Neden böyle bir rüya gördüm. Neden bilinç altımda böyle bir şey var. Ben bu düşüncede miyim. Bilinç altıma neden ve ne zaman girdi vs. diye kendinize sorar mısınız. ?🤔

Neden böyle bir rüya gördüm. Neden bilinç altımda böyle bir şey var. Ben bu düşüncede miyim. Bilinç altıma neden ve ne zaman girdi vs. diye kendinize sorar mısınız. ?🤔

Ablamı ilk gördüğümde rüyamda bubunsorgulamıştım ve bir hafta etkisinde kalmıştım gerçekten yaşamış gibi hissettiğim için utançla ablamın yüzüne bakamamıştım.
Bazı rüyalar çok gerçekçi oluyor, rüya görmek zor bir iş.
Teşekkürler ⭐
evet ve büyün günüm buna göre iyi ya da kötü geçebiliyor
Modu biraz değiştiriyor haklısın..
Cevap
6Cevap
Hayır ben rahatsız olamam asıl rüyadan uyandığım zaman hayır ya yine mi gerçek haayt diye düşünüp rahatsız olurum :D
Evet tüm gün o rüyanın etkisinde kalabiliyorum...
rahatsız olmam. bilinç altımın bana yaptığı şakalar işte. bazen etkisinde de bırakır 😍😛
Rahatsız edici rüyalar hoşuna mı gidiyor.. 🙄
rahatsız edici rüyalar diye sormamışsın ki, gördüğünüz şeyler rahatsız eder mi demişsin.
bazen hoşuma gidebilecek rüyalar görüyorum ve etkisinde kalıyorum. rahatsız edici bir şey görürsem en fazla rüya tabiri okurum çok da şey yapmam
Yani öyle sormasam da o anlama çıkıyor.
Hoşumuza giden rüyalardan neden rahatsız olacaz yoksa..
Tabii ki kafama taktığım zamanlar oluyor. Hatta bazen gün boyunca düşünüyorum
Evet direk etkiliyor ne kadar rüya olduğunu bilsem de.
Dün baya kabus gördüm, uyandığımda bile etkisi hala devam ediyordu. Nadiren olur ama...
Yani evet bazı rüyalar sonrasında ufak çaplı uğraşlara sebep veriyor o yüzden rahatsızlık hissediyorum
Çok nadir ve az rüya görürüm. Rahatsız olacağım bi rüya gördüğüm olmadı ama iki gün etkisinden çıkamayıp üstüne düşündüğüm rüyalar oldu.
Kabuslar tüm günümü etkiler
Tüm gün fazla ama.
Evet elimi yüzümü yıkarım biraz beklerim uyurum tekrar
Ne alaka yahu dediğim çok olmuştur. Bilinçaltı mı Alis'in Harikalar Diyarı mı belli değil.
Evet uyandığım oluyor ve etkisinde kalabiliyorum..
Evet sık sık
Kimi gördün
Nadiren kötü rüyalar görünce
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?