Ortalama 1 milyon TL olarak piyasaya çıkacak bu araba için asgariye çalışanlar yemeden içmeden giyinmeden fatura ödemeden 10 yıl çalışmalı tabi ki 10 yıl sonra hiç zam gelmeden araba bu fiyata beklerse seni🙃
çok arabadan anlayan biri değilim ama ciddi kronik problemleri çıkmazsa yedek parçasını servisini vs düzgün yaparlarsa alıcısı olur diye tahmin ediyorum çok satmasını da isterim Türkiye nin değerli markalar oluşturmasını da isterim ama şu anki zihniyetteki insanların bunu başaracağını sanmıyorum 1-2 yıl bir vurgun yaparlar sonra unutulur giderler gibi geliyor
bu araba asgari ücretlilier için çıkarılmadı. mevcut piyasada rekabet için suv tarzı araçlarda boşluk görüldüğü için öncelik buna verildi. ileride daha ekonomik araçları çıkaracaklarından zaten bahsettiler.
daha da ilerisi kendi piyasasına göre gayet ucuz ve makul fiyatta. he benım alacak gücüm yok. ama o piyasada araba baksaydım bunu alırdım. araba kendini kanıtladıkça firma araba ürettikçe daha iyi yerlere gelecektir.
Siyasi mi ki bu iyi oku. Ayrıca insanî dusunseydin sen eğer bunları yazmazdin. Togg my derdimiz simdi? Belli ki her şey lüks hayatında bu eksik kalmış. Sana göre hava hoş ise sen git al
Enflasyon da belli Togg emsali arabaların fiyatlarının en az 3 milyon olduğu da belli. Bu piyasada ucuz bile 1 milyon. 100 bin mi olmalıydı şu araba? Tabiki olsa da herkes alsa ama bu hayalcilik. Ortada helal olsun denecek bir şey var yapana helal olsun. Aynen en insani düşünen de sensin)
Çalışan , hayalin ve çalışan. Baya ortanın ustundeymissin zenginler neden zenginim demeye korkuyorlar anlamıyorum 😁 neyse tamam aldın diyelim güle güle kullan şimdiden hadi iyi geceler olsun
En İyi Cevap