Teşekkürler @Bgyontar
Sen kimsin, kendini tanıyor musun?
Teşekkürler @Bgyontar
Hepinizin adımız ve fiziksel varlığımız dışında bir de kimliği kişiliği karakteri vardır. Biri sana sen kimsin diye sorsa ve kendini anlatman gerekse hangi cümleleri kurar ve kendini anlatırsın?
Yani aslında sen kimsin? Kendini tanıyor musun, anlatabilir misin?

Kendimi tanıyor olmama rağmen, kendimi yanılgıya uğratan yok ya aslında yanılgı değil de aynı şeyleri yapan bir insanım, bile bile bıkmadan zararıma da olsa aynı konuşmaları yapan bir insan, aynı sözleri söyleyen , sıkıcı bir insanım.
Çok da güzel anlatırım bence ben kendimi, soru öyle samimi geldi ki, kendini anlat diyince aklımda vuku bulan karakter özelliklerim oldu, genelde insanlar kendini anlatırken yaşını, okuduğu okulları, medeni durumunu, statüsünü anlatır ama soruyu ilk okuduğumda zihnimde canlanan soruya dair karakter özelliklerim oldu.
Ben göründüğümden çok daha fazlasıyım, sıradan görünüyorum lakin istiridyenin içindeki inci tanesiyim ben. Hiçbir şeyin farkında değilmişim gibi görünürüm lakin her şeyin gayet de farkındayım, sadece farkında değilmiş gibi görünmek işime geliyor.
Hâlâ bir yerlerde ürkek , tatlı küçük bir kız çocuğuyum sanki, duygusal olarak aç bir insanım, kimseyle arkadaşlık kuramayan ve kurmak istemeyen bir asosyalim. Bazen gaddar olsam da içimdeki şefkat duygusunu kaybetmedim, yerine göre haksızsam düşmanıma bile merhamet ediyorum, kırılmadığımı söylesem de aslında paramparça oluyorum, çabucak kırılıyorum, çabucak küsüyorum lakin kimse bilmiyor bunu. Rahatına düşkün, konfor alanından çıkmak istemeyen, kendine verdiği sözleri tutamayan /tutmayan, her zaman erteleyen, miskinin tekiyim.
En çok sevdiğim çiçek papatya bu arada. Kitaplarıma da aşığım , eski Türk filmlerine de aşığım, eski şarkılara da aşığım, eski yeşilçam filmlerini izleyip ağladığım çok olmuştur, insanlarla bağ kuramadığım için kitaplarımla bağ kuruyorum, kitap karakterleriyle bütünleşiyorum, hoş insanlarla da iletişim kursam yine kitaplarımla bağ kurabilirdim. Dışardan gören benim için erkeklere yükselmeyen birisi olarak görür beni lakin yükseliyorum içten içe, tam hayalimdeki erkeği görsem erip bitiyorum, sonra bir başkasını görünce yine aynısı oluyor lakin uzun uzun bakmıyorum rahatsız etmemek için arada bir ayıp filmler izliyorum, kimsenin beklemez bunları benden , izlediğim müstehcen fimlerin kategorisi bile romantik müstehcen film şeklinde. Aslında benim aradığım cinsellikten ziyade duygu yoğunluğu.
Kolay kandırılmaya müsait olsam da bazı hususlarda derinlemesine düşününce oltaya gelmiyorum ve güvenimi kaybedince bir kişiye/kişilere karşı tekrar güven duymuyorum, sevmediğim bir kişiyi yine yeniden sevmiyorum, bitiyor bende, gidiyor benden, sevmediğim kişinin evinin önünden geçmiyorum, yolumu uzatıyorum, sevmediğim kişiyle/ kişilerle aynı ortamda bulunsam o ortamı terkediyorum, beni benden çalmaya çalışan hiçkimseyi affetmiyorum, çok merhametli bir insanım ama affetmiyorum, bende affedicilik yok, sinsilik yok, ikiyüzlülük yok, sabırsız da bir insanım , misafir sevmiyorum, hizmet etmeyi sevmiyorum, kimseye misafir olarak gitmem, kimse de bana gelmesin , kimse için yorulmak istemem, faydam yok lakin zararım da yok , kendimle kalmayı, kendimle zaman geçirmeyi ziyadesiyle seviyorum, özgürlüğüme çok düşkünüm , gerçekleşmese de hayal kurmayı da cok seviyorum , öngörülü bir insanım , kendime kendimi kazandırmış bir insanım.
Çok heyecanlıyım, kafamdaki bazı düşünceleri yıkamıyorum kendime karşı, bazen kaçıp gitmek istiyorum, şu sıralar geçmişe dönmeyi ziyadesiyle istiyorum
Aslında soru tam da buydu. Kimsin sen, kim değilsin, nesin, ne değilsin... Çok güzel ve uzun uzun anlatmışsın kendini teşekkür ederim. Ve bir çok yerinde kendimden de çok şeyler buldum nedense😊
Ben;Duyguları ile hareket eden yardımsever, sıcakkanlı ve empati dağarcığı yüksek olan biriyim. Ana mesleğim haricinde sırf Allah rızası için Türk Kızılayı ve Afad gönüllüsüyüm. Türk Kızılayı gönüllüğü olduğum için köy okullarına yardım götürdüğümüz zamn masumcukların koşarak abla diye sarılması mutluluk verici bir durum ve niceleri. Tamamen kendini iyileğe adayan, sportmen ve birşeyler üretmek için çabalayan birisi de diyebiliriz ve niceleri..
Tebrik ediyorum o zaman ve başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim 😊
Afad gönüllüsü olmadığıma o kadar üzüldüm ki yakın zamanda bunun için eğitim almaya karar verdim.
İlk etap olarak Edevlet üzerinden online başvuru yapabilirsiniz. Online eğitimler sonrası uygulama eğitimler için çağırırlar.
Evet bunu ilk fırsatta yapcam ve ciddi ciddi sağlam bir eğitim istiyorum.
Eğitiminizde başarılar dilerim. Eğitim sonunda aldığınız puanlara göre hediye talep etmeyi de unutmayın.
Hediye mi veriyorlar birde. Altyapı var bende ama üstüne eklemem lazım eğitimi
Evet hediye veriyorlar. Online eğitimlerin sonunda sınavlar olduğu için. Matara veya fener setleri vs.
Tamam çok teşekkür ederim en kısa zamanda başvuru yapcam😊
Rica ederim 😊
Yeni yeni huylar çıkıyor bazen tanıyamıyorum başkalarının gönlünü yapmaktan kendimi tanımayı kimsin nasılsın iyi misin sorularını atlamışım kendimi sevmeyi unutmuşum hatırladım özgüvenli ve kişilikli biri oldum içime atmamayı öğrenince insan hasta bile olmuyor hayır demezsen evetlerin altında eziliyorsun
İnsanın kendini sevmeyi kendine değer vermeyi hatırlaması güzel. O zaman hayata daha fazla güzel bakıyor ve daha fazla güzel şeyler hissediyor. Hatta bazen bu kadar güzel şeyler var mıydı diyesi geliyor.
Aynen öyle canım kendim 😇😇
Tebrikler seni o zaman😊😊
Soru harika 👍👏sanada tebrikler ❤
Teşekkür ederimmm😊
Rica ederim sanal şeysiiiiii
😊😊 gizli üyeee
Asıl sen kimsin, kimsin sen oğlum, kimsin lan kimsin 😂
Önce ben sordum uleeeeyyynnn😄😄😄
Sen kimsin diyince kavga edesim geldi otomatikman😅😅
Soruda sen kimsin lan anlamında değil diye yazmıştım ama kaldırdım sonra 😄😄
Anladık ya espri olsun diye yazdım zaten 😅
O zaman anlat bakalım sen kimsin
Hiç
Güzel cevap. Bilerek mi dedin yoksa öylesine mi?
Yo bilerek.. Hiçim işte. Anlatılmaz yaşanır
Anlatılmaz evet kesinlikle yaşamak lazım. Hikâyeyi biliyorsun anlaşılan 😊
Hikaye?
Uzun hikaye 😄😄
Şaka şaka Nasrettin hoca hiçlik hikâyesi
☺️ Harika bir hikaye
Okudun hemencecik 😄 Evet çok güzel bir hikayedir
😂 😂 Sus be bozma işte
Daha önceden biliyordun yaa benim okudun dediğime bakma 😄
Hatırlamadım ve baktım🤭
Olsun hatırlatma kopya sayılmaz 😊
?
Cevap
11Cevap
Ben benim
Sevgili kendim, sürekli güncelleme halinde olduğu için net ve keskin cumleler kurmuyorum artık.. bazi hassas konularda (saygı, kişisel alan gibi...) kırmızı çizgileri olan ve aile ilişkileri dışında çok da insan manyağı olmayan bi yapim var bunlar degismezler..
Az insan çok huzur diyenlerdensin yani bendensin. Kalabalıklar içinde kaybolup girmektense kendi başına mücadeleye girişen, kimseye kolay kolay eyvallah etmeyen, sıradan olmak yerine aykırı olmak konusunda epeyce nesafe katetmiş, kimi zaman kendi içinde şen şakrak, kimi zaman tüm duygusallığıyla yine kendi içine gömülen bir sen varsın sende. Bilmem doğru analiz edebildim mi?😊
Ben ne istediğini bilen ve o doğrultuda adımlar atan biriyim.
Olmayacak hayellerin peşinden koşmayan, sadece an'a odaklanmayan biriyim.
Duygularını mantığı ile bastıran biriyim.
Kıskancım.
Sevdiğim adamın sadece bana ait olmasını isterim.
Azimliyim, tuttuğumu koparırım.
Haksızlık karşısında kim olursa olsun boyun eğmem.
Tüm bunların içinde bazen de aptal biriyim çabuk inandığım için.
Bunlar güzel şeyler ama bazen mantık yerine duygularını da dinlemeli insan Çok fazla mantık yorar bir zaman sonra, duygular körelir her şeyde mantık arar olursun. Yerinde ve dozunda olabilirse ve sonrasını telafi edebilecese insan bazen duygularını da dinlemeli. Bide bazen sadece an yaşanmalı bence. Çünkü bazı anlar ne yaparsan yap tekrardan geri gelmiyor ve içinde hep o ana dair keşkeler büyüyor. Olmayacak hayaller peşinden koşmamak tamam ama unutmamak lazım ki hayallerimiz kadar gayret ederiz. Hayal yoksa mücadele de yoktur. her şey hayal etmekle başlar derler.
Ben hayal etmiyorum demedim ki.
Bazı şeylerin mümkünatı yoktur onlar üzerinde durmamaktan bahsettim.
Çok fazla mantık yorar demişsiniz ama artık insanlar anı yaşama mottosuna sığınarak etik olmayan şeylerin peşine düşüyor.
Böyle konularda sadece mantığımı dinleyip duygularımı çöpe atarım daha iyi.
Çok fazla mantık yorar evet. Anı yaşamak kişiden kişiye değişir. Duyguları çöpe atmak konusuna katılmıyorum çünkü insan mantığıyla değil duygularıyla vardır. Duygularını mantığıyla bastırmayı istese de duyguları içeride bir yerlerde hep var olur.
Evet içeride var olur buna diyecek lafım yok.
Neyse çok girmeyeyim bu konulara. : )
Gir nolcak sohbet oluyor. Belki faydalı sonuçlar çıkar.
Burada uzatmayı çok sevmiyorum o yüzden girmek istemiyorum.
Uzatmak değil aslında ama madem burdan uzatmak istemiyorsunuz ne diyeyim😊 Uzatmak isterseniz dinlerdim
Teşekkürler çok naziksin🙂
Rica ederim😊 Eminim sen de naziksindir
Bugun biri bana çok kurallısin dedi öyleyim sanırım 😃
İşine gelmemiş olabilir
😄😄 öyle olunca da kuralcı demiş kendine pay çıkarmış demektir.
genelde kimsin sen diye sorulan sorular bu şekilde olduğundan misli ile karşılık vermekten başka bir seçenek kalmiyor.
Bazen kalbini bazen mantığını dinleyen bir kızım
Kendimi iyi tanıyorum.. Istemedigi şeye hayir diyebilen, vefa ve vicdanı olan vs. biriyim
Ben kimsiminiz tanımıyoruz beni ne için yaşıyom bilmiyom
Ben cemile. İnsan sevmem soğuk ve memnuniyetsiz biriyim.
Kendimi bazı yönlerden sadece taniyabiliyorum kıskanç ve kinci biri değilim çabuk sinirlenmem yargılamam bu böyle gider ama kim olduğumu tam olarak bilemiyorum kararlarım sürekli değişken
Ben Istanbulun sefiriyim
Sefaret makamı.100 yıl önce kaldı ama
Ben kimsenin kaldıramadığı yükü kaldıran, hep tek başına ayağa kalkan, acılarla özgüvenini kazanan, Ailesi bile ona iftira atarken pes etmeyen, bu acılar sayesinde imana gelen, Allah'tan başka kimseye güvenmeyen bence güçlü bir kadınım.
Ne istediğimi biliyorum bu kendim hakkındaki herşeyi açıklıyor
Evet hem de artık kalıpları kalıp kalıplarıyla
Yetecek kadar tanıyorum
Pek tanımıyorum kendimi
asıl sen kimsin hayırdır
Taniyorum ben iyi biriyim. haset degilim
Ruh hastası
Bende bilmiyorum
Kendimi " Boş kelimesinin vücut bulmuş hali" diye tanımlardım sanırım
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?