Yeme & İçme Acıya karşı ne kadar dayanıklısınız? theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lezzet konusunda acıya karşı dayanıklı mısınız?Sanırım ben bu konuda iddalı olduğumu söyleyebilirim:) Acıya karşı ne kadar dayanıklısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Çok az dayanıklıyım acı insanın iştahını açar derler ama bende tam tersi kapanıyor😄 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Ben bir ürün görünce tutamıyorum kendimi :D Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Önceden çok yerdim sonradan yasak olduğu için eskisi kadar yiyemiyorum. 1 4 Yorumla theghost278 +1 yıl Yasak derken, sağlıksal bir durum sebebi ile falan mı özel değilse? Yorumla NevHa +1 yıl Midemden dolayı, bazı yiyecekler gibi acı da yasaklandı. Yorumla theghost278 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla NevHa +1 yıl Teşekkür ederim, sağolun. Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayatta yiyemem yesem bile su içe içe anca zaten öyle herkes yer 1 2 Yorumla theghost278 +1 yıl Su fayda etmez, hatta daha bile artırır acıyı, süt iç veya yoğurt, dondurma vs ye geçmesi için. Yorumla theghost278 +1 yıl Çikolata falanda olur... Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Pek degilim kopek gibi yemek isterim ama yedikten sonra pisman olurum 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Biber turşusu ile atıştırdığım oluyor bazen. O en kötüsü kxjxbxbkd Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Acı yiyebilen insanlara imreniyorum ya. Keşke ben de acıya dayanıklı olsaydım. 1 2 Yorumla theghost278 +1 yıl Antreman yap biraz, acılı ketçap ile başlamak mantıklı olabilir mesela.. :D Yorumla theghost278 +1 yıl Gerçi seviyeni bilmiyorum biberlede başlaybilirsin :D Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Severim ama fazlasında gözüm yok ahshshshshshshsjsj 2 0 Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pek değil ama sevdiğim bir yemekse yana yana yerim. Bir yandan sümküğüm akar 🤧 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Acı yerm etcıl olduğum ıcın ikı kerde eziyet cekmek ıstemem kararında yerim 1 0 Yorumla
ODarkLordO13 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fiziksel olarak acıya dayanıklıyım ama yiyecek olarak aşırı acı sevmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşırı iddaliyimdir özellikle çiğköfte ve acı sos dayanıklılığında 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok dayanıklı degılım pek acıyla adam yoktur 1 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl KB aram yok diyecektim yanlıs yazdım Yorumla theghost278 +1 yıl Sorun değil :D Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bu konuda ustayımdır diyebilirim 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Vaay 😎👍 Yorumla
Frankennsteinn Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Baya dayanıklıyım urfalı olmaktan kaynaklı sanırım. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Orta seviyede seviyorum. 2 0 Yorumla
Mavi421 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu konuda kralı bile gelse çarpışırım😎 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Vaay iddalıyız demek 😎 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Of mis 😋 1 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Olsada gömesek :D Yorumla theghost278 +1 yıl Gömsek* Yorumla Attax +1 yıl 😋😋😋☺️aynen Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Acı severim 1 7 Yorumla theghost278 +1 yıl Acı iyidir ya, hem mutluluk hormonlarını çalıştırıyor hemde ayıltıyor Yorumla XPhazonZero +1 yıl Evet iyidir dostum, patatesi acılı ketçap ile yemeyi severim Yorumla theghost278 +1 yıl Ben yumurta ve balık haricinde her şeyi acılı ketçap ile yiyebilirim sanırım... Yorumla theghost278 +1 yıl Ama marketten aldığım acılı ketçap ve acı soslar beni kesmiyor artık, baklavadan farksız artık benim için :( Yorumla XPhazonZero +1 yıl Anladım, pilava da ketçap sıktığım oluyor. Yorumla theghost278 +1 yıl Ben başta pilava ketçap sıkılmasına karşı çok önyargılıydım ama bir gün kararlı davranıp bu önyargımı yenmek üzere denemeye karar verdim, ve sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu... Yorumla XPhazonZero +1 yıl Evet gayet iyi. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Pek dayanıklı degilim 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Fazla değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok az dayanıklıyım acı insanın iştahını açar derler ama bende tam tersi kapanıyor😄
Ben bir ürün görünce tutamıyorum kendimi :D
Önceden çok yerdim sonradan yasak olduğu için eskisi kadar yiyemiyorum.
Yasak derken, sağlıksal bir durum sebebi ile falan mı özel değilse?
Midemden dolayı, bazı yiyecekler gibi acı da yasaklandı.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim, sağolun.
Hayatta yiyemem yesem bile su içe içe anca zaten öyle herkes yer
Su fayda etmez, hatta daha bile artırır acıyı, süt iç veya yoğurt, dondurma vs ye geçmesi için.
Çikolata falanda olur...
Pek degilim kopek gibi yemek isterim ama yedikten sonra pisman olurum
Biber turşusu ile atıştırdığım oluyor bazen. O en kötüsü kxjxbxbkd
Acı yiyebilen insanlara imreniyorum ya. Keşke ben de acıya dayanıklı olsaydım.
Antreman yap biraz, acılı ketçap ile başlamak mantıklı olabilir mesela.. :D
Gerçi seviyeni bilmiyorum biberlede başlaybilirsin :D
Severim ama fazlasında gözüm yok ahshshshshshshsjsj
Pek değil ama sevdiğim bir yemekse yana yana yerim. Bir yandan sümküğüm akar 🤧
Acı yerm etcıl olduğum ıcın ikı kerde eziyet cekmek ıstemem kararında yerim
Fiziksel olarak acıya dayanıklıyım ama yiyecek olarak aşırı acı sevmem.
Aşırı iddaliyimdir özellikle çiğköfte ve acı sos dayanıklılığında
Çok dayanıklı degılım pek acıyla adam yoktur
KB aram yok diyecektim yanlıs yazdım
Sorun değil :D
Bu konuda ustayımdır diyebilirim
Vaay 😎👍
Baya dayanıklıyım urfalı olmaktan kaynaklı sanırım.
Orta seviyede seviyorum.
Dayanıklı değilim çok yiyemem
Bu konuda kralı bile gelse çarpışırım😎
Vaay iddalıyız demek 😎
Of mis 😋
Olsada gömesek :D
Gömsek*
😋😋😋☺️aynen
Acı severim
Acı iyidir ya, hem mutluluk hormonlarını çalıştırıyor hemde ayıltıyor
Evet iyidir dostum, patatesi acılı ketçap ile yemeyi severim
Ben yumurta ve balık haricinde her şeyi acılı ketçap ile yiyebilirim sanırım...
Ama marketten aldığım acılı ketçap ve acı soslar beni kesmiyor artık, baklavadan farksız artık benim için :(
Anladım, pilava da ketçap sıktığım oluyor.
Ben başta pilava ketçap sıkılmasına karşı çok önyargılıydım ama bir gün kararlı davranıp bu önyargımı yenmek üzere denemeye karar verdim, ve sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu...
Evet gayet iyi.
Ne çok ne az acı severim
10 uzerinden iki babamin kiziyim
Pek dayanıklı degilim
Orta derecede
Çok değil
Acıyı sevmiyorum 😖
Fazla değil
Dayanıksızım bu konuda.
Acı sevmiyorum.
Çoook
Orta derecede