Hemşericilik yapar mısınız?

İmkanınız olduğunda hemşerilerinizi kollayıp, torpil yapar mısınız, yoksa "benden uzak Allah'a yakın olsunlar" mı dersiniz?
Yapmam ama karadenizliler sıktı artik
Yaparim bulsam bir ığdırlı alnından öperim 😂😂
Cevap
11Cevap
Ben kendi babama dahi yanlışı olduğunda söylüyorum. Kaldı ki hemsehricilik asla yapmam. Kimseyi kayırmam kim olursa olsun sadece kardesimi kayırırdım yalan yok.
Evet çok başkaydık diğer kardeşlerim bile farkında hatta en küçük erkek kardeşim geçenlerde benide abim kadar sev abla deyince içim burkuldu onuda çok seviyorum aslında ama demek ki ona hissettirendir ya da ne biliyim.
Aslında onu daha çok sevdim ama o fark edemiyor diyelim. Abisine onu çok sevdiğimi söylerdi. Sanırım benim sevgimi paylasamiyorlardi. Sonuçta hep daima çok seveceğim
çok gereksiz bir iletişim şekli ısınmadığım adam slovanyalı bile olsa olmaz indirim yapmam :):):):):)
Ben yapmazdım. yani sırf benimle aynı yerden diye kimseye kıyak geçmem. zaten hemşerim de yok yani kendimi bir yere ait hissetmiyorum bu yüzden de ben kimseye özel davranmam hak ettiği gibi davranırım kim olursa olsun
Adil olurum ama yabancı bir yerde yalnız ise, bir sıkıntısı olduğunda yardım etmeye çalışırım.🙂
Yaparım. Artvin insanı adamdır. Ayrıca annemin ırkı gereği de Çerkezler olarak birbirimizi kollarız.
Bir insanın 20 milyon hemşehrisi olur mu? 🤣 Hiç sevmem.
Yok hemşericilik yapmam , kimseye ayırım yok bende
Torpil yapacak bir konumda değilim. İnsanlara eşit davranmaya çalışıyorum.
Kimseye iltimas olmaz bende abey.
Genelde yapıldığına şahit oldum.
Saçmalık
Vatansızım
Yapmam
Yapmam
kimseye yapmam
En İyi Cevap