Kişilik & Karakter Duygularınızı kontrol edebilir misiniz? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor evet duygularını kontrol edebilir misin? biri bana çok duygusalsın dediğinde benim eşkal Duygularınızı kontrol edebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Duygularım kalmadı benim.. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Birçok duygumu çok kolay bir şekilde kontrol edebiliyorum ama maalesef fazlasıyla agresif bir insanım bir türlü bunu kontrol etmeyi öğrenemedim 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yengeç burcu olarak zor🤭 1 0 Yorumla
Marianaa009 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl ELİİFF DEDİM BEE DEDİİM 0 4 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl of ya videoya yazılan yorum aklıma geldi yine ssgdgd Yorumla Marianaa009 +1 yıl Ln ne yazmşlar shshshhs Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Kuş kanadı kalem olsa Elifin g*tüne girse terbiyesizce ama ilk gördüğümde baya gülmüştüm Yorumla Marianaa009 +1 yıl HSİSHWİSHWİDBİWBDİEBS8WBSH Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duygularım kalmadı benim..
Birçok duygumu çok kolay bir şekilde kontrol edebiliyorum ama maalesef fazlasıyla agresif bir insanım bir türlü bunu kontrol etmeyi öğrenemedim
Yengeç burcu olarak zor🤭
ELİİFF DEDİM BEE DEDİİM
of ya videoya yazılan yorum aklıma geldi yine ssgdgd
Ln ne yazmşlar shshshhs
Kuş kanadı kalem olsa Elifin g*tüne girse
terbiyesizce ama ilk gördüğümde baya gülmüştüm
HSİSHWİSHWİDBİWBDİEBS8WBSH