+1 yılBana tüm mal varlığını bırakacaksın zaten 😂 diğerlerine bir şey kalmayacak ki 😂 niye heveslendirşyırsun onları. Yazık günah değil mi gariplere 😂
145 Yorumla- +1 yıl
ahahahahaha harbi öyleydi dimi 😂 neyse sus sus çaktırma 🤭 onlarada az bişi verelim mutlu olsunlar
- +1 yıl
Bana ne olmasınlar 😪 senin olan her şey benim 😪 vermiyorum kimseye 😪
- +1 yıl
ahahah çok pintiisin 😂
- +1 yıl
Senden bana kalsınlar hele. Ben istediğime veririm. Sen şimdi iyiyi kötüyü ayırt edemezsin. Gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırırım ben ihtiyaç duymadığım şeylerini endişen olmasın 😂
- +1 yıl
ahahahahha 😂 koca yürekli insan 😂 bulaşıklarımı miras bıraktım onada laf etmezsin 😂
- +1 yıl
O serbest 😂 borçlarını ve ıvır zıvır şeyleri miras bırakabilirsin 😂
Diğer tüm şeyler için güncellemede "maddi değeri olan her şeyim yüceler yücesi, ulular ulusu AKaKesKinKa'ya miras bırakılacaktır." diye yaz da garibanlar fazla heves etmesin 😂😂 - +1 yıl
ahahahaha bu gidişle ölücem ama gülmekten 😂 ne kadar düşüncelisin öyle yaaa 😂
- +1 yıl
Henüz ölemezsin 😱 şu an çok fakirsin. Biraz zenginleşip öyle öl 🙄
- +1 yıl
he yaa bi 7-8 seneye ihtiyacım var. Ondan sonra zenginim jdjajdewf
- +1 yıl
O zaman helvanı yaparım işte 😁
Hedef 2030 😎 hatta 02.03.2030 olsun 😂 - +1 yıl
aşk olsun 🙄🥺 ölmemi hedef bellemiş 🥺
- +1 yıl
Hayır hayır asla 🥺 ölmen için güzel bir gün seçmek istedim sadece. Sen öyle rastgele bir günde ölemezsin 😔
- +1 yıl
Akacım yine çok düşüncelisin jasjdjsajd hiç ölme demiyorsun ama jdjajd dost yaa 😂
- +1 yıl
Yaşlanıp halden düşmüş olmanı görmek istemiyorum 😔 sen hep güzel ve enerjik hatırlamak istiyorum. O sebeple 02.03.2030 iyidir 😂
Sana evlilik tarihi vermiştim. 02.08.2027 miydi 🤔 2028 miydi yoksa 🤔
Dikkat et bu tarihlere bak 😂 - +1 yıl
02.03.2030 ne özelliği var o rastgele değilmi🤔
2027 demiştin ama neden hep 2🤔
Birde 3 yıl bile değil 2.5 yıl evli olmuş olup niye ölüyorum 🤔🙄 33 sene 2.5 yıl sonra ölmek için mi yaşamiş olcam😱 ya bebişim olursa 🤩 el kadar bebe bensiz mi kalsın 😱 sen ne biçim dayısın🤔 vicdansız🥺🥺 - +1 yıl
Hee rastgele ama karizmatik değil mi 🤔
2 iyidir 2 😁
Zen erken ölmek istedin diye öldürdüm seni 🥺 yoksa ben senin ölmeni istemem ki 🥺 Varsın mirasına konamayayım. Yeğenlerimle oynamak benim için milyarlara değer 😇
Yeni düzenleme yapıyorum.
24.05.2054 senin yeni ölüm günün 😇 61 yaşında ol 😇 Trabzon plakası 😇 - +1 yıl
yiaaaa 😍🤩 melek gibi insan 😇
61 olur bak 🤔😂 - +1 yıl
Böyle böyle sevdireceğim sana Trabzonu 😎
- +1 yıl
Eskişehirden öte sevmiyorum ben 🙄senin yerin ayrı da senin için trabzonu sevemem ççünkü sevmiyorum 😂
- +1 yıl
Ege sahillerinde bekliyorum o zaman 😂
Bu kadar batı sevme. Doğu da bizim, kuzey de bizim güney de 😂
İnşallah karşına hep iyi Trabzonlular çıkar da trabzona karşı olan bu garezi kırarsın 😂
Hemen istanbuldaki tanıdıkları yönlendiriyorum 🤭😂😂 - +1 yıl
Eski manit tanıdık çıkıyormuş 😱 ne gülerim ama 😂😂
- +1 yıl
Bana soyisim bilgisi vermen lazım 😂 tanıdık soyisim verirsen büyük ihtimalle bizzat tanımasam bile tanıyan birini tanıyorumdur 😂
Pöfff. Sizin Altınolukta villanız var mı. Versene anahtarı birkaç gün 😂 Doğum günü hediyesi niyetine 🤭
- +1 yıl
Villam olsa ben burada mı olurdum 😂😂
- +1 yıl
Ailen orada yaşıyorsa mecbur orada olacaksın. Sen tek çocuksun dimi. Babandan sana kalan miras bölünmeden direkt bana kalacak dimi 😂
- +1 yıl
Şimdi anlatırdım da yüzündeki hayal kırıklklarını göremem yazık olur o yüzden kalsın anlatmıyorum 😂😂
- +1 yıl
O kadar mı fakirsin 🥺 neden tanıdığım herkes fakir yaa 😭
Bir ara görüntülü şeaparız 😂 şeaparken anlatırsın 😂 - +1 yıl
Ahaha tamam 😂
- +1 yıl
Güncellemede "maddi değeri olan her şeyim yüceler yücesi, ulular ulusu nunu'ya miras bırakılacaktır." diye yazmadın 🤔 yazık değil mi millet heveslendi miras kalacak diye 😂 😂
- +1 yıl
Sen benden önce öleceksin ama nunu 5 ay kadar miras kalamaz ki🥺😂😂🤭
- +1 yıl
Offf yaa 🥺 bu zamanlar seni erkenden öldürmüştük :/ mirasına konabiliyırdum 🥺
Ama olsun 🤔 mirasına değil ama ölene kadar nunumun arkadaşlığına sahip olabilirim 🤔😂😂 - +1 yıl
Aaaa nunu😇🤩 minno kedim😂😂🤭
İstersen dönebiliriz ozamana ölürüm mirasımı istersen😪 - +1 yıl
Hayır nunum olmadan gelen zenginliği neyleyim ben 😔
Tatlış oğlağım 😂😂 - +1 yıl
ahahahahah oğlaklar ciddi tatlışlar yaa ama bu çok komik geldi 😂😂
- +1 yıl
Kurbana da az kalmışken komik değil ürkütücü gelmesi lazım 😂 o oğlaklar büyüyüp sonraki senelerde sofraları şenlendirecek 😂
- +1 yıl
yoğğğ artık ama bunu bile oraya bağladın 😂 meğer acıktığından oğlağı tatlış görmüşsün 😳🥺😪
- +1 yıl
Niyete değil de sonuca bakalım 😂
Şaka maka şirinler 😂 ben severim hayvanları 😂 yemesem dr severim 😂 çocukken hep hayvanlarla oynardım ben 😂 eğlencem onlardı 😂😂 - +1 yıl
Oğlak vardı bizde 😂 dedem hususi kurban için oğlakken alır keçi olunca keser yerdik 🥺 biberonla beslerdim onları çocuktum anlamıyodum bigün baktım benim besledğim yok meğer midemdeymiş 🥺😪 ama şaka maka en güzel et de onda kuzuymuş koyunmuş danaymış pehh oğlak yicen 😂
- +1 yıl
Zengin olunca bir hayvan çiftliği satın alırım. Yakınlarında bir yerde de et lokantası açarım 🤤 seni de beklerim. Uğrarsın arada 🤤🤤😂😂
- +1 yıl
Uğrarım arada 🙄 ayaklarım sarka sarka gezdiğim limuzinle uğrarım bir ara 😎
- +1 yıl
Bir gün kapıya yaklaşan bir limuzin ve penceresinden sarkan bir çift ayak görürsem hazırda bulundurduğum kırmızı halıyı ışık hızıyla serdireceğim 😂
- +1 yıl
benden önce biri bastıysa basmam o halıya 😂😂😂
- +1 yıl
Senin için alındı o halı. Başka özel misafirim olmaz ki 😂 isterse dünya liderleri gelsin. Geçer yerler giderler 😂😂
- +1 yıl
heh şöyle 😎😎 Biricik nunumun biricik nunusuyla onlar bir mi 🙄😂😂
- +1 yıl
Aksi düşünülemez. Düşünülmesi teklif dahi edilemez 😂
- +1 yıl
😂😂
😎😎
🤜🤛
🥳🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSöyleyebilirsin aslında ben miras istemiyorum sen ölme yeter :)
15 Yorumla- +1 yıl
ahahaha helal 😂 İşte diğerlerinden farkın diğerleri hemen üşüştüler miras deyince 😂
- +1 yıl
Sana laptobumu bırakıyorum yeni aldım güle güle kullanırsın jsdjajsdj
- +1 yıl
Yani o kadar da farkımız olsun dimi 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim gönlü zengin arkadaşım sdfsdf
- +1 yıl
rica 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kirli çorabımı deme sakın, gücenirim..🤭😅
18 Yorumla- +1 yıl
Bunu demek aklıma geldi ama sana değil tabiki aşko yaa 😂 Makyaj malzemelerimi bırakayım kız bi güneş kremi kaç para az şeyler değil 😂
- +1 yıl
😍😍🥳
- +1 yıl
Bir çift kirli çorabı kimse küçümsemesin 😂 fetişist borsasında en iyisinden 40 ml güneş kremi alınabilecek bir miktarda paha biçilebilir ona 😂 😂
En son 300 liraya aldım. Çok pahalı 😱😱😂😂 - +1 yıl
@AKaKesKinKa ıyyyy neler diyosun 😱
- +1 yıl
Güneş kremi ülen 😂 300 lira 40 ml olanlar 😂
- +1 yıl
@AKaKesKinKa çorap aldın sandım ödüm kaçtı 😂
- +1 yıl
Bende o göz var mı be 😂
Beyin yakan soru !! 😀 Miras olarak birşeye gerek yok evi terk et yeter😀
14 Yorumla- +1 yıl
tok gözlü insan yaa 😂😂
- +1 yıl
allah razı olsun 😂😂
+1 yılAllah rahmet eylesin güzel bişey bırakırsan en çok suyu ben dökerim
112 Yorumla- +1 yıl
yiaaaa düşünceli insan 😂 sana alıp yemediğim bisküvimi bırakıyorum 😂
- +1 yıl
🚿 foşşşş diye sulayacam eğer sevdiğim bisküvi ise
- +1 yıl
ahahah biskrem 😂
- +1 yıl
Hak ettin bunu foşşşşş 🚿
- +1 yıl
allah razı olsun yaa 😂
- +1 yıl
Puahahahha kısmetse ne zaman alıyorum biskremi
- +1 yıl
ben ölünce
- +1 yıl
Ne zaman ölüyorsun
- +1 yıl
azrail'e sorup gelcem jsjdjsajd
- +1 yıl
Hazır sormuşken beni ne zaman alacak onuda sorar mısın
- +1 yıl
olur jdsjjds
- +1 yıl
Tenkk yuu
İst marinada daire, Bağdat caddesinde dükkan rica edeyim
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar bende olsa ölmemek için sabah aksam dua ederim 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılHarbi neden miras bırakmak zorunda hissettin kı kendını 😂
1107 Yorumla- +1 yıl
Çünkü bırakabiliyorum 😂 ya ne bileyim aklıma geldi 🤔 Sana ne bırakırdım sölim mi? 🤭
- +1 yıl
Söyle bakalım torti 😂
- +1 yıl
Ojelerimi 😂 Başka kimseye emanet edemezdim 🤭
- +1 yıl
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂
- +1 yıl
ahahahaha valla en değer verdiğim şeylerden biri malımı mülkümü ona yatırıyorum ben yaa 😂
- +1 yıl
Sevindim o zaman. Letgo’da okuturum onları ben 😂
- +1 yıl
ahahahaha 😂😂 Sağ ol yaa ben de hatıra olarak saklarsınız diye düşünmüştüm daha ölmeden okutmak diyor 🥺
- +1 yıl
İnsanoglu her şeyi yapabilir cok güvenme temalı çalışmam 😂
Saklarım tabi. 2005 yılında ilk maaşımla aldığım saati , sigaraya ilk basladıgım cakmagı saklıyorum gerısını sen düşün torti 😏 - +1 yıl
Vayy 😂 bende 2016 yılında ilk maaşımla plates topu almıştım hala duruyor 😂😂
- +1 yıl
Havasını söndürüp katlayıp bir yere sıkıstırdıgına yemın ederim ama ispatlayamam 😂
- +1 yıl
Yok yok bir kere şişirdim taaa o zamandan beri havalı şekilde duruyor mübarek 😂 kaç kere kullandın diye sorma 🤭🤭
- +1 yıl
Şaşırdım bak gercı aksesuar olarak kullanılıyor onlar genel de 😂
Sormayacam maksimum 5 diyeyim ben 😂
İstikrar ve mütevazi kelimelerinin sözlük anlamısın be torti 😂 - +1 yıl
evet çıkarıma göre kullanıyorum 😂 üstüne eve gelince montumu koyuyorum bazen bazen oturulacak yer olarak kullanıyoruz felan 😂 3-4 kere ya kullandım ya kullanmadım 😂 geçen aylarda platese başlıcam dedim 2 gün sürdü 😂sözlüğe geçmek kolay değil 😂
- +1 yıl
Üstüne mont koymak mı 😂 pilates topu ağlıyor şu an 😂
Baslayacam demen mi 2 gün sürdü başlaman mı?
Bu önemli detay bak 😂 - +1 yıl
😂😂😂 napim yaa para verdim o kadar boş durmamalı bi işe yaramalı 🤭
başlamaya karar vermem 2 ay sürmüştür başlamam 2 gün 😂😂 - +1 yıl
İşe yaramalı dediğin üstüne mont atmak 😂
2 illa olacak yani 2 gün , 2 ay , 2 yıl 😂 - +1 yıl
ahahah 3 ayda düşünmüş olabilirim tam hesap edemedim yaa ama tek sayı sevmiyorum ben 2 güzel yani 2 olsun 😂😂
- +1 yıl
Allahın hakkı 3 müş kim uydurduysa sen bu tabuyu yıkmış oldun şu an 😂 2 ve katlarını saymak bile güzel 😂
- +1 yıl
Ben zaten her şeye bi karşı gelicem gelmem lazım 😂
- +1 yıl
AsiGİRL 😂😂 keşke her insan bunu yapsa / yapabilse.
- +1 yıl
msn zamanı nikim oydu ahahahhahaa 😂🤭 keşke yapamayanlar yapanları eleştirmese jdjasjjad
- +1 yıl
Tam senlik kullanıcı adı bak 😂
Eleştirmesi gereken seylerı eleştiremedikleri için yapıyorlar bunu.
Mantıklı olsalar gereken seylerı sorgulayıp eleştirseler gercekten ulkemız bu durumda olmazdı 🥺
İş yerinde abuk subuk kural olur sorgulamaya korkarlar falan.
En basit örnek iş yerinde paydos zili çalmadan makınelerı kapatıp temızlık yapmaya başlamayın. Zil çalınca temizlik yapın diye kural koymus kım koyduysa.
Bir allah’ın kulu dememiş eee o zaman paydos etme saatimiz uzuyor diye.
Ama yerleri süpüren meydancıya neden en son bızım buraya gelıyorsun diye sorguluyorlar 😂
Hem korkak hem sorgulama yetenegı olmayan bir toplumuz - +1 yıl
hey gidi günler 😂😂
aynen öyle gücü gücü yetene model 😏aksi sorgulanamaz.
üniversitede bi koordinatörlükte özel günler için post hazırlanacak. 23 nisana da yap dediler. Dedim ki biz üniyiz niye 23 nisanı yapıyoruz? Kadın şok oldu 😂" ne demek niye? 23 Nisan tabiki kutlicaz dedi."
Bunu demeden önce sosyal medyasına girip napmışlar diye baktım geçen senelere, 23 nisanı kutlamamışlar bile 😂 ama bunu hiç sorgulamadım. Geçen sene 23 nisana da çalışalım dediğimizde bize 19 mayısı kutlicaz demişlerdi 😂 kafalar pırıl pırıl ama sorgulayaamzsın yasakk
- +1 yıl
Üniversite ve 23 Nisan 🤔 bu çok saçma bak 😂
Kutlayası gelmiş kutlamıslar işte ne güzel 😂
Aranızdan birini rektör masasına oturtmadılarsa olmaz o kutlama 😂 - +1 yıl
ben kendmi sorguladım acaba bende mi tuhaflık diye jdjdjadjajd değişikler 😂 Beni oturtsalar ben hergünü kutlardım 😂😂
- +1 yıl
Sana arazi olmak olsun tabi 😂
- +1 yıl
yaaa öyle değil 😂 eğlenmeyek mi koskoca kampüs boş mu kalsın 😂😂
- +1 yıl
Boş kalsın evet 😂 cafede goy goy yapak falan 😂
- +1 yıl
ahahaha 😂😂 onun zevkide orada ama ya 😂
- +1 yıl
İnan o zevki hiç tatmadım ben be torti 🥺
- +1 yıl
ciddi mi şaka mı on göre ağlicam 😱
- +1 yıl
Üni’de hiç 23 Nisan kutlaması yapmadık harbiden. Tatil ilan edildi ama kutlama çatlama patlama olmadı ki 🤔
- +1 yıl
Kutlama şey zaten post ve afişler filan asılır etrafa o.
19 mayısda öyle. - +1 yıl
Heee öyle kutlama. Sonra onları geri topla depoya koy falan 🤔
Yok ben hala cafe kafasındayım torti 😂 - +1 yıl
Adına cafede kutlama yapak 23 Nisan da geliyor 😂😂
- +1 yıl
Harbiden geliyor bak. Aranızdan birini seçip masanın basına oturtup herkese ‘ sen kim köpek ‘ dedirtin 😂
Muhteşem aktivite 😂 - +1 yıl
😂😂 yaka paça atsınlar bizi
- +1 yıl
Yok yok bu daha çocuk dersiniz 😂 sakallı bıyıklı adamı oturtmayın sizde 😂
- +1 yıl
he o zaman benim o şanslı insan 😂 masa başı benim 😂
- +1 yıl
😂😂 inan yine şaşırtmadın be torti
- +1 yıl
😂😂ama napim onlar benden büyük duruyor 🤣🤣
- +1 yıl
Bak yine yaptın torti 😂 ne yapayım en çıtırları benim , en cok bana yakısır onlar maymuna benzıyor falan 😂😂😂
- +1 yıl
yiaa hayır ya öyle değil 🥺 asla öyle demem🤔 erkekler istediğine benzeyebilir tabi ama kızlara laf etmem ettirmem 😂😂
- +1 yıl
Ben derim 😂😂😂
Cinsiyetçilik konusunda torti gibi olun diyecem ama ben de feministim 😂 - +1 yıl
Maymun demessin kızlara yaa 😂 gerçekten çok tatlılar dersen zaten çarpılırsın 🤣🤣
ahahaha "kadın dediğin şöyle olur" diyenlerin ülkesinde feminist olmak zoruna kaldık 😂 - +1 yıl
Çok tatlılar demem ya. Onların tatlı olması beni baglamaz ki 🤔 anası babası manitası desin 😂
Kadın dediğin şöyle olur görseli geldi gozumun onune 😂 - +1 yıl
eee maymun diyosun ama 🤔😂😂
aman gitsin gözüm kanadı onu görünce sinirleniyorum jajda - +1 yıl
Yok yok estağfiruke maymun demem için aramın cok iyi olup takılıyor olmam lazım. Yoksa kimseye oyle benzetme yapmam.
Kimse tipini kendısı secmıyor sonucta 🤔
Ayrıca sanki ben enrique iglasias gibi bir tipim de baskasını begenmeyecem 😂 haddime değil 🥺 - +1 yıl
ahahahaha 😂😂 beğenmek zorunda değiliz yaa sadece eleştirmeyek yeterli 😂oda iyiymiş ama ben yinede Carlos Martin ve Jason Statham cıyım 🥺 😂😂
- +1 yıl
Ben de jason reyisciyim bak 😂 adam yürüyen karizma , yürüyen özgüven
- +1 yıl
dimi yaaa 🥺 yakışıklı değil ama karizması fena 😂 ondaki hava Carlos ta yok çünkü o yakışıklı 🤔 Karizma yakışıklılığı her türlü döver 😂
- +1 yıl
Karizma cok cok baska olay ya. Sempatik , yakısıklı , cool bir tarafa karizma bir tarafa.
Adam ates istemeye cekinir karizma öyle bir şey - +1 yıl
ateş ediyor diyosun 😂😂 valla öyle neyse bunlar hayaller hayatlara geri döneyim 😂😂
- +1 yıl
Hayatlar mı buyur bir sürü mavili hesap 😂 al sana hayatlar
- +1 yıl
bunların hayatı yok ki 🤔🙄 ben hayata döneyim dedim 😂
- +1 yıl
😂 dur kız hesabımı baska renk yapayım öyle hayatsız de bari 😂
- +1 yıl
Yahu sen meclisten olduğun için söz dışarı diye belirtme gereği bile duymadım 😂😂
- +1 yıl
Allah razı olsun. Seni erkek olarak görmüyorum da diyebilirdin 😂 malum jason falan dedik 😂
- +1 yıl
ahahaha estagfurullah 😱
Jason o çok başka bi boyut hayal gibi 40 yılda bir gibi 😂 - +1 yıl
Kız dur elin adamını övdürme bana 😂 elimde oje belirecek az kaldı 😂
- +1 yıl
ahahaha ben Jason dedim sadece 🥺 sen yürüyen karizma ateş ediyor filan demeye başladın 😂😂
- +1 yıl
Allah’ım inşallah bastırılmıs duygu değildir 😂😂😂
İşi düşünce allah’a sıgınan bir insan 😂 - +1 yıl
jajdasjdjajd yok yok değildir yani o kadarda değildir 😂 çünkü gerçekleri söyledin öyle düşün 😂😂
😂😂 o müslümanlıığın özeti yaa 😂 - +1 yıl
Guzele guzel yakısıklıya yakısıklı demek lazım 🤔 sartmıs gibi yazmam pekı 😂
- +1 yıl
yok yaa ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca demiş atalar ve haklılar jasjdjd 😂
- +1 yıl
Yoo değiller 😂 mesela nesrin cavadzade benim mi değil ama gayet guzel kadın 🤔
- +1 yıl
Güzel olsa iyi baya baya alımlı aurası baska bi kadın🤔 ama deli baya 😂😂
- +1 yıl
Kadının karizması resmen 🤔 deliliği cevresını baglar ya benim umrumda olmaz.
10 sanıye sonra unuturum guzel dediğimi zaten 😂 konusu acılınca yanı guzel kadın diye aklıma gelıyor sadece 😂 - +1 yıl
he tabi he aynen yoksa aklına gelmez aşırı ikna oldum bak müthiş yaa 🤣🤣
- +1 yıl
Harbiden gelmez 🥺 ne guzel kadın diye düşünmem instadan takıp etmem en son ne zaman gordum hatırlamıyorum bile 🤔
Aaaa guzel kadın dur instadan takıp edip goreyım falan kafası yok bende - +1 yıl
hı anladım 🤔 güzellik algına girdiği için örnek olarak aklına geliyor 🤔Nasıl ama leb demeden anladım djasjdjad
- +1 yıl
Aynen öyle de leb demeden mi 😂 kız neredeyse kurana el basacaktım 😂😂
- +1 yıl
ahahahah öyle ağlamaklı emoji atmasan uğraşırdım da vicdan parçalıyor o mübarek 😂
- +1 yıl
Tamam kullanayım bunu ben 🥺 😂
- +1 yıl
kurana el basmana inanırırım daha buna inanmam 😂
- +1 yıl
Evde bir yerde olacaktı kuran bir ara bulup el basayım 😂
- +1 yıl
Evde kuran olması daha büyük olay 😂 basmana gerek yok ben ikna oldum bile djajsd 😂
- +1 yıl
Harbiden var 😂 2 kere hatim etmiş uzuun yıllar kuran okumus biri oldugum için 😂 nerede bilmiyorum ama 🤔
- +1 yıl
İnanırım. Eskiden zorla camiye gönderilirdi istemeden zaten öğreniyordun 😂
- +1 yıl
Harbi ya ilkokul ortaokul dönemleri okuldan sonra camide ki kuran kursuna giderdim.
8 seneye yakın gittim. Ne diye kandırdılar beni acaba peygamber olacaksın falan mı demişlerdi ki 🤔😂 - +1 yıl
😂😂😂 zorla gönderdiler benide yaa ben lisede bile gittim jdjajdjdfgh her sene ağlardım gitmemek için 🙄 bana bişide vaat etmediler öğrendiğimle kaldım sadece 😂
- +1 yıl
Olsun öğrenmişsin yine. Dayak yemediysen sorun yok 😂 dua ezberleyemeyince doverdı hoca 🥺
Dinde zorlama yoktu , hos goru diniydi hani diye de soramadık malum daha beyin sorgulama özelliğini daha geliştirmemiş 😂 - +1 yıl
yedim tabi ya ondan ağlardım gitmemek için 🥺 istersen sorgula bir sopa daha yersin 🙄 hiç unutmuyorum kızılcık sopasıyla gelmişti iğrenç herif. Zaten onu görünce korkudan bildiğini unutuyor insan 😂 böyle terbiye etme metodu müslümanlara özel 🤔
- +1 yıl
O sopayı hocalara kesin diyanet veriyor. Hepsınde aynı sopa olması ımkansız çünkü 😂
Dayak cennetten çıkmadır diyen bir toplum için gayet normal bak 😂
Aklıma gelınce parmak uçlarım acıdı 🥺 - +1 yıl
ahahahah olabilir 😂 Dayak cennetten nasıl çıkmış? kendini ordan oraya vura vura mı gelmiş kim görmüş? neyse sorgulama yoktu 😂😂
öte tarafa kaldı bu da her şey gibi 😂 - +1 yıl
Harbiden ya anlatılanlara göre dayağın cıkması cok sacma 🤔 gerçi şeytan falan hep oradan atılmıs.
Cennet değil mübarek tutunamayanlar 😂 - +1 yıl
ahahahahha yıkıldım cuk oturdu 😂😂 Havva Adem, şeytan dayak jajdjad inanıyorum felan ama bazı senaryolar baya baya uydurma. Kına hiç sevmem kokusuna kusarım. Kına yakarsan cennette o kadar altının olacak diye kandırırlardı 😂 bi de şey diyo bileğe kadar yakalım o kadar zengin olacan 😂😂 allahtan yememiştim ufak bir şey yaktırmıştım
- +1 yıl
Kına olayını ilk kez duydum bak 🤔 cok agır batıl inanç ya bu 😂 oldu komple kınaya batalım da dünyaya yön verelım 😂
- +1 yıl
ahahahah 😂 safsata tamamen keriz operasyonu🤔
- +1 yıl
Hangi kınacı cıkarmıs acaba bu olayı. Yalnız saglam satış politikası bak 😂 insanlara o ürüne ihtiyacları oldugunu hissettirmek.
Muhtesem ticari zeka 😂 - +1 yıl
İçinde cennet geçiyor o yeterli satış için 😂 bir şey çıkar de ki cennetten çıktı demen yeterli jdjadsd adamlar cennetten arazi bile vadediyorlar 😂😂
- +1 yıl
Yanmayan kefen bile sattı meshur bir din tüccarı. İyi para var aslında bu din işinde 🤔
Bende mi bu işlere girişsem acaba 😂 - +1 yıl
Yok sen yapamazsın 😂
- +1 yıl
Sağlam para gelecekse babamı bile kandırırım 😂
- +1 yıl
ahahahha 😂😂 gelmez olur mu yaa yağıyor 😂 sen gir bu işe sonra sevabına bizi de görürsün 🤣🤣
- +1 yıl
Sevabına göreceksem ooooo çok beklersin 😂 malum sevap / günah kavramım yok 😂
- +1 yıl
O sana özel değil, o bu işe girenlerin hiçbirinde yok 😂😂 yoksa kefen satamazdı jdjadjsjdja
İki dakikada harcandık vayy be 😏😏 - +1 yıl
Harcanmak değil be torti 😂 sevap için görmem ben 😏
- +1 yıl
ya tamam sen dolarına gör yürosuna gör altınına gör farketmez 😂😂🤣
- +1 yıl
O şekilde olur bak. Sevabına denildiği zaman o sana iyilik değil kendımı dusunme olur. Malum müslüman insanlarda var bu olay.
Yardım ederler ‘ sevaptır ‘ derler. Hiç ihtiyacı vardı yardım ettim , sevap yazılması umrumda değil diyeni görmedim 😂 - +1 yıl
Aynen doğru haklısın tam böyle yapıyorlar 🤔
tek cümlede 3 kere onayladım 🙄 😂 - +1 yıl
Profilimin üstüne mühür vurmadığın kalmış kız 😂
✔️ şunu da vursan tam oluyormuş 😂 - +1 yıl
emoji arasında aramaya üşeniyorum yaa 😂😂
ben hızlıdan kaçayım 😂 iyi geceler gökhan, herkes napması gerektiğini biliyo 🤔
görüşürüz 🖖 - +1 yıl
İyi geceler torti , görüşürüz.
Çay demledim yapmam gereken buydu 😂 - +1 yıl
Ooo 😂😂 Sana afiyet o zaman
- +1 yıl
Eyvallah torti :) yapman gerekeni uyanır uyanmaz yap. Malum kimse kendınden daha degerlı değil 😏
- +1 yıl
aynen öyle yapıcam 👍
+1 yılİyi bir şey bırak bari de gider ayak bizi günaha sokma haha
14 Yorumla- +1 yıl
72 parça çatal bıçak setimi bırakıyorum 😂
- +1 yıl
Altın mı gümüş mü ucuz bişey bırakma :D
- +1 yıl
Gümüş tabi japon pazarından almıştım 😂
- +1 yıl
Hain :D
+1 yılsevabına bana ne göndereceksin :)
15 Yorumla- +1 yıl
Sana KS hesabımı bırakıyorum 😂😂 Ben ölürüm dostlar beni hatırlasın 🥺😂
- +1 yıl
hahaha istemem
sapıkların filan vardır :D
- +1 yıl
Yok yok hepsinin ağzınnın payını vediğim için tırsarlar temiz mis gibi 😂😂
- +1 yıl
emin olamadım
- +1 yıl
iyi vermiyorum mirassız kal 😂
Söyle :D
21 Yorumla- +1 yıl
Plates topumu ve dambıl setimi bırakıyorum bak lastiğide var 😂🤭
+1 yılAllah korkusun da söyle bakalım ne kalıyor bize 😅
00 Yorumla
+1 yılBana ne bırakırdın
14 Yorumla- +1 yıl
Buzdolabındaki yiyecekleri 😂
- +1 yıl
Neler var buzdolabında say 😁
- +1 yıl
Kahvaltılıklar ama şarküteri yok salam sucuk bulsam yiyip öyle ölürüm😂 sebze ve meyve birde dünden kalan kurufasulye 😂
- +1 yıl
😂
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. olur
11 Yorumla- +1 yıl
Resim fırçalarımı bırakayım onlar iyi para eder 😂
Söyle 👀
13 Yorumla- +1 yıl
Bozuk paralarımı 😂
- +1 yıl
Allah razı olsun ablam abdnjdd
- +1 yıl
amin hepimizden djasjdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünahlarını borçlarını birakirsin
11 Yorumla- +1 yıl
ahahaha yormayan insan işte 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takta kasık fakirin tek mirası😂
14 Yorumla- +1 yıl
ahahahha bak nasılda biliyor 😂😂
- +1 yıl
aynen öyle 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu hayır kurumuna bağışla :)
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaha böyle kaçamak görmedim 😂
- +1 yıl
O bizim işimiz :)
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenden önce ölürsen, bana ne bırakırsın..
15 Yorumla- +1 yıl
Ağlayarak yazdığım günlüğümü bırakayım 😂
- +1 yıl
Keyifle okurdum demek istiyorum ama şık olmayacak 😅
- +1 yıl
ahahaha rulo havlu kağıt al yanına ağlarken kullanırsın dram yazıyor orada dram 😂
- +1 yıl
Okuyabilmek için ölmeni beklemek zorunda kalmak üzücü.. 😅 Büyük ihtimalle okurken "rahmetli" bunlar için mi göz yaşı dökmüş diye içimden geçiririm..
- +1 yıl
doğru 😂 boş şeyleri dert ediyoruz 🙄bende öte tarafta kendimi izlerken "buna mı üzüldün kızz" diyeceğim %100 😂
+1 yılOlur söyle
12 Yorumla- +1 yıl
Dibinde az kalan parfümümü bırakıyorum en sevdiğim şeylerden biri😂
- +1 yıl
Manevi değeri çok galiba teşekkür ederim 😃
+1 yılsoyle
12 Yorumla- +1 yıl
Aylaynırımı sana bırakıyorum 🥺
- +1 yıl
+1 yılSöyle bakalım
13 Yorumla- +1 yıl
Spotify çalma listemi 🤔
- +1 yıl
Üzdü, ben youtube premiumcuyum. Neyse oradan alıp dinlerim, ne türler var içinde
- +1 yıl
rock, blues, pop
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sölee
13 Yorumla- +1 yıl
Sana alıp yiyemediğim çikolatalarımı bırakırım 😂
- +1 yıl
ahahaha sevenim ne kadar çok yaa 😂😂
Olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Saç düzleştiricimi 😂 şu an iyi para ediyor kızz
- +1 yıl
senden de 😂
+1 yılBak çok merak ettim
15 Yorumla- +1 yıl
Kirli bulaşıklarımı bırakıyorum sana zahmet yıkarsın 😂
- +1 yıl
Ahahah niye be seninle ne mazimiz var ki? Aşk olsunnn 😂
- +1 yıl
Hadi cevap ver çünkü sinir oldum sana engellicem de sebebini duymak isterim önceden :d
- +1 yıl
ahahahah ne sebebi ya hu 😂 keyfim ve kahyam öyle uygun gördü çabuk engelle hadi çabuk 😂
- +1 yıl
Bbbbbbb :)))
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖlme sen
11 Yorumla- +1 yıl
adam adam 😂😂
+1 yılSöyle bakalım torti
17 Yorumla- +1 yıl
Tüm borçlarımı sana bırakıyorum 😂😂
- +1 yıl
Allah sana uzun ömürler versin torticim hatta benden alsın sana versin borçlarını ödeyesin diye 😂😂😂
- +1 yıl
ahahahahah yıkıldım buna 🤣🤣
- +1 yıl
Öyle yok ben kaçayım başkaları uğraşsın 😂😂😂
- +1 yıl
ahaha bu nasıl centilmenlik ya hu 😂 sen huzurla uyu ben öderim filan demen lazımdı jasjdjsad
- +1 yıl
Yok torticim ben almayayım ben seni aşağıda beklerim öder gelirsin borçlarını 😂😂
- +1 yıl
ahahaha centilmenlik ölmüş 😂
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hadi bakalım.
13 Yorumla- +1 yıl
Günahlarımı 😂
- +1 yıl
Benim günah pointlerim çok az 😂 seninkilerin yanında hiç belli bile olmaz 😂
Kadavranı bırak
14 Yorumla- +1 yıl
Oha o niye?
- +1 yıl
Yaşarken kullandırmamışım ölürken hiç kullandırmam kendimi 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim ne
16 Yorumla- +1 yıl
Takılarımı sana bırakıyorum 😂
- +1 yıl
Olur neler var 🤣🤣
- +1 yıl
Japon pazarından aldığım küpelerim ve yüzüklerim 😂 Saatim pahalı onu yanımda götüreceğim 😂
- +1 yıl
Yok saat de olsun ne ypcn orada 🤣🤣
- +1 yıl
Vakit nasıl geçiyor ona bakcam lazım o 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤭
+1 yılOlrrr
11 Yorumla- +1 yıl
Ceketlerimi sana bırakıyorum 😍
Söyle
12 Yorumla- +1 yıl
Tencere setimi 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun deme öyle.
10 Yorumla
+1 yılHepsini dağıttın mı?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Merak ettim 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Hayallerimi 😂😂
- +1 yıl
hepsi elde edilebilir şeyler 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. borç 😏😏
16 Yorumla- +1 yıl
yiiaaa olur mu öyle şey 😂 borç değil altı üstü bi kağıdın üzerinde yazan 3-5 rakam onlar 😂😂
- +1 yıl
ahahaha 😂 ne kadar sevenim var ya ölmemi istemiyor aksi dua ediyor 😂😂 keşke herkese borç deseydim 🤔 herkes çok yaşayım diye dua ederdi 😂😂
- +1 yıl
Borç kalacak diye korkudan dua ettin bee 😂😂😂 ahahah unutmam bunu 😂
+1 yılvay be
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede vay be böyle iyi insan bulunmaz 😂
+1 yılSöyle
00 Yorumla
+1 yılSöyle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Heee
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Söyleyin.
00 Yorumla
+1 yılÖlmede mirasta bırak ma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler