Gün geçmiyor ki yine yeni bir sakarlıkla mı diyeyim yeni bir dikkatsizlikle mi diyeyim karşınızdayım...
An itibariyle 8 saattir sakarlığımın sonucuyla hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum..😄

Şunun şurasında 7'ye ne kaldııı🥺
Gün geçmiyor ki yine yeni bir sakarlıkla mı diyeyim yeni bir dikkatsizlikle mi diyeyim karşınızdayım...
An itibariyle 8 saattir sakarlığımın sonucuyla hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum..😄

Şunun şurasında 7'ye ne kaldııı🥺
Çok geçmiş olsun öncelikle. Fiziksel olarak ta mental olarak ta acıları yoğun yaşayan biriyim. Ancak ikisini de göstermek konusunda kısıtlı davranırım.
Teşekkür ederim 🌺
Ben acıya oldukça dayanıklıyım ama burada hangi acıyı neden yaşadığım önemli. yani durduk yere hiç bir ödül olmadan acı çekmek istemem zaten kimse çekmek istemez. yani mesela sonunda kazanacaksam ya da mutlu olacaksam tabi ki de acı çekerdim ve buna dayanırdım ama bunun dışında acı çekmeyi saçma bulurdum. zaten insan sonunda başarıya ulaşacaksa her zaman için acılara daha dayanıklı oluyor.
Birde ben psikolojik acılara çok daha fazla dayanıklıyım. yani fiziksel olarak pek dayanıklı olmasam da zihinsel olarak kendimi bu konuda oldukça iyi buluyorum ben. çünkü insan çok acı yaşadığı zaman artık bu duruma alışıyor maalesef.
Size de geçmiş olsun ne yaşadınız bilmiyorum ama dikkatli olmak da fayda var her zaman için.
Kadınlar erkeklerden nerdeyse 2-3 kat daha hisli varlıklar olduğu için, sürekli acı çeke çeke öğreniyorlar dayanıklı olmayı.
Ya kendine dikkat etsene deliii...🙄 (bunu söyleyen de benim yani ironiye geliniz) 😂
Sakarlıklarımdan ötürü olan kazalarda acıya dayanıyorum da bazı acılara dayanırken zorluk yaşıyorum işte, neyseee... 😄
Cevap
6Cevap
Hiç acıya dayanıklı değilim dayak yemekten az bisey hoşlanıyorum
Evet mazosistim
Fazla dayanıklı olduğumu söyleyemem. Hemen de pes etmem ama.
Bazan sakarlık oluyor. Ama acıya dayanmakta önemli
Naptın ya anlamadım
Neler oluyor detay ver 😄
Yok yok başka bir hal var gibi 😉
Niye gerilim yaratıyosun kız o zaman 😂 sevgilisiyle mi buluştu ne oldu dedim bende
Neyse geçmiş olsun 😄 dedikodu var diye heycanlanmıştım
Canım tatlıdır acıyı sevmem
Acı eşiğim yüksek...
Test etmedim ama dayanıklıyım
Acı eşiğim düşük biraz benim ya 😪
Eh işte biraz dayanıklıyımdır🤐.
Fiziksel acıya çok dayanaklı değilimdir..
Dayana bildiyim kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?