kısır döngü konularım var… 😅
Ne zmn çok para biriktirebilcem 😂ise daha yeni girdim 12gun oldu
Yok geldi haftalık verdi 2.500verdi şu an 1=950kaldi 😂Pzt almıştım parayı
Yemek ve beslenme konuları. Ne pişirsem ne hazırlasam
Huzur verici şeyler düşünüyorum pozitif enerji almak için
Model
çok düşündüğüm bir şey yok ya, 😀
Insanların yaptıklarını unutamayıp düşünüp kendime zarar vermekten başka bişe yaptığım yok
Biraz zor ya daha şimdi bi arkadaşla aramız kötü ameliyat oldu 2 gün yazmadim musait olamadim sonradan yazdim aradim vs cevap vermedi benim bi arkadaşla samimi olmuşlar onu düşünüp duruyorum ben onla ilgimi kessem bu vakitten sonra konuşmasam ben kötü olacam kırılmış ama bunu yaparakda kendinden uzaklaştırdi şu an depresyondayim ben zaten...
Şu sıralar savaş dusunuyorum sadece geleceğimizi hayat şartlarını nasıl bı zaman dogdugumuzu kafamda dönüp duruyo bu aralr 🙂
Geleceği düşünmüyorum hep şu anı ve hedeflerimi düşünüyorum. Gelecek gelir mi bilmiyorum o yüzden geleceğe dair düşüncelerim yok.
Çok karışık düşünüyorum nerdeyse hayatımda olan herşeyi düşünüp sorguluyorum en çok da hayatı düşünüyorum çok anlamsız geliyor.
İyileşmek icin ne kadar zaman geçcek diye düşünüyorum hem fiziken hem de ruhen.
Derslerim ve beşiktaş maçları düşünülmeyecek gibi değil
Kariyerim. Birkaç hedefim daha kaldı, sonra yeter artık. 😅
Son zamanlar boşluğun içinde gibiyim. Özellikle yalnızlık duygusu ruhumu yormaya başladı.
"Ne yesem, ne pişirsem, ne izlesem, hangisini çözsem, hangi konuyu tekrar etsem" vs vs uzar gider.
Hayatı sorguluyorum genelde her anlamda
Ekonomi ve eğitim. Sonrada aievi konular ve aşk hayatı
Nolcak böyle.. ne ne olcak.. işte nolcak..
Oluyor şükür adamı biri çikolata verdi mesela 😀
Sağol😀
İyi geceler 💫
İş sürekli iş 🤦🏽♀️
Temiz ev iş 🙄🙄🙄
He yaaa sorma
Bu ara tadilat olayları
İş, güç, sevdiklerim, başko 😂
Gelecek planları, ekonomi.
İş güç, hayaller 😄
Geçmiş ve gelecek
Neden böyle hatalar yapıyorum heralde bu
tum yasananlarin anlamsiz oldugunu
Nasıl uyuyacağım diye kara kara düşünmekteyim
Kaostan kurtuluş, huzura eriş ve kapanış
Hayat. İnsanlık, sonsuzluk, ölüm ve zulüm.
nasıl daha mükemmel olabilirim? nereden kaybediyorum?
Düşünmeye çalışıyorum
Hayatı, geleceği düşünüyorum.
Ekonomi
Kpss yi kazanmak ve evlilik
İş, yatırımlar.
Gelecek işleri işte
Yuva kurmak
Aile ve gelecek
eski aşklarım :D
Aile aile aile
Israili ne zaman yok edicez onu dusunuyorum
Geleceğim hakkında düşünüyorum her zaman