Erkeklerin hayatının çok zor olduğunu gördüğünde Kadın olduğuna şükreden Norah Vincent sizce neden sonrasında intihar etti?
Bir kadın erkek olmaya dayanamaz mı?
Erkeklerin hayatının çok zor olduğunu gördüğünde Kadın olduğuna şükreden Norah Vincent sizce neden sonrasında intihar etti?
Bir kadın erkek olmaya dayanamaz mı?
Kadın ya da erkek diye ayırmamak lazım. Kişiden kişiye göre zorluk seviyesi değişiyor. Erkek vardır benden 10 kat fazla yıpranmış, erkek vardır benden 10 kat fazla rahat yaşamış.
Cevap
0Cevap
Ben dayanamam şahsen, sürekli güçlü olmak , güçlü durabilmek zor bana göre
Kadınların hayatı daha zor ya.
Bilmiyorum. 3 gündür uyumadan çalışınca bana pek öyle gelmiyor. Bunu bir kadından talep edemezsin. Bir çok şey var aslında. Tabi dizinde sıkıntılı olduğunuz şeyler var ama bize biçilen görev korkunç
Aslında tabi senin söylediklerinde de haklılık var. Olabilir iş hayatında, kariyer alanında kadınlar fazla zorlanmıyor. Erkekler evet çok zorlanıyor bu konularda. Ama Aşk ilişkilerinde en çok kafaya takan, en çok herşeyi unutan affeden kadınlardır. bu yüzden bu konuda kadınlar daha çok şanssız
Aşk ile yaşama zorluğunu kıyaslamayacağım. Belkide bu ülkede olmak beni geriyordur. 😊 kedin çok kilo almış ayrıca kısırlaştırmaktan dimi o !
Ahahah evet😂Tombikim o benim
Aynısı var erkek. Kısırlaştırmıycam. Yazık ya üzülüyorum kısırlaştırılmalarına
Aslında bendeki de erkek😂
Abooo benimki zayıf şu an yarısı kadar. :) güzel kedi ama koz gibi. Sahibiyle kala kala 😅 yumuşamış
Yaz aylarına fit olacak kendisi😂
Yaw bırak hayvanın büzzüğünü bağlatmışsın. Garibimin hevesi falan kalmamış ki spor yapsında yaza şekil girsin 😂
Öyle deme ya😂Gerekirse spor salonuna gider. Ama o kaslar olacak😂
Gelsin yarın başlasın o halde :) . Benimki daha 7 8 aylık falan kudurunca kötü olur diyorlar ama ben inat ettim yaptırmıycam. İnşallah başedebilirim nasıl olacak görücem Kaslı çocuğumu 😊
İnşallah😀
İmalı güldün gibi 🤔…… bu arada saçlarınada bayıldım. Kim çektiyse foto çok iyi olmuş 👍
İltifat için teşekkürler. Ben çektim fotoyu zaten😂
E çeken iyi çekmiş 😀işteee. İltifat değil ya güzel olmuş saçlar şimdi kimse böyle yapmıyor. Çoğu kişiye yakışmıyor sanırım :s
Yakışanlar da var
Yok ben sana yakıştırdım ☺️ çok görmedim yakışanı. bence herkese olmuyor güzel yüz şart senin gibi. Bak bu iltifattı 😂
Ahhahsjsjs İltifat için yine teşekkür ederim😀
Rica ederim. Çalışıyor musun aşk mağduru :) yoksa okul falan devam mı
Okulu bitirdim ben😂Sadece "geziyorum dünya işte" modundayım şu an
Oooo harika en iyisini yapıyorsun. Gezmeye devam
😎
Ne diyon la hiçbi şi anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?