Unutkanlık ve agresiflik için iyi gelebilecek bir ilaçsız tedavi yöntemi var mı?

Şimdi efendim öncelikle ben bir esnafım aslında aynı anda bir çok işle uğraşan bir bireyim dağda hayvanlarım şehirde ise çatı kaplama çelik konstrüksiyon işi ile uğraşan bir esnafım 9 yaşından bu yana ticare ile uğraşmaktayım haytimin her anında baskı altında yaşamımı sürdürmekteyim yaptığım iş her zaman benim için kusursuz olacak ilkesini benimsedim 30 çatıdan 30 ölçü alsam 30'u zaman geçse aklımda kalır ve hatırlardım son 1 yıl içerisinde elimde ne olduğunu unutur hale geldim her şey üst üste geliyor bazen farkına varmadan agresiflik oluşuyor boğuluyor gibi hissediyorum işin içinden çıkamayacak her insan tartışır örneğin bir tartışma içerisine girdiğimde olay fizikselleştiginde gözüm hiçbirsey görmüyor ve unutuyorum gözüm kararıyor hatirlamiyorum beynim benimle oyun oynuyor üzerinden biraz zaman geçtiginde yüzler simalar birbirine giriyor hastahaneye gittim tomografi çekildi psikiyatriye sevk etti psikiyatri anksiyete bozukluğu dedi ilaç verdi hiçbir işe yaramıyor mysolin 1000mg yazıldı aynı şekilde ilaç dozu artarak gidiyor ilaç durumu dahada beter hale getiriyor sorum şu ilaçsız bir şekilde bu durum düzeltilebilir mi

Unutkanlık ve agresiflik için iyi gelebilecek bir ilaçsız tedavi yöntemi var mı?