Yine olsa yine yaşamak isterdim dediğin bir gün söyle.
Gününü görmek ister miydin O_o

Yine olsa yine yaşamak isterdim dediğin bir gün söyle.
Gününü görmek ister miydin O_o
Yok ki hiç.
Geçmişe takılmayı bıraktım, gelecek daha güzel ve umut dolu. Neden yaşadığım şeyleri tekrar yaşayayım ki 🙄
Ama 2065ten bu günü yarın yaşamak isterdim 😊
Bakalım neler yapmışım nasıl hatalara düşmüşüm. Ölmüş müyüm kalmış mıyım 🤷
Kızıma doğum yaptığım günü tekrar yaşamak isterdim çünkü ilk doğumumdu çok heycanli ve sevincliydim biranonce kızımı kucağıma alıp eve gitmeyi dört gözle beklemiştim birde geçen Ağustos ayinda bir ev aldım 2+1 tapusunu üstüme aldığım günkü mutluluğumu heyecanimi tarif edemem yıllardır hep hayalim bir ev sahibi olmaktı çok şükür nasip oldu , rabbim isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin insallah 🙏
Doğduğum günü görmek isterdim 😁
😬 Neden
Bilmem annemlerin tepkisini vs görmek hoş olabilirdi sanki 😄
Ben öyle bir şey yapsam, kendimi kaçırır Sakıp Sabancı'nın evinin kapısının önüne koyardım 😃
Kendini kaçırmak garip bir şey oldu. Galiba keçileri kaçırıyorum 😐
Ula annenlere hiç mi üzülmüyorsun 😂 hem seni devlete teslim etmeyecekleri ne malum
O kadar çok çocukları var ki beni hatırlamazlar bile fnsk
Devlet diyorsun hmm kendimle kumar oynama 🤔 riskli ama değer fjskak
Evlerine nasıl ulaşcan o kadar korumadan 😁 böyle böyle hayali batırırlar işte..
Valla batırdın ya 😤 en iyisi senin doğuma gelmek ve seni kaçırmak. Sonra kendime odaklanayım
Peki beni kaçırıp napcan dkdkdjdj
Ayrıntı vereyim de bunu da batır dimiii
E ver tabi :/
Senide Vehbi Koç'un evine bırakayım bari. İlerde şirketleri birleştirirdik 😬
Aklın fikrin para mı senin 🥲
Ne istiyorsun ne
Seni kendim yetiştirsem, abi gibi görürsün beni. Beni abi olarak görmeni düşünmediğim için bunu demedim.
Hadi işin içine biraz drama, şiddet katalım bu sefer ne olacak? Mesela, seni kendi ailene karşı düşman gibi yetiştireyim ve seni intikam gününe kadar eğiteyim. Bu sefer ne oldu yine kötü oldu.
Sana rahat bir yaşam veriyoruz yine yaranamadık zalımmm
Üç sezonluk türk dizisi senaryosu okudu şu an bu gözler 😂 bana yaranmanın yolu yok :// vefasızım
4. Sezonu bekle pek yakında 😬
Reytingleri batırma he 🥲
Finalde ikimizde öleceğiz herkes şok 😬
Bari ben ölmeyeyim
Ben yalnız öleyim he? Gerçekten vefasız 😬
Ölemem ocakta yemeğim var 🥹 hem birinin arkandan yas tutması lazım öyle değil mi
Mantığınla yaşamayı hak ettin bak 🤔
Canım beynim 🤍
Hiçbir günü
+1
Cevap
6Cevap
Ayni doğruyu bugün eşim sordu ve kardeşimle geçirdiğim herhangi bir gün olsun fark etmez dedim.
Soruyu*
Kesinlikle anne olduğum günü tekrar yaşamak isterdim. Tarifsiz muhteşem o duyguyu tekrar yaşamak isterdim.
Geçmiş zamanı tekrar yaşamak istemem
Ortaokulda aylarca hazırladığımız tiyatro gösterisine çıktığım gün çok güzeldi. Herkesten olumlu tepkiler almıştım ve öz güven tavan yapmıştı. O günü tekrar tekrar yaşamak isterdim.
Mezunum Liseye tekrar staj dosyamı vermeye gittim Sonra bir saat aşık olduğum öğretmenle oturmuştuk Onun dersi de yoktu Beraberdik
yani çok var ama en iyi hissettiğim günleri yaşamak isterdim. ama böyle bişey imkansız o yüzden konuşulmasıda anlamsız.
Güzel olmayan bir günü değiştirmek için tekrar yaşamak isterdim
Gri gitmek tekrar asamak stemem birdaha bu aciyi kaldiramam birisimi kaybettim
20 Mart 1999 dedemle olan o güzel bahçede geçirdiğimiz anları yeniden yaşamak isterdim.
Ortaokul zamanlarımdan herhangi bir gün olabilir. O dönemler çok çok daha mutluydum çünkü..
İlk aşık olduğumda ve kendimi onu bulduğumda.
Onu bulduğumda derken?
25 Mayıs 2022'ye dönmek isterdim. Çok değer verdiğim bir insanla geçirdiğim son anlamlı sohbetti.
Nerde o insan
Öldü
Düşündüm de gerçekten yok he😀
Tabii ki de beni tanıdığın ilk gün ablacığım:D
Bak ya ben de hatırladım hali ile şimdi 😬
Narsız olmaz!
2021 1 Eylül günü tekrar yaşamak isterdim..
Ne var o günde 👀
Bende mutlu bir gün sanmıştım pardon 🌺
🖤
Anne olduğum o an ❤️
Üniversite veya lise yıllarım derdım
Üniyi kazandığım hafta ama suanki aklimla
Düşündüm düşündüm ben henüz o günü yaşamadım.
Üniverste başvuru günü olurdu
Onu evinden aldığım gün...
İlk maaş günü
Düşünüp geliyorum
Birisiyle son kez konuştuğum gün
80 ler
İlk gecemi isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?