Geçmişe dönüp daha önce yaşadığınız 1 günü çıkarma hakkınız olsaydı hangi günün hiç yaşanmamış olmasını dilerdin. O gün neler oldu?

Geçmişe dönüp daha önce yaşadığınız 1 günü çıkarma hakkınız olsaydı hangi günün hiç yaşanmamış olmasını dilerdin. O gün neler oldu?

Geçen sene 9 Ekim gününü aynı zamanda doğum günüm olur kendisi, o günü hiç yaşamak istemezdim çünkü en güzel günüm sanıp aslında en kötü olan günümmüş.
Çok özel değilse eğer ne oldu o gün 😢
şu an nefret ettiğim insan o gün benim doğum günümü saat 00:00 kutlamıştı herkesin içinde beni o kadar mutlu etmişti ki ilk defa o gece mutluluktan uyuyamış içimden en mutlu günüm bugün demiştim ama bir hafta sonra aldatıldığımı ve dahası bana söylediği yaştan daha da büyük olduğunu öğrendim.
Sırtından bıçaklanmak nedir iyi bilirim. Böyle sevdiğin insan seni bir kartal gibi göklere çıkarır ve sonra aslında kıymetli değil kurban olduğunu anladığında kendini gök yüzünden yere burun üstü çakılmış bir halde bulursun. Gidenler önemli değil. Önemli olan giderken yanında götürdükleri. Ne yazık ki güvenimi çaldılar kaç kez. Sizi iyi anlıyorum.
Peki burcun nedir takip listemi genelde burçlarıyla aklımda tutarım 😀
Ben balık burcuyum efendim. yükselenim de balık. Terazi burçlarıni inanılmaz iyi bilirim. Samimi söylüyorum terazi arkadaşlığını hiç bir şeye degişmem.. ama aşk konusunda çöpler 😂
Terazi mi çöp😀 duymamış olayım 😂 evet genel olarak balıklar bizi seviyor memnun oldum balık 😄
Bir daha teraziyle aşk mı tövbe 😄. Hidrojen atomu kadar kararsız bir burç 😂
Haklı dağılın 😂
6 Ağustos 2015
Sevdiğim adam özel eğitimci.. cezaevinden çıkmış Ağrı’da ilk görev yerine gitmek için hazırlık yapıyor. Ben de almanyaya ailemi ziyarete gitmek için hazırlık yapıyorum.
Bir söz verdim, yokluk içinde olduklarını bildiği öğrencileri için Almanya’dan kalem, çanta ve oyuncak getirecektim.
Zaten kopmak üzere olan bu ilişkinin bitişi de bu sözün yerine getirilmemesiyle oldu.
Hala ara ara birbirimizin profiline bakarız, bazen fotoğraf beğeniriz. Ama asla konuşmayız.
Sevgim hala bitmedi..
Olabilir insanız yani. Böyle şeyler yaşanabilir. Bence biraz bahane gibi olmuş.
Yok bahane değildi, karakter olarak verilen sözleri yerine getirmek onun kırmızı çizgisiydi.
Kendisi de verdiği sözü kaza bela olmadıkça tutardı.
Benim geçerli bir sebebim yoktu sözümü tutmamak İçin.
Ama dediğim gibi zaten bu son noktaydı öncesinde dr problem yaşamaya başlamıştık.
Çok garip yani böyle bi sebebden sevdiği insanı harcamak. Çizgi değil anlayış lazım bence eski sevgilinize. Boşverin. Kurtulmuşsunuz. Böyle saçma şeyler için gidecek insan hayatınıza lazım değil.
Bugün denedim :) @ZodiacK
Ama maalesef mesaj istekleri kapalı, ben de takip etmeye korkuyorum kabul etmez isteğimi diye. En azından mesajı önce okurdu, gönlü yumuşardı.
Şu an kimsen bahsediyoruz. Biri bana da söyleyebilir mi 🙈
Kim kimle sohbet etmeli. Hiç bişiy anlamadım ki.
Zodiack sevdiğim adama yazmamı tavsiye etti :)
1 gün seçemem çünkü pişman olduğum çok gün var ama sanırım doğduğum gün diyorum jdjfd ya hiç doğmazdım ya da biraz sonra doğup aslan burcu olurdum
Ahah 😃 bu çok iyiydi 😂
Kararlar iradeden, irade ise mazidendir.
Şu an ki kimliğimizi belirleyen en önemli faktör geçmişimiz ve de geçmişte yaşadıklarımızdır. O gün yaşamış olduğunuz olayı yaşamamış olsaydınız bel ki de şu an daha farklı düşünüyor olurdunuz. :)
Eig seçicem. Teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Doğduğum günü çıkartırdım
Şimdi o konuyu hiç açmamak en iyisi çünkü hatırladıkça daha beterini ve beterin beterini çıkartıp bunu da yapmazsın be diyeceğim tonla şey bulacağım.
Hatırlayınca sinirleriniz zıplayıp ruh haliniz bozulacaksa açmayalım tabiki 😂
Tarihi bilmiyorum, hayatimda buyuk seyleri uzun vadede degistiren bir olay yasadim. O gun olmasaydi belki daha iyi olabilirdim. Onu sildirirdim.
Bir hata bir günah gibi bir şey mi yoksa başınıza gelen bir olay mı?
Basima gelen bir olay, 10 sene oncesine ait.
Eğer çok özel değilse neler yaşanmıştı 🥺
Istismara ugramistim, hakkinda konusmaktan hoslanmam pek.
Allah perişan eder dilerim o insanı.
Mevzu o kadar basit degil ya, olmasin perisan. Cocuktu o da, cocugun sucu olabilir mi? Etmeyin beddua.
Cok sey var da en acısı da ilk bebegımı kaybettiğim gündü... 😔
Başınız sağolsun 🥲🖤
Dostlar sağolsn.
1 Kasım 2017 kardeşimin evden çıkmasına engel olurdum
Kardeşine o gün ne oldu 😰
Çok geçmiş olsun. Peki bir sakatlık vs kaldı mı tamamen iyilesebildimi kardeşiniz.
çıkarmak istediğim bir gün yok. ama gidip tekrar yaşamak istediğim günler çok
Hiçbir günü çıkartmam
Ateşli hastalıktan öldüm sanıp ağlamaışlar ama ölmemişim. O gün tekrar olsun geri dönmek istemem
Tam da öyle bir günüm var, neyse..,
Nasıl bir gündü. Ne olmuştu o gün 🥲çok özel değilse eğer...
Hiçbir günü. Beni ben yapan yaşadığım ve yaşamak istemediğim anılardır. Çıkartırsam ben olamam. O beni de seviyorum.
4 Haziran 2018, pazartesi
Peki ne olmuştu o gün?
Kesinlikle evlendiğim güne gider o günü tamamen silerdim. Hayatımı mahvettigim lanetli gün.
Bir ben bilirim bir de Allah..
2010 yılında bir günü cıkarmak isterdim.
6 Kasım 2006
Neler yaşanmıstı o gün?
Bi cocukluk travmam onu cikarirdim
Eğer çok özel değilse nasıl bir travma yaşadın 😰
5. Sinifta ogretmenimden siddet gordum sinifta herkesim icinde defalarca tokatladi beni
Ben çok yaramaz bir ögrenciydim. Ama çocuktum sonuçta. Parmaklarımı birlestirip uçlarına sopayla vururdu, bazen tokat atardı bazen de kulağımı böyle canım çıkıyor sanacak kadar çekerdi. Bazen de arkadaşlarıma dovdürürdü beni. Yaramazdım evet ama çocuktum. Bana verilen cezalar bedenimden büyüktü. Sizi çok iyi anlıyorum.
Bu olay oldugunda 11 yasindaydim simdi 22 oldum etkileri hala gecmiyo. Allah ikisinin de belasini versin ne diyim ://
11 Mayıs 2018
O gün neler yaşanmıştı.
23 Mayıs 2017
Neler yaşanmıştı o gün 🤕
Bana yanlış bir tedavi uygulanmıştı o zaman
Yaa anlatmıştın hatirladım. Off neler çektin sonra ya...
Güzel bir soru…
Evveet. Ama senin görüşlerin olmadan 1 kişi eksiğiz 😎
28 subat
Benim doğum günüm ya. O gün olmaz 😅
Evlendigim günü ya da doğduğum günü
Tarih veriyorum. 13.03.18
Ben 2019 yaz donemini
5 Şubat 2018
onunla tanıştığım günü
Hicbie günü çıkarmak istemezdim
19.04.2009
12 Eylül 2013 Perşembe 😔