Süper’S için teşekkürler ✌️
Ne yaşarsan duygularını kontrol edemeyebilirsin?
Süper’S için teşekkürler ✌️
Selamss
aşağıda yazanlardan hangisi olursa duygularını kontrol etmekte zorlanırsın¿

#sosyetic
Genelde haksızlığa uğradığım zaman duygularımı kontrol etmek de zorlanırım. çünkü olmadığım biri gibi görmeleri ya da beni suçlamaları hatam yokken varmış gibi göstermeleri ya da hak ettiğimi almamak beni sinirlendirir o zaman da daha çok mantık değil duygular ile hareket ederim
Yedi sene önce özel muayenehanesi olan (Ruhunu si.. tiğimin or.. spu çocuğu) prof dr... a gitmiştim şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene odasına geçtik doktor biliyorsundur parmakla makattan prostat muayenesi yapıyorum dedi evet hocam biliyorum yaptırmak istemiyorum dedim doktor ne var bunda acıtmayacak yaptırmak istemiyorum dedim doktor muayene etmeden nasıl olacak muayene edin hocam ama rektal tuşe istemiyorum doktor tamam o zaman geç bakalım indir evir çevir mıncıkla muayene bitti tekrar ofis kısmına geçtik kağıda bazı tahliller ve ultrason yazdı hocam ultrason yerine uygun ise emar yazar mısınız dedim doktor senin diğer hastalardan ne özelliğin var muayenede olmadın dedi (götümü parmaklayamadığı için içine oturdu) özellik mi dediniz hocam dedim ne demek istediğinizi anlamadım dedim cevap yok bir kaç kere daha sordum cevap yok rektal tuşe muayenesini yaptırmamak özellik oluyor ise yapmak istediğiniz muayene hoş bir durum değil kabul ediyor musunuz dedim cevap yok ben sizler için cevap yazıyorum doktorda farkında bu ve buna benzeyen sözde muayene yöntemi namussuzluğun dik alasıdır siz siz olun g... nüze parmak attırmayın benden sizlere tavsiye.
Ben gerekeni yapar , söylerim sonrada takıntı yapmam. İçlerinde en ağır olanı belkide özlediğim birine kavuşamamaktır, onuda en fazla birkaç ayda anlatabilirim sanırım. Zaten kavuşamıyorsam demekki karşı taraf gerçekten sevmemiştir, bu yüzden önemsemem.
haksızlığa uğrayınca ben kontrolden çıkıyorum azıcık gerisi bir şekilde telafi edilir ama haksızlık öyle değil içimden canavar çıkıyor o zaman..
Cevap
42Cevap
Haksızlığa uğrarsam sinirden öfkeden o kişiyi doğduğuna doğacağını pişman ederim.
Edersin 💪
Tüm yaşanan alternatiflerin vardığı yer sonuçta haksızlığa uğramak ve hiçbir haksızlığı yutmam, bana bulaşana mutlaka iadeibulaşma yaparım, her daim.
Biri benim yanımda haksızlığa uğradığında ben benlikten çıkıyorum.
Kuzu gibi olan ben bildiğin çığrından çıkıyor.
😌💪 beklenen hareket
Küçümsenmek aşağılanmak konusunda direkt sivri dil modunda geçerim çoğunlukla da galibiyet benim olur
Sivri dil muhabbeti burcunuzdan kaynaklı djjs
Oğlak burcuyum evet hem biraz burçtan kaynaklı karakter hem de biraz sahnede insablarla konuşa konuşa bazen cevabı yapıştırarak edinilen tecrübe ile bu hale geldim
Hıhı annem de oğlak canım benim o ya çok hazır cevap oluyorlar 🫠
Öff çat diye yapıştırırım lafı😂 Bi gün sahnede kick mikrofonum bozuldu seyirci arasından tanıdık biri dötğne dok çalışır belki dedi bağırarak herkesin içinde. Tamam o sorun değil de power jakı (cinsel aletimi işaret ederek) sana mı takıcaz anca güç gelir dedim😂 çok afedersin döt gibi kaldı. Kaşındı ama 😂😂
Uğraşma insanlarla djjd
Kaşınanı kaşımak lazım kaşıntısı bitsin 😂
Hııı tabii tabii. :D sivri dilimize hakim olmalı demiyor da
Elması kesmek için kağıt kullanamazsın. Elmastan daha sert bi madde kullanman gerek. O yüzden yani
Yaz bunu yaz güzel söz oldu. İmza: Sülfürük Asit
:D nerde kullanacam ben bu sözü
Ne bileyim dursun kenarda belki bi yer çıkar 😂😂
Doğru ya meşhur olunca, seyircilerden biri laf atarsa her iki sözü de kullanırım djdj
Evet olur telif istemiyorum
Ya zaten sen al diye ısrar etmedin mi :D
Yok yok 😂😂
Haydaaa çattık :D
Ben ne al diye ısrar ettim ki? Bass gitar olayını mı diyorsun?
Sözü yaz dedin ya 😒
Alıcan mı yoksa ne zaman gitar askısı hediyen benden
Sözü yaz yahu tamam
🙂) peki
Hiçbir şeyde çünkü ne yaşarsam hep suçlu ben gözüküyorum dışlanan ben oluyorum ama şimdi o değişecek
Yarın benim için yeni başlangıç günü 😎
Merakla bekliyorum kardom 💪
Sanırım istedikten sonra kontrol edemeyeceğim hiçbir şey yok etmiyorsam istiyorumdur ♾️
Bilemedim bak kafam çalışmıyor 😬
öfkemi kontrol edemezsem…
Şimdi yine burçlara bağlayacam da neyse :D babam gibisin İstanbullu. Sinirinize hakim olmayı öğrenin djkd
Zekam hafife alındığında olduğumdan daha zeki ve tehlikeli oluyorum.
Kindar kova djsj
Kesinlikle haksızlığa uğrarsam ortalığı birbirine katarım tabii ki o zaman benimle dört dörtlük bir insan olduğunu söylenemez ama bir insanın da bana karşı haksızlık yapması iki yüzlü davranması benim tahammül edebileceğim bir durum değildir.
ben her şekilde kendimi kontrol ederim ama oda bir yere kadar.. damarıma basarsanız
Haksızlığa uğrarsam, bir başkasının haksızlığa uğradığını görürsem, başkalarıyla alay edildiğini görürsem, sevdiklerime bir lâf edilirse.. Bunlar olunca resmen aslan kesiliyorum.
Haksızlığa uğradım. o kadar çok değer veriyor iken haksız yere eleştiri alınca gerçekten hayal kırıklığı ve incindim. çok daha kötü patlayabilirdim de yapıcı biriyim.
Haksızlığa uğrarsam duygularımı hiç bir şekilde kontrol edemem hakkımı ararım.. Özlediğim birine kavuşsmazsam da bazen bu durumu yaşayabilirim..
Sanırım oy vermeyeceğim çünkü hepsi de benim için duygularımın kontrolünü kaybetme sebebi. Zaten sinir hastası olduğum da göz önüne alınırsa, evet...
😂😂
Küçümsendiğimi hissedersem... Bu seçeneklerde buna katlanamam ve kendimi kontrol etmekte zorlanırım.
Çok net söylüyorum haksızlığa uğrarsam gerisini bilmiyorum ne olur. İftiradan sonra en çok etkileyen şeylerden bir tanesi de bu
E- Hepsi ve bir de ejderha saldırısına uğrarsam Axdvsvbdfb
Genel olarak bilerek sinirlendirilirsem cidden sinirleririme hakim olamam
Genellikle gülme haricindeki tüm duygularımı kontrol edebiliyorum.
Ama mesela komik bir şey olsa, muhtemelen yer ve zaman fark etmeksizin gülerim. 😁
Haksızlığa uğrarsam ortalığı ateşe veriyorum. Onun haricinde sakinimdir
Haksızlık yaşadığımda duygularımi kontrol edemiyorum
Aşk acısında duygularımı kontrol edemiyorum. Kalp acısını kaldıramıyorum.
Sakinlik mottomuz çeşit çeşit insan var piyasada öyle her önüne gelenle arkadaş olunmaz bence
Haksızlığa uğramak oto kontrolümü dağıtabilir :D önce ki işimden istifa sebebimdi
Haksızlığa uğrarsam ve kendimi bulundugum ortamda değersizlestirilirsem
Karar vermek çok ama çok zor yine de birini seçmeliyim seçimim de sanırım elime geçen bir fırsatı kaçırmak olurdu duygu karmaşası içine girerdim
Bunlar benim için sorun değil hayatın küçük atraksiyonları sadece
Haksızlığa uğrarsam taş taş üstünde bırakmam.
En yakınım vefat ederse, muhtemelen kendimi kaybederim.
Kontrolü severim , her halükarda kontrolde tutabilirim kendimi
Cogunlukla ben yalniz oturmayi seviyorum
Yalnizlik guzel bir şey 👍
Özlediğim birine kavuşamazsam, duygularim taşar hatta ağlayabilirim.
Biri anneliğimden vurmaya çalışıp yasa sorgulayınca ya da kızımla alakalı bir şey söylemeye kalktığında hiç bir duygumu kontrol edemem..
Baba olunca ağlarım sanırım
Yarın bir gün olursun :D
İnşallah:)
Aşık olursam :D
İyi ki aşık olmuyon o vakit sjdj
Sabah sabah formumdayım :D
Kahve vallah billah
Aksiii 😃
Teveccühün :D
Haksızlığa uğrarsam ejderya olurum 😂
Benim minik ejderyaam
🐉🐲
😂😂
bunca yılımı haksızlıklara karşı verdiğim savaşlar sonrası hala haksızlığa uğrarsam kontrol benden gidiyor
İstediğimiz bir şeyi elimizden kaçırmak istemeyiz? Değil mi? Bence öyle.
Hepsi ile de yaşarım mücadele ederim ben onları yenerim evvelallah hayata küsmenin manası yok
Benim hatam olduğunu fark edeceğim için sinir bosalmasi ve pişmanlık yaşarım
Çünkü haksızlığa göz yummak insanlığın geldiği bu berbat noktanın ana sebebidir.
Aşık oldum duygularımı kontrol edemedim dersimi aldım
Ben çok duygularını kontrol edebilen biri değilim. Bu şıkların hepsi beni feci tetikler
Mantıksız hareketlere gelemiyorum bazen.
Haksızlığa asla gelemem.
Söz verilen bir durumun yerine getirilmemesi.
Haksızlık küçümsenmek
Zaaflarım üstünden vurulursam
Haksızlığa uğrarsam gerçekten deliririm.
Beni hiçe sayan kişiler kendini nerde görüyor?
Seversem kaybederim kendimi benliğimi
Çok öfkeliysem dilimi tutamam
Haksızlığa uğrarsam
Çok aşık olursam duygularımı kontrol edemem zaten. Genelde duygusuz biriyim.
Aptal yerine konuluyorsam
İstediğimi elimden kaçırırsam
Çok istediğim şeyi elimden kaçırırsam.
Haksizliga ugrarsam
İlk ve son madde
Haksızlığa uğramak her insanı üzer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?