Asla zarar vermeyen güçlü kuvvetli beni hop diye kucağına alabilecek herifi nerden bulabilirim?
Rüyamın etkisindeyim çok da şeyapmayın fjs
Pisliğe çekilecek bi yanı yok normal rüyaydı. Yarıda kalan rüyama devam edebilir miyim 🤤
Asla zarar vermeyen güçlü kuvvetli beni hop diye kucağına alabilecek herifi nerden bulabilirim?
Rüyamın etkisindeyim çok da şeyapmayın fjs
Pisliğe çekilecek bi yanı yok normal rüyaydı. Yarıda kalan rüyama devam edebilir miyim 🤤
Rüyâ üç kısımdır: Birincisi sâlih rüya olup Allah’tan bir müjdedir; ikincisi şeytanın verdiği korku, (vesvese) ve hüzündür; üçüncüsü de kişinin kendi kendine konuştuğu şeylerdir. Kim rüyasında hoşlanmadığı bir şey görürse, onu başkalarına anlatmasın; hemen kalkıp namaz kılsın...” (Buhârî, Ta’bîr, 26; Müslim, Rüyâ, 6)
Olabilir bilmiyorum
Rüya olduğunu bilmiyorsam aman be 3 sn lik mutluluğa mı ihtiyacım var diyorum uyanıyorum. Uyarıcı rüya gördüğümde ise korku ögeleri içeriyorsa bile acaba neyi simgeliyor diye macerayı sonuna kadar izliyorum 😂
Devam edebilirsin bu rüyaya
Bazı rüyaların gerçekten de içinde kalmak istediğim durumlar oluyor. Ama işte 1sn falan sürüyorlar gerçeğe kıyasla. Hemen bitiveriyorlar. Fakat kâbus görsen hiç bitmiyor mübarek.🤧
Cevap
26Cevap
Güzel rüya görmüyorum
://
Romantik bir rüya idi sanirim, evet oldu bir kez öyle uyanmak istemediğim
Hmmm 😉❤
❤❤❤❤
ah o rüyalar ah uyanınca tekrar devam etmek için çok uyumuşluğum vardır
Yemin ederim tam öyle güzel bir rüya görüyorum pat annem geliyor kalk hadi anne ya 😅
Bugün rüyamda açık alanda devasa bir bebek gördüm fotoğrafını çekecektim o sırada uyandım.
Evet.
Etkisinde kaldığım rüyalar olduğu zaman üzüyor. Ama nedense son zamanlar da rüyalarımı hatırlamıyorum.
Bunun sebebini merak ediyorum.
Genelde rüyada olduğumun çok ta farkında olmadığım için rüyadan çıkmayı istememe gibi bir durum söz konusu olmuyor ndndhdnf
Libidon arttığı için böyle rüyalar gormen normal. 23 yaşında hala bakire olmak insanı çıldırtabilir.
Hemde çok şu an güzel bir rüya ile uyandım keşke uyanmasaydım
çok güzel bir kızı böyle kucağıma alıp öptüğümü görüyordum keşke uyanmasaydın
Oluyor hatta uyandıktan sonra geri yatıyorum rüya devam etsin diye hahaha
Genelde devam etmiyor dhdhdh
Genelde rüyalarımı hatırlamam, hatırladıklarımda da zaten görür görmez sıçrıyorum.
Evet genelde devamını getirene kadar uyunmaya direnirim
Sonuç mutlu olurum uyandıktan 5 dk sonra unuturum :D
Herkese oluyordur en güzel yerinde uyanmak ta cabası
Gerçeğe odaklanma zamanı
Siz yerinizi alin isigi kapatip, ben play tusuna basarim 🤓
Deneyebiliriz simdi yine 🤓
Severim rüya görmeyi kabuslar haricinde.
Cok uzun zamandır rüya görmüyorum
Özledim aslında güzel rüyaları
Güzel düşüp uyumak lazım o zaman iyi olur sanırım
Yok kafama göre koyup kaldırıyorm gerçi yüzümde görünmüyo cok fark yok 😄
Benimi takip ediyosun 🤔
Beni stalklamışsın gibime geliyo😄 neyse tm dediğin gibi olsun
Çokta merak edilecek biri değildir aslında
Güzel rüya görmüyorum
Töbe töbe kucağa almak falan
😂😂😂 vazo musun sen
Kırılmayan cama benziyor bence
Bana ver düzelteyimm
iyisimi uyu sen gene😀
Valla ben yıllardır görmüyorum rüya falan 😂
Hiç güzel rüya görmedim şaka maka 🤨
Oluyor
Düğünlerde
Ay evet ya
Oluyor
Oluyor bebeğim
Sevgili yapma zamanin gelmis
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?