Sen kimsin, nasıl birisin ki insanlar seninle arkadaş olmak istesin ya da seni hayatında tutsun?

Deli gibi sevmesin artık hiç kimseyi diye kendim kırdım kalbimi ♪
Sen kimsin, nasıl birisin ki insanlar seninle arkadaş olmak istesin ya da seni hayatında tutsun?

Deli gibi sevmesin artık hiç kimseyi diye kendim kırdım kalbimi ♪
Ben vefalı bir arkadaşım ve her daim arkadaşımın yanında olurum. Ben kendimle sonuna dek arkadaş olur ve kalırdım fazlaca sadık olduğumu düşünüyorum. Bana veya sevdiğim kişilere herhangi bir yanlış yapılmazsa arkadaşlığım ilelebet sürer.
Ben niye soru detayını "sen kim köpek" edasıyla okudum ki şimdi😂😂
Benimle arkadaş olurdum. Övünmek için söylemiyorum kimse kimseyi %100 tanımıyor zaten. Fedakar bir insanım. Kendimden önce arkadaşımın menfaatini düşünürüm. Çünkü, onun menfaati beni daha mutlu eder.
Sonra tam kafa dengiyimdir. Hoş sohbet bir insanım. Sıkıcı değilim.
Bir de, aradaşımın benim için ne kadar önemli olduğunu ona hissettiririm.
Enaniyet olmasa "iyi ki varım beeee" diycem 😂
chvghcfhgf her görüşün ayrı güzel hee tabi bir de eğlencelii dediklerine çokça katılıyorum
İyi evlat olmadım, iyi insan olmadım, iyi öğrenci olmadım, iyi eş de olmadım, iyi anne de olmadım, iyi çalışan da olmadım, ama arkadaşlığım fena değildir.
Tam tersine kimseyi istemiyorum çünkü ne istediğimi ne yaşadığımı biliyorum ne aradığını da bilen biriyim
Teşekkür ederim matmazel
Cevap
15Cevap
İyi birisi olduğum için olabilir. yani kimsenin beni hayatında istemesine gerek duymam yani ben sadece sevdiğim aşık olduğum kadının hayatında olmak isterdim buda gerçekten sevdiğim değer verdiğim yalan söylemediğim ve dürüst olduğum için.
bunların dışında arkadaş olabilir veya dost olabilir yani beni hayatlarında tutmak zorunda değiller.
ama bazı özelliklerim için olabilir mesela gerçekten kötü günlerinde yanlarında olurum onlara destek çıkarım mutsuz oldukları zaman bir sorunları olduğu zaman onları dinlerdim her zaman için. yani gerçek arkadaşlar ne yapıyorsa onu yapardım sadece.
bir de açık sözlü olduğum için olabilir. çünkü bazen insanları görüyorum yani sırf arkadaşını kırmamak için kötü bir şey yaptığında bile destekliyor ben kötü bir şey yapsa yanlış yanlış derim her zaman için.
bu yüzden de kalbim için ya da karakterim için beni isteyebilirler. ama bunun olması da gerekmiyor insan yalnız bir şekilde de yaşayabilir mutlu olabilir bence.
Gerçek anlamda yardımsever bir insanım. Kimsenin kuyusunu kazmam. Elimden geldiği kadar dostlarımın yanında olurum. Hiçbir zaman sırtımı dönmem. Sıcak ve samimi bir yapım var. Gerçekten benim gibi biri ile arkadaş olmak çok isterdim.
Kendimle arkadaş olurdum sevgili olurdum eş olurdum. İyi niyetli, sır tutan bir şey aramızda kalsın der ölsem yine kimse duymaz o sırrı, samimi ilgili seven sevdikçe daha da mutlu olan mutlu eden biriyim.. tabiri caizse bulunmayan Hint kumaşıyim ;) beni elinde tutamayan çok şey kaybeder.. hem eş hem arkadaş hem sevgili hem kanka hepsi için geçerli:)
Çok kaliteli birisin katılıyorum kesinlikle
Rica ederim, çünkü gerçekleer 🌸
Ben dün düz bir adamım ne sığım ne derin. Neysem oyumdur. Kendimle arkadaş olur öuyum olurum. Bazen can sıkıcı konuşabilirim ama özünde iyi birisiyimdir arkadan iş yapmam kuyu kazmam ama kimseyede yanlışsan doğrusun demem
Kendim gibi bir olsa da arkadaş olsam , tipik bir kovayım, kendim için değil sanki başkaları için yaşıyorum. Sevecen merhametli güler yüzlü, datlu dilli, cömert daha ne olsun.
Düşünmeyi severim hovarda değilim ama alışveriş vb yerleri hariç arada gezmeyi severim
Sinirlerime hakimim çoğu erkeğe göre...
Şairlik çekici bulunmuyor...
Peki seni neden iştesin naz abidesi?
İstemesin kimse tek isteğim bu
Neden?
Birilerinin istediği bir insan olmak istemiyorum. Hakkımda hayırlı olan kişi sevsin bu bana yeter. Kalanları sevmese, bilmese daha çok işime gelir yani
Aynı şey be
Neyse hayırlısı hakkında..
Amin ecmain
Sıradan kendi halimdeyim. Cinlerimin sevmediği insana gram sıcak davranmam cinlerim de maşallah insan düşmanı 😜 insanların beni sevmesi için çok neden yok aslında sevmemeleri için nedenleri daha fazla diyebilirim
Kız sen ben misin yoksaa chvgcfhv bu soruya vereceğim cevaba denk geldim çünkü
😃😃😃 allah işte 😃
Ben uyumlu biriyim, biri beni elestirmedikce kucumsemedikce çok sorun yapmam bazı şeyleri o yüzden iyi bir arkadaş olacağımı düşünüyorum.
Benim en iyi arkadaşım benim zaten , her an beraberiz aramızda sır yok😁
Kendimden daha çok yanında olanı düşünürüm bunun yanımda olucak insan ve insanlar için iyi bir sebeb olduğunu düşünüyorum.
Kendimle şu açıdan arkadaş olabilirdim. Çok güzel tavsiye moral verir, yüzümü sürekli güldürür ve arayıp sormadığımda dâhi arayıp sorardı. Ah canım ruhum... Gel arkadaş olalım. 😂
hvgjghcgv sana sen gibisi denk gelse her köşeden gülüşlerinizi duyardık desene
İki zır deli ötüşüp dururdu sjshdhd
vjhbvghcvjh
Tabiki olurdum arkadaşlık konusunda elimden geleni yaparım çok da önemlidir benim için
Beni kimse hayatında istemez seven sayan da yok hayatım boyunca hep dışlanan sevilmeyen biri oldum bu yüzden de hep yalnızım sadece kendimle arkadaşım
Olurum tabii. Sır tutan, güvenilir biri olduğumu düşünüyorum.
Efsane bir insanım her ilişki hem dostluk hem aşkta iyiyimdir ben kendime her zaman benim gibi bir arkadaşım olsa keşke diyorum
10 senelik olan 10 dan fazla dostum var nedeni duruşumuz kâfidir başka söze gerek yok
çünkü pozitifim çok gülerim samimiyim çok isterdim keşke benden bir tane daha olsa 🌸
İnşAllah de Allah karşına senin gibi birini çıkarır 🌸
İnşallah herkes kendi güzel kalbi gibi insanlarla karşılaşır 🙏🌻🍃🌷
Amin 🌸👻
Kaliteli birisiyim ama cahil birisi arkadaşlık kuramaz benimle anlasamayiz
Sevdiklerim için çok fedakar ve sevecen biriyimdir, dost canlisiyim
yalan söylemem, sır saklarım, güvenilir biriyim daha ne olsun.
Kimse istemez abla, ben de kendimden uzak dururdum herhalde 😅
Benimle ölümüne arkadaş olurdum 😏
Çok basit asla yanlız birakmam
Azimli çalışkan ve dürüst
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?